!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
φτάνει οκ, για όποιον ήταν στο μεταίχμιο πιστεύω βοήθησα να πέσει απο την πλευρά που κοιτούσε, τώρα θα περιμένουμε να φυτρώσουν ροδάκια. 
Ο Σκάι είχε ρεπορτάζ στις ειδήσεις για τα πατίνια της Θεσσαλονίκης.
Έγινε λέει το πρώτο ατύχημα και επενέβη ο εισαγγελέας γιατί δεν υπάρχουν κανονισμοί στην χρήση τους.
Στην Μαδρίτη είπε απαγορεύτηκαν σαν επικίνδυνα.
Έγινε λέει το πρώτο ατύχημα και επενέβη ο εισαγγελέας γιατί δεν υπάρχουν κανονισμοί στην χρήση τους.
Στην Μαδρίτη είπε απαγορεύτηκαν σαν επικίνδυνα.
ναι η Μαδρίτη είπε όχι σε όλα αν δεν καίνε ντίσελ, άξιοι. 
θα βγει πάντως σύντομα οδηγία για όλους, τους Γερμανούς περιμένουμε νομίζω. Μετά θα πρέπει να φάνε λεφτά να φτιάξουν δρόμους κλπ αν πούνε όχι στους υπάρχοντες, καλά θα είναι.
θα βγει πάντως σύντομα οδηγία για όλους, τους Γερμανούς περιμένουμε νομίζω. Μετά θα πρέπει να φάνε λεφτά να φτιάξουν δρόμους κλπ αν πούνε όχι στους υπάρχοντες, καλά θα είναι.
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει ακόμη αλλά πρέπει κανονικά να βλέπετε όλα τα βιντεάκια που σας βάζω, πχ αυτό
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τι κράνος πρέπει να χρησιμοποιείς;
Ποδηλάτου, μοτοσυκλέτας ανοιχτό ή Full Face;
πρέπει να βγάλουν ένα μοντέλο που καίει και πετρέλαιο ρε γαμώτο, χωρίς σκοπό, ηλεκτρικό να είναι, απλά να καίει και πετρέλαιο, και μετά θα γίνει ασφαλές νομίζω.
ιδανικά θα έλεγα χιονιού, ανοικτό με μπάρα στο σαγόνι δηλαδή. Θα ειναι χωρίς υποχρέωση κράνους νομίζω όμως και μέχρι 20 χιλ τελική.Μηχανικός έγραψε: 08 Απρ 2019, 01:56 Τι κράνος πρέπει να χρησιμοποιείς;
ωραίο βίντεο σύς.

Το κράνος ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό για τους οδηγούς ποδηλάτων. 
ούτε για τα πατίνια θα είναι μάλλον, το ίδιο λέμε.
στην Ελλάδα βέβαια, στην Αγγλία σου παίρνανε το ποδήλατο αν δεν είχες κράνος, γενικά δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι που θα έχει μαζική χρήση.
στην Ελλάδα βέβαια, στην Αγγλία σου παίρνανε το ποδήλατο αν δεν είχες κράνος, γενικά δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι που θα έχει μαζική χρήση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 08 Απρ 2019, 02:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΟΚ: Oι oδηγoί πoδηλάτων, μoτoπoδηλάτων, μoτoσικλετών και τρίτροχων
οχημάτων υπoχρεoύνται, όταν oδηγoύν, να κρατoύν τo τιμόνι και με τα δύo
τoυς χέρια, εκτός αν δίνoυν σήμα σύμφωνα με τις διατάξεις τoυ παρόντoς
Kώδικα.
Και θα επιτρέπεται στα μονόκυκλα να μην κρατούν καθόλου τιμόνι;
οχημάτων υπoχρεoύνται, όταν oδηγoύν, να κρατoύν τo τιμόνι και με τα δύo
τoυς χέρια, εκτός αν δίνoυν σήμα σύμφωνα με τις διατάξεις τoυ παρόντoς
Kώδικα.
Και θα επιτρέπεται στα μονόκυκλα να μην κρατούν καθόλου τιμόνι;
μηχ όλος ο κοκ αφορά δύο και πάνω ρόδες, τα μονόκυκλα ειναι μιά πραγματικότητα που δεν υπήρξε καν φαντασία πριν συμβεί, δεν υπήρξε προνόηση οτι θα γίνεται να κάνεις κάτι άλλο από παράσταση στο τσίρκο πάνω σε μία ρόδα. Πόσο να πετάς σαν μάγος μέσα στην πόλη. Ας λέμε για τα πατίνια, τα μονόκυκλα όσο με αφορά τουλάχιστον δεν έχουν θέμα κανένα, δεν υπάρχει αστυνόμος στην ευρύτερη περιοχή που να μην του έχω κάνει πλύση εγκεφάλου, θα βγούνε να με στηρίξουν αν χρειαστεί, και απαγόρευση κυκλοφορίας στρατιωτική να γίνει εγώ θα κάνω βόλτες.
Απαγορευση μέχρι να τροποποιηθει ο κοκ και να εχουν υποχρεωτικα ασφάλεια - αδεια - εξετάσεις για διπλωμα οδηγησης - τέλη κυκλοφοριας - τέλος μπαταριας και κορνα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο μέγας πάσχος τους δίκασε στην κ. Καμία τροποποίηση του κοκ δεν είναι απαραίτητη. Δίτροχο είναι όπως τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Αυτό που χρειάζεται είναι ποδηλατόδρομοι, και απαγόρευση αυτοκινήτων στα κέντρα των πόλεων
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
πρέπει να καταλάβουνε ότι δε γίνεται να κοτσάρεις ηλεκτρομοτόρι σε ότι γουστάρεις και να κυκλοφορείς στο δρόμο
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-