!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Οι ποδηλατόδρομοι δεν θα πέσουν από τα δένδρα. Κερδίζονται με αγώνες αιματηρούς. Λάιμ-ξελάιμ κάθε ψηφοφόρος του δήμου αθηναίων (αλλά και των όμορρων δήμων) πρέπει να τους απαιτεί στεντορεία τη φωνή, σε κάθε ευκαιρία
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
φίλε οι ποδηλατόδρομοι είναι για τις ονειρώξεις των οικολόγων και τις κονόμες των δημάρχων.
Ποδήλατο (μετακίνηση όχι παιχνίδι) στο δρόμο κάνουμε.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Whatever.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Απρ 2019, 13:07 Οι ποδηλατόδρομοι δεν θα πέσουν από τα δένδρα. Κερδίζονται με αγώνες αιματηρούς. Λάιμ-ξελάιμ κάθε ψηφοφόρος του δήμου αθηναίων (αλλά και των όμορρων δήμων) πρέπει να τους απαιτεί στεντορεία τη φωνή, σε κάθε ευκαιρία
Τσίμπα τώρα και δεύτερο χεσίδι από τη Χοντροβίβιαν που μου πεις ότι όσοι εννοούμε να περπατάμε στα πεζοδρόμια σαν αστοί είμαστε Λυμπερόπουλοι:
https://www.liberal.gr/arthro/247257/ap ... romia.html
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ντουντAthos έγραψε: 08 Απρ 2019, 13:20φίλε οι ποδηλατόδρομοι είναι για τις ονειρώξεις των οικολόγων και τις κονόμες των δημάρχων.
Ποδήλατο (μετακίνηση όχι παιχνίδι) στο δρόμο κάνουμε.
Ποτέ δεν έγραψα ότι τα πεζοδρόμια είναι για αυτή τη δουλειά, γιατί συνεχίζεις να μου το προσάπτεις;foscilis έγραψε: 08 Απρ 2019, 13:21Whatever.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Απρ 2019, 13:07 Οι ποδηλατόδρομοι δεν θα πέσουν από τα δένδρα. Κερδίζονται με αγώνες αιματηρούς. Λάιμ-ξελάιμ κάθε ψηφοφόρος του δήμου αθηναίων (αλλά και των όμορρων δήμων) πρέπει να τους απαιτεί στεντορεία τη φωνή, σε κάθε ευκαιρία
Τσίμπα τώρα και δεύτερο χεσίδι από τη Χοντροβίβιαν που μου πεις ότι όσοι εννοούμε να περπατάμε στα πεζοδρόμια σαν αστοί είμαστε Λυμπερόπουλοι:
https://www.liberal.gr/arthro/247257/ap ... romia.html
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
H πρόταση του αναρχισμου είναι:
*Κατάργηση αυτοκινήτων και άλλων μηχανοκίνητων οχημάτων απο το κέντρο.
*Οι δρόμοι να γίνουν ποδηλατόδρομοι, κυλιώμενοι διαδρόμοι και γραμμικά πάρκα.
*υπόγεια παράκαμψη κέντρου με 2 μεγάλους υπόγειους αυτοκινητόδρομους.
*Ξύλο στους φασίστες.
*Ξύλο στους φασίστες.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
βρε τι θα τους κάνεις τους υπόγειους αυτοκινητόδρομους αφού θα καταργήσεις τα αυτοκίνητα ;μίστερ μαξ έγραψε: 08 Απρ 2019, 13:39 H πρόταση του αναρχισμου είναι:
*Ξύλο στους φασίστες.
σ έχει θολώσει το μίσος το ταξικό
αμέ, με χαρά, αυτή την Κυριακή στου Νιάρχου νομίζω θα κάνουμε μία ακόμα βόλτα, θα γράψω πότε όταν είναι βέβαιο.Custom_F έγραψε: 08 Απρ 2019, 12:49 Αν πάω σε συνάντησή τους, ποια η πιθανότητα να με αφήσουν να δοκιμάσω; Πριν αρχίσω να σπρώχνω εννοείται.
Εναον νανεβω πάνω στο δικό σου; Θα το προσέχω! Θα προσπαθήσω σίγουρα, δηλαδή.
ελπίζω να μην ρωτάς εμένα αλήθεια, δεν θα βγάλω τον νόμο εγώ. Πολιτισμός και προσαρμογή όπως μπορεί ο κάθε ένας νομίζω θα φέρει την λύση.
Πάντως πάλι μου έρχεται ο μορμόλης στο μυαλό όταν διαβάζω μερικούς, ο μπουρίνιας συγκεκριμένα.
Κ να ρωτήσω κάτι... Όσο πιο κοντός, τόσο καλύτερα; Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι... Κέντρο βάρους πιο κοντά στη γη κ έτσι... (Μη μουντζωσει κανείς)enaon έγραψε: 08 Απρ 2019, 13:48αμέ, με χαρά, αυτή την Κυριακή στου Νιάρχου νομίζω θα κάνουμε μία ακόμα βόλτα, θα γράψω πότε όταν είναι βέβαιο.Custom_F έγραψε: 08 Απρ 2019, 12:49 Αν πάω σε συνάντησή τους, ποια η πιθανότητα να με αφήσουν να δοκιμάσω; Πριν αρχίσω να σπρώχνω εννοείται.
Εναον νανεβω πάνω στο δικό σου; Θα το προσέχω! Θα προσπαθήσω σίγουρα, δηλαδή.![]()
δεν νομίζω, δεν ξέρω και σίγουρα, αλλά όσο σκύβω τόσο πιο δύσκολο γίνεται, ίσως απλά δεν έχω καλό έλεγχο βέβαια στα άκρα μου έτσι. Θα πρέπει να το σκεφτώ λίγο, αλλά νομίζω οτι το ύψος βοηθάει στην ισορροπία.
Όλα αυτα δεν θα σε νοιάζουν ακριβώς πάντως την πρώτη μέρα, εκτός αν εισαι αστέρι
Όλα αυτα δεν θα σε νοιάζουν ακριβώς πάντως την πρώτη μέρα, εκτός αν εισαι αστέρι
Αν δω αναρχικούς εργαζόμενους να σκάβουν για τους υπόγειους αυτοκινητόδρομους και να έχουν την τεχνική επιμέλεια των κυλιώμενων διάδρομων και των γραμμικών πάρκων, θα τα έχω δει όλα.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Απρ 2019, 13:39 H πρόταση του αναρχισμου είναι:
*Ξύλο στους φασίστες.
Προς το παρόν, για το μόνον που φαίνεστε ικανοί είναι ο συντονισμός/προγραμματισμός/όραμα για το ξύλο στους φασίστες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μην είστε χαχόλοι, η υπογειοποίηση των κεντρικών αρτηριών συνεισφέρει στην αποσυμφόρηση των αστικών κένδρων εδώ και δεκαετίες.
΄enaon έγραψε: 08 Απρ 2019, 13:52ελπίζω να μην ρωτάς εμένα αλήθεια, δεν θα βγάλω τον νόμο εγώ. Πολιτισμός και προσαρμογή όπως μπορεί ο κάθε ένας νομίζω θα φέρει την λύση.
Πάντως πάλι μου έρχεται ο μορμόλης στο μυαλό όταν διαβάζω μερικούς, ο μπουρίνιας συγκεκριμένα.![]()
γιατί να μη σε ρωτάω, νόμιζα είχες κάποιες απαντήσεις,
δηλαδή τζάμπα οι εξυπνάδες ;
enaon έγραψε: 08 Απρ 2019, 01:57 πρέπει να βγάλουν ένα μοντέλο που καίει και πετρέλαιο ρε γαμώτο, χωρίς σκοπό, ηλεκτρικό να είναι, απλά να καίει και πετρέλαιο, και μετά θα γίνει ασφαλές νομίζω.
enaon έγραψε: 08 Απρ 2019, 02:20 δεν υπάρχει αστυνόμος στην ευρύτερη περιοχή που να μην του έχω κάνει πλύση εγκεφάλου, θα βγούνε να με στηρίξουν αν χρειαστεί, και απαγόρευση κυκλοφορίας στρατιωτική να γίνει εγώ θα κάνω βόλτες.
γράφω βρέ κάπου για πεζοδρόμια ή σε πειράζει και στον δρόμο να είμαι;
τεσπα, αν τα επιτρέψουν και οι μπαταρίες σταματήσουν να είναι μόνο για τα παιχνίδια του τζάμπο και ο κόσμος προχωρήσει κλπ, εγώ να ξέρεις αθώος.
τεσπα, αν τα επιτρέψουν και οι μπαταρίες σταματήσουν να είναι μόνο για τα παιχνίδια του τζάμπο και ο κόσμος προχωρήσει κλπ, εγώ να ξέρεις αθώος.
δηλαδή νομίζεις ότι αυτούς που βαράνε οι φίλοι του Μαξ είναι φασίστες ;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Απρ 2019, 14:00 για το μόνον που φαίνεστε ικανοί είναι ο συντονισμός/προγραμματισμός/όραμα για το ξύλο στους φασίστες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-