!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η σκέψη του Θεού...
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- tanipteros
Re: Η σκέψη του Θεού...
τα μετά τα φυσικά δεν είναι τζιζ μην αγγίζετε διότι είναι για βλάκες ποσοι και ποσοι φιλόσοφοι ασχολήθηκαν.
Ήρθε η εποχή της σύγκλισης των κλάδων της επιστήμη με την φιλοσοφία και την θεολογία...προσαρμοστείτε...
Ήρθε η εποχή της σύγκλισης των κλάδων της επιστήμη με την φιλοσοφία και την θεολογία...προσαρμοστείτε...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Το ερώτημα του αν υπάρχει Θεός ή όχι δεν είναι κάτι που θα μπορέσει να απαντηθεί από την επιστήμη. Αυτή είναι η δική μου θέση.tanipteros έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:04 τα μετά τα φυσικά δεν είναι τζιζ μην αγγίζετε διότι είναι για βλάκες ποσοι και ποσοι φιλόσοφοι ασχολήθηκαν.
Και προσωπικά ελπίζω να πεθάνω σώας τα φρένας (pun intended), χωρίς να πιστεύω σε κάποιο φανταστικό ον που θα κρίνει το πώς έζησα. Δεν μου είναι απαραίτητο, βλέπεις.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- tanipteros
η ύπαρξη ενός όντος σε άλλη διάσταση που μπορεί και καμπυλώνει τον χώρο ή δεν ξέρω εγώ πιο πολλές διαστάσεις δεν έχει καμία σχέση με τις θρησκείες που ξέρεις... ούτε ζητάει λατρεία ούτε είναι μπάστακας της συμπεριφοράς μας... αυτά τα κάναν οι θρησκείες όταν λειτουργούσαν σαν κοινωνικά συστήματα χειραγώγισης της κοινωνίας

Καλή η φαντασία, αλλά η φύση αγαπάει την οικονομία. Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει τίποτα, παρά να υπάρχει αυτό το ον με αυτές τις ιδιότητες.tanipteros έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:10 η ύπαρξη ενός όντος σε άλλη διάσταση που μπορεί και καμπυλώνει τον χώρο ή δεν ξέρω εγώ πιο πολλές διαστάσεις δεν έχει καμία σχέση με τις θρησκείες που ξέρεις... ούτε ζητάει λατρεία ούτε είναι μπάστακας της συμπεριφοράς μας... αυτά τα κάναν οι θρησκείες όταν λειτουργούσαν σαν κοινωνικά συστήματα χειραγώγισης της κοινωνίας
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- tanipteros
οι θρησκείες μπορώ να σου πω ότι εκμεταλεύονται την πίστη των ανθρώπων και λειτουργούν σαν μεσα χειραγώγισης δεν έχουν καμία σχέση με τον θεό σαν δημιουργό ή σαν ον.

- tanipteros
συμφωνώ μπορεί και να μην υπάρχει αλλά τόση καμπύλωση χώρου μέσα στο σύμπαν δεν μπορεί να μην έχει ένα αίτιο....parafrwn έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:12Καλή η φαντασία, αλλά η φύση αγαπάει την οικονομία. Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει τίποτα, παρά να υπάρχει αυτό το ον με αυτές τις ιδιότητες.tanipteros έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:10 η ύπαρξη ενός όντος σε άλλη διάσταση που μπορεί και καμπυλώνει τον χώρο ή δεν ξέρω εγώ πιο πολλές διαστάσεις δεν έχει καμία σχέση με τις θρησκείες που ξέρεις... ούτε ζητάει λατρεία ούτε είναι μπάστακας της συμπεριφοράς μας... αυτά τα κάναν οι θρησκείες όταν λειτουργούσαν σαν κοινωνικά συστήματα χειραγώγισης της κοινωνίας
εμένα πιο πολύ μου κάνει να υπάρχουν πολλά τέτοια όντα..γενικότερα ζωή σε άλλες διαστάσεις...

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Επειδή γίνεται προσπάθεια να ανακατευτεί η Επιστήμη σε θρησκειολογικά θέματα, να ζητήσω μεταφορά του νήματος στις Εναλλακτικές (όπου είναι και το "Ευφυής Σχεδιασμός") ή να μείνει εδώ που είναι;
.
Επειδή γίνεται προσπάθεια να ανακατευτεί η Επιστήμη σε θρησκειολογικά θέματα, να ζητήσω μεταφορά του νήματος στις Εναλλακτικές (όπου είναι και το "Ευφυής Σχεδιασμός") ή να μείνει εδώ που είναι;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Είπαμε, η καμπύλωση του χωροχρόνου οφείλεται στην ύλη που υπάρχει μέσα στο σύμπαν. Ακόμη και εσύ καμπυλώνεις τον χωροχρόνο.tanipteros έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:14 συμφωνώ μπορεί και να μην υπάρχει αλλά τόση καμπύλωση χώρου μέσα στο σύμπαν δεν μπορεί να μην έχει ένα αίτιο....
εμένα πιο πολύ μου κάνει να υπάρχουν πολλά τέτοια όντα..γενικότερα ζωή σε άλλες διαστάσεις...![]()
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Καλύτερα να μείνει στην θρησκειολογία ώστε να μην ξεχνιόμαστε πού βρισκόμαστε...Και νομίζω το πήρες λίγο ανάποδα. Η θρησκειολογία επιλέγει κομμάτια της επιστήμης και τα χρησιμοποιεί όπως επιθυμεί. Η επιστήμη δεν ενδιαφέρεται για θρησκειολογικά θέματα, από όσο γνωρίζω τουλάχιστον.Nandros έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:15 '
.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Nandros
Το μεγεθυμένο, σε συνδυασμό με την επικεφαλίδα, είναι νέο approach της ψευδοεπιστήμης του Ευφυούς Σχεδιασμού;tanipteros έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:10 η ύπαρξη ενός όντος σε άλλη διάσταση που μπορεί και καμπυλώνει τον χώρο ή δεν ξέρω εγώ πιο πολλές διαστάσεις δεν έχει καμία σχέση με τις θρησκείες που ξέρεις... ούτε ζητάει λατρεία ούτε είναι μπάστακας της συμπεριφοράς μας... αυτά τα κάναν οι θρησκείες όταν λειτουργούσαν σαν κοινωνικά συστήματα χειραγώγισης της κοινωνίας
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Ο/Οι θεός/θεοί είναι δημιουργήματα των θρησκειών.tanipteros έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:13οι θρησκείες μπορώ να σου πω ότι εκμεταλεύονται την πίστη των ανθρώπων και λειτουργούν σαν μεσα χειραγώγισης δεν έχουν καμία σχέση με τον θεό σαν δημιουργό ή σαν ον.
- Nandros
Νάτος και ο Ευφυής Σχεδιασμός, μπαίνει από την πόρτα υπηρεσίας!tanipteros έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:14συμφωνώ μπορεί και να μην υπάρχει αλλά τόση καμπύλωση χώρου μέσα στο σύμπαν δεν μπορεί να μην έχει ένα αίτιο....parafrwn έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:12Καλή η φαντασία, αλλά η φύση αγαπάει την οικονομία. Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει τίποτα, παρά να υπάρχει αυτό το ον με αυτές τις ιδιότητες.tanipteros έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:10 η ύπαρξη ενός όντος σε άλλη διάσταση που μπορεί και καμπυλώνει τον χώρο ή δεν ξέρω εγώ πιο πολλές διαστάσεις δεν έχει καμία σχέση με τις θρησκείες που ξέρεις... ούτε ζητάει λατρεία ούτε είναι μπάστακας της συμπεριφοράς μας... αυτά τα κάναν οι θρησκείες όταν λειτουργούσαν σαν κοινωνικά συστήματα χειραγώγισης της κοινωνίας
εμένα πιο πολύ μου κάνει να υπάρχουν πολλά τέτοια όντα..γενικότερα ζωή σε άλλες διαστάσεις...
.
- tanipteros
όχι δεν είπαμε τίποτα τέτοιο.....η καμπύλωση του χώρου ως προς μια 4η διάσταση τον χρόνο δημιουργεί ύλη..... αυτό είπαμε.parafrwn έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:16Είπαμε, η καμπύλωση του χωροχρόνου οφείλεται στην ύλη που υπάρχει μέσα στο σύμπαν. Ακόμη και εσύ καμπυλώνεις τον χωροχρόνο.tanipteros έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:14 συμφωνώ μπορεί και να μην υπάρχει αλλά τόση καμπύλωση χώρου μέσα στο σύμπαν δεν μπορεί να μην έχει ένα αίτιο....
εμένα πιο πολύ μου κάνει να υπάρχουν πολλά τέτοια όντα..γενικότερα ζωή σε άλλες διαστάσεις...![]()
για να υπάρξει ύλη με μάζα πρέπει να γίνει πρώτα καμπύλωση όχι το αντίθετο...

Κάνεις λάθος.tanipteros έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:23όχι δεν είπαμε τίποτα τέτοιο.....η καμπύλωση του χώρου ως προς μια 4η διάσταση τον χρόνο δημιουργεί ύλη..... αυτό είπαμε.parafrwn έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:16Είπαμε, η καμπύλωση του χωροχρόνου οφείλεται στην ύλη που υπάρχει μέσα στο σύμπαν. Ακόμη και εσύ καμπυλώνεις τον χωροχρόνο.tanipteros έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:14 συμφωνώ μπορεί και να μην υπάρχει αλλά τόση καμπύλωση χώρου μέσα στο σύμπαν δεν μπορεί να μην έχει ένα αίτιο....
για να υπάρξει ύλη με μάζα πρέπει να γίνει πρώτα καμπύλωση όχι το αντίθετο...
Από μια σχετική συζήτηση σε άλλο φόρουμ:
Mass causes curvature?
Reference https://www.physicsforums.com/threads/m ... 509/page-2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος parafrwn την 09 Μάιος 2018, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Nandros
Δεν το διατύπωσα σωστά. Εννοούσα ότι κάποιοι πάνε να ανακατέψουν την Επιστήμη σε θεολογικά θέματα!parafrwn έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:18Καλύτερα να μείνει στην θρησκειολογία ώστε να μην ξεχνιόμαστε πού βρισκόμαστε...Και νομίζω το πήρες λίγο ανάποδα. Η θρησκειολογία επιλέγει κομμάτια της επιστήμης και τα χρησιμοποιεί όπως επιθυμεί. Η επιστήμη δεν ενδιαφέρεται για θρησκειολογικά θέματα, από όσο γνωρίζω τουλάχιστον.Nandros έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:15Επειδή γίνεται προσπάθεια να ανακατευτεί η Επιστήμη σε θρησκειολογικά θέματα, να ζητήσω μεταφορά του νήματος στις Εναλλακτικές (όπου είναι και το "Ευφυής Σχεδιασμός") ή να μείνει εδώ που είναι;
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση