!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
κατσε να γραψω κι εγω δυο λογια για το μαγαζιδιον
Χώρος - ατμοσφαίρα 4/10
το μαγαζι ειναι μεν μεγαλο αλλα νομζω οτι ειναι λιγο διχασμενοι ως προς το τι θελουν να κανουν
αν θελουν να κανουν σουβλατζιδικο σαν αυτα που εχει ηδη το μερος τοτε το μερος παραειναι μεγαλο
αν παλι θελουν να κανουν κανονικο μαγαζι τοτε δεν θα πρεπει να λειτουργουν με την λογικη "βαζω δυο παγκους για γυρο και φτιαχνω και 5 δισκους φαγητο και τους εχω μια βδομαδα"
τετοια μαγαζια υπαρχουν πολυ καλυτερα
bonus minus τα σημαιακια παντου και οι τυποι που ταλαιπωρουσαν ενα μπουζουκι,μια κιθαρα και τα αυτια της ομηγυρης
Εξυπηρέτηση 2/10
ο σερβιτορος ηρθε με την τεταρτη και παρολο που τα φαγητα ηρθαν σχετικα γρηγορα, φερνεις πρωτα την σαλατα και μετα τα πιατα
Ποιότητα φαγητού 3/10
πολυ μετριο
το κοντοσουβλι που εφερε ηταν τιγκα στο πιπερι και τρωγοταν με το ζορι
κατι μπριζολακια που εφαγα ηταν αξιοπρεπη αλλα ως εκει και τα υπολοιπα δεν μου γεμισαν το ματι
Value for money 2/10
συμφωνω οτι για την ποιοτητα και την ποσοτητα τα 23 ευρω ειναι κοροιδια
ειπαμε ρε παιδια να κανετε αρπαχτη αλλα τετοιες τιμες μονο σε τουριστες απευθυνονται που θα μπουν μεσα κατα λαθος και δεν προκειται να ξαναπατησουν
Αν θα ξαναπηγαινα? δεν νομιζω, υπαρχουν πολυ καλυτερα μαγαζια για φαγητο και σε αποσταση ακομα και ενος τετραγωνου παραπερα
Χώρος - ατμοσφαίρα 4/10
το μαγαζι ειναι μεν μεγαλο αλλα νομζω οτι ειναι λιγο διχασμενοι ως προς το τι θελουν να κανουν
αν θελουν να κανουν σουβλατζιδικο σαν αυτα που εχει ηδη το μερος τοτε το μερος παραειναι μεγαλο
αν παλι θελουν να κανουν κανονικο μαγαζι τοτε δεν θα πρεπει να λειτουργουν με την λογικη "βαζω δυο παγκους για γυρο και φτιαχνω και 5 δισκους φαγητο και τους εχω μια βδομαδα"
τετοια μαγαζια υπαρχουν πολυ καλυτερα
bonus minus τα σημαιακια παντου και οι τυποι που ταλαιπωρουσαν ενα μπουζουκι,μια κιθαρα και τα αυτια της ομηγυρης
Εξυπηρέτηση 2/10
ο σερβιτορος ηρθε με την τεταρτη και παρολο που τα φαγητα ηρθαν σχετικα γρηγορα, φερνεις πρωτα την σαλατα και μετα τα πιατα
Ποιότητα φαγητού 3/10
πολυ μετριο
το κοντοσουβλι που εφερε ηταν τιγκα στο πιπερι και τρωγοταν με το ζορι
κατι μπριζολακια που εφαγα ηταν αξιοπρεπη αλλα ως εκει και τα υπολοιπα δεν μου γεμισαν το ματι
Value for money 2/10
συμφωνω οτι για την ποιοτητα και την ποσοτητα τα 23 ευρω ειναι κοροιδια
ειπαμε ρε παιδια να κανετε αρπαχτη αλλα τετοιες τιμες μονο σε τουριστες απευθυνονται που θα μπουν μεσα κατα λαθος και δεν προκειται να ξαναπατησουν
Αν θα ξαναπηγαινα? δεν νομιζω, υπαρχουν πολυ καλυτερα μαγαζια για φαγητο και σε αποσταση ακομα και ενος τετραγωνου παραπερα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αααα άρα συσανε!!!
Καλή εβδομάδα και σε εσένα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
ουφφφφ,ευτυχως που δεν τα καταφερα να παω!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Όταν διαλέγω εγώ κ ο οαννησεα, να το σκέφτεστε καλά πριν ερθετε.
θα το'χω υποψη!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Μπορώ να έχω μαρκαδόρους;
3 εβδομάδες Μαυρίκιο + υποχρεωτικη διατροφή στα καλυτερα εστιατόρια - ολα πληρωμένα .
Η ζωή της μετα - στην μασαμπουκιάνικη πραγματικότητα της Αθήνας θα ειναι ενα διαρκες βασανιστηριο .
Η ζωή της μετα - στην μασαμπουκιάνικη πραγματικότητα της Αθήνας θα ειναι ενα διαρκες βασανιστηριο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
σιγά το μαρτύριο, θα κάτσει μία εβδομάδα και πάλι τιμωρία θα μπει. 
Η ζωη της ποτέ δεν θα ειναι η ιδια .
Ολα θα της φαινονται χάλια - θα την εκνευριζουν - οι αναμνησεις θα την μαστιγώνουν αλύπητα - θα εχει γευτει τον παράδεισο κ θα ζει σε μονιμη κόλαση.
Ολα θα της φαινονται χάλια - θα την εκνευριζουν - οι αναμνησεις θα την μαστιγώνουν αλύπητα - θα εχει γευτει τον παράδεισο κ θα ζει σε μονιμη κόλαση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πέρα από ακραίες ίσως καταστάσεις, προσαρμόζομαι. Κ δεν εντυπωσιαζομαι, ούτε και χαλιεμαι εύκολα.Αγις έγραψε: 08 Απρ 2019, 14:01 3 εβδομάδες Μαυρίκιο + υποχρεωτικη διατροφή στα καλυτερα εστιατόρια - ολα πληρωμένα .
Μουαχαχαχχα για μένα λέμε ακόμη;Αγις έγραψε: 08 Απρ 2019, 14:08 Η ζωη της ποτέ δεν θα ειναι η ιδια .
Κούνια που σε κουναγε!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban