!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων
Έλα δεν αποχωρώ το μετανοιωσα:P
Απορία πολλών και μες την εκκλησία μιας γιαγιάς. Κατηγορούσε πως κοινωνανε ενώ αυτή ποιος ξέρει τι έκανε και δε μπορούσε καθόταν και κοίταζε
Όταν είδε γυναίκες με παιδιά να κοινωνανε....μπα...λέει ..πως τα κάνανε;;;;
Δλ ημαρτον να μη κοινωνήσουν;
Αλλά ήταν καλό αυτό για απάντηση σ' εκείνους που λένε στη Νατάσα ότι είναι ανεραστη επειδή εκκλησιάζεται
Απορία πολλών και μες την εκκλησία μιας γιαγιάς. Κατηγορούσε πως κοινωνανε ενώ αυτή ποιος ξέρει τι έκανε και δε μπορούσε καθόταν και κοίταζε
Αλλά ήταν καλό αυτό για απάντηση σ' εκείνους που λένε στη Νατάσα ότι είναι ανεραστη επειδή εκκλησιάζεται
Στην ουσία συζήτηση γίνεται.Πασιφάη έγραψε: 07 Απρ 2019, 01:08Όχι. Παγάνι είμαι και χέστηκα. Ειλικρινά όμως,δεν μπορώ τόση υποκρισία σε όσα διαβάζω.
Ανοίγουν νήματα και δεν τα υπερασπίζονται. Άλλες αποχωρούν. Ποιοί είμαστε, πού πάμε..Κλαίω γοερά.![]()
Τα παγάνια δηλαδή δεν έχουν τέτοια θέματα; Τον Δία τον έχεις δει πουθενά, την Αφροδίτη, την Ήρα; Ή σου κάθονται καλά οι ιστορίες τους;
Λέμε τώρα..
the end
- Otto Weininger
Στο σημείο αυτό, θέλω να επαναλάβω ότι η επαναφορά της Ισπανικής Ιεράς Εξέτασης είναι πιο αναγκαία από ποτέ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ρε Μπλου, κάντε ότι θέτε. Δεν ξέρω αν έχει παιχτεί κάτι. Αλλά κάντε πρώτα μια προεπισκόπηση πριν ποστάρετε. ΔΕΝ είμεθα όλοι χριστιανοί και πονάνε τα ματάκια μας. Με αγάπη.bluerose έγραψε: 07 Απρ 2019, 01:11 Έλα δεν αποχωρώ το μετανοιωσα:P
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Η δική σου αγάπη είναι πιο σίγουρη από της συνυφαδας μου, είμαι σίγουρη.
Κουτσομπολια κτλ εντελώς και πάει εκκλησια
Από κει κι έπειτα εδώ ο καθένας έχει τα πιστεύω του και κουβέντα να γίνεται
So what? Εγώ δεν είμαι δοτικό και καυλιάρικο μωρό. Τώρα δεν ασχολείστε με την πάρτη μου ρε μαν.Πάνας έγραψε: 07 Απρ 2019, 01:12Στην ουσία συζήτηση γίνεται.Πασιφάη έγραψε: 07 Απρ 2019, 01:08Όχι. Παγάνι είμαι και χέστηκα. Ειλικρινά όμως,δεν μπορώ τόση υποκρισία σε όσα διαβάζω.
Ανοίγουν νήματα και δεν τα υπερασπίζονται. Άλλες αποχωρούν. Ποιοί είμαστε, πού πάμε..Κλαίω γοερά.![]()
Τα παγάνια δηλαδή δεν έχουν τέτοια θέματα; Τον Δία τον έχεις δει πουθενά, την Αφροδίτη, την Ήρα; Ή σου κάθονται καλά οι ιστορίες τους;
Λέμε τώρα..
bluerose έγραψε: 07 Απρ 2019, 01:18 Η δική σου αγάπη είναι πιο σίγουρη από της συνυφαδας μου, είμαι σίγουρη.
Γιατί όχι; καιρό είχα να σε δω να γράφεις..Πασιφάη έγραψε: 07 Απρ 2019, 01:19 So what? Εγώ δεν είμαι δοτικό και καυλιάρικο μωρό. Τώρα δεν ασχολείστε με την πάρτη μου ρε μαν.![]()
the end
Κι υπάρχουν κι άλλες οντότητες κάπου στο ευαγγέλιο στη Καινή το γράφει
Τις άφησε ο Χριστός
Θα πρέπει να το βρω
Δλ ο χριστιανισμός αποδέχεται απλά δεν ασχολούμαστε είναι αμαρτια
Τις άφησε ο Χριστός
Θα πρέπει να το βρω
Δλ ο χριστιανισμός αποδέχεται απλά δεν ασχολούμαστε είναι αμαρτια
Γενικά έχω μηνες να ασχοληθώ, είναι η αλήθεια. Τώρα ψιλοχαλάρωσα λιγο με τις δουλειές μου.Και πάλι βαριέμαι ρε συ. Ίδωμεν.
Πασιφάη έγραψε: 07 Απρ 2019, 01:26Γενικά έχω μηνες να ασχοληθώ, είναι η αλήθεια. Τώρα ψιλοχαλάρωσα λιγο με τις δουλειές μου.Και πάλι βαριέμαι ρε συ. Ίδωμεν.![]()
άντε να ξεκινήσει πάλι εκδρομές το ΚΑΠΗ να ησυχάσουμε
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
δεν θεωρώ ότι το στρίβω αλλά να έχεις μια πληγή κακοφορμισμένη θα χώσεις κι ένα νυστέρι σα χειρουργός ...Nandros έγραψε: 06 Απρ 2019, 22:40Ναι, στρίψε τώρα το μαχαίρι στην πληγή, κακέ άνθρωπε!Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 06 Απρ 2019, 20:16
μήπως ήρθε η ώρα για ένα τόπικ με τίτλο το σέξ των εντελώς χριστιανων;
Τι εννοούσε λόγου χάριν εκείνος ο μητροπολίτης που δε θυμάμαι αυτό που έγραφε σε βιβλίο του πως όταν γυρίσει ο άντρας το βράδυ στο σπίτι η γυναίκα πρέπει να έλκει σαρκικά τον άντρα της αλλά δεν μας το εξήγησε με λεπτομέρειες ..είναι θέμα αυτοσχεδιασμού άραγε η υπάρχουν guide lines από χριστιανορθόδοξους κύκλους ξέρωγω;
OK τα είπα λίγο άγαρμπα θαρρώ αλλά ενεθυμηθην ένα βιβλίο που είχα δανειστεί από τη βιβλιοθήκη και το είχα απωλέσει ,μεγάλη βλακεία να χάνεις βιβλίο δανεικό κι ήταν και σπάνιο ...κάπου έλεγε ότι η γυναίκα στα πλαίσια του γάμου πρέπει να κάθεται του άντρα της χωρίς να είναι ανάγκη να ικανοποιείται πάντα αυτό υπονοεί ότι κάπως πρέπει ο αντρας να αδειάσει τα χοντράδια του μάλλον .. κι αν δεν του κάτσει θα έχει πειρασμό να περάσει από τίποτα πόρνες στη γειτονιά ή ξέρω γω να θέλει να εκτονωθεί με τη φιλενάδα του στο γραφείο, αυτό θα είναι μοιχεία ...διότι θες δεν θες όσο και συμμαζεμένος να είσαι θα πέσει το ματι σε τίποτα γκομενάκια στο δρόμο θ ανάψεις τα μάλα . Προτείνω να αφήσουμε και λίγο τον εμφύλιο, έχω κουραστεί εγώ ,σιχάθηκα πια δεν αντέχω άλλο ,να πιάσουμε θέματα πιο ουσιώδη και πιο καθημερινά.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
Κουράστηκες. Δεν είναι εύκολος ο Χριστός. Μέχρι να μπεις στο δρόμο που άλλοτε πάλι στενεύει
Εδω είπε σε μια ότι και εσύ φταις που πήγε με άλλη ο άντρας σου, ο πνευματικός της και το αντίθετο,εάν μοιχευσει η γυναίκα, ίσως φταίει κι ο αντρας
Δεν υπονοεί να του κάθετε και να ειναι χωρίς πρωτοβουλία κι ότι θέλει αυτός να τις κάνει
Εάν τον έβριζε και δεν είχε δίκιο, εάν τον θεωρούσε λίγο, εάν με λίγα λόγια τον απαξιουσε. Δεν έπρεπε αυτός, αλλά έφταιγε κι εκείνη. Ή εκείνος δε κοιτούσε πρώτα τη ψυχή της,τα θέλω της και μετά το σώμα της και μοιχευσε εκείνη
Παντος είναι μοιχεία φταιει ο άλλος δε φταιει.
Είναι πιο λεπτά τα νοήματα αυτά, κι ο καθένας ψάχνει τον εαυτό του δε μπορούν ίδιες περιπτώσεις να κριθούν ίδια. Ανάλογα τις καταστάσεις και το χαρακτήρα του κάθε ατόμου. Για το κάθε ένα έχει ο πνευματικός τη λύση τη διαφορετική
Εδω είπε σε μια ότι και εσύ φταις που πήγε με άλλη ο άντρας σου, ο πνευματικός της και το αντίθετο,εάν μοιχευσει η γυναίκα, ίσως φταίει κι ο αντρας
Δεν υπονοεί να του κάθετε και να ειναι χωρίς πρωτοβουλία κι ότι θέλει αυτός να τις κάνει
Εάν τον έβριζε και δεν είχε δίκιο, εάν τον θεωρούσε λίγο, εάν με λίγα λόγια τον απαξιουσε. Δεν έπρεπε αυτός, αλλά έφταιγε κι εκείνη. Ή εκείνος δε κοιτούσε πρώτα τη ψυχή της,τα θέλω της και μετά το σώμα της και μοιχευσε εκείνη
Παντος είναι μοιχεία φταιει ο άλλος δε φταιει.
Είναι πιο λεπτά τα νοήματα αυτά, κι ο καθένας ψάχνει τον εαυτό του δε μπορούν ίδιες περιπτώσεις να κριθούν ίδια. Ανάλογα τις καταστάσεις και το χαρακτήρα του κάθε ατόμου. Για το κάθε ένα έχει ο πνευματικός τη λύση τη διαφορετική
-
Ορέστης 35
Σε ποιες περιπτωσεις ευλογειται το σεξ προ του γαμου; Αν μια ομαδα ανθρωπων, ανδρων και γυναικων, ειναι πολυ πιστοι, μπορουν να κανουν σεξ μεταξυ τους ή αμαρτανουν;
- Υπερκουλτουριάρης
Ως ομάδα; ΜάλλονΟρέστης 35 έγραψε: 07 Απρ 2019, 04:54 Σε ποιες περιπτωσεις ευλογειται το σεξ προ του γαμου; Αν μια ομαδα ανθρωπων, ανδρων και γυναικων, ειναι πολυ πιστοι, μπορουν να κανουν σεξ μεταξυ τους ή αμαρτανουν;
Υ.Γ. Το αρχικό ποστ της Νατάσας, ήταν πραγματικά θεόπνευστο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
-