Μπαίνω για μπάνιο συνήθως εννοείται πηγαίνω για λούσιμο ή πλύσιμο σώματος όχι για χέσιμο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πρωινή μου ρουτίνα
Re: Η πρωινή μου ρουτίνα
αυτά ισχύει σε συζητήσεις ομόφυλων, σε μικτές συζητήσεις, ο ίδιος ο μπαμπινιώτης/χέλης δέχονται τον γλωσσολογικό κανόνα που λέω, μην επιμένεις
-
User_601
Συμπλήρωμα διατροφής είναι τύπε, όχι ναρκωτικά.Χαοτικός έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:26 Μάγκα μου κόψε τις μαλακίες και μην παίρνεις τέτοια. Κοίτα να σου αρέσεις με τις ελλείψεις σου και τις αδυναμίες σου και να μη γουστάρεις να γίνεις τέλειος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Όταν ξυπνάω αερίζομαι τρανταχτά ενώ είμαι ακόμα πάνω στο κρεβάτι.
Σηκώνομαι κι ενεργοποιώ κάθε μυ της μύτης μου φυσώντας 3 επαναλήψεις με βάρη των 2 χουφτών.
Eτοιμάζω το πρωινό μου κολατσό το οποίο περιλαμβάνει 400μλ εσπρέσσο με 2 παγάκια, 1 σκουπ χθεσινού πιτόγυρου χωρίς τα κρομμύδια/τομάτες που έχουν αφήσει όμως μια απολαυστική εσάνς στην παπαριασμένη πίτα την οποία ξεροκαίω στην τοστιέρα και μια σοκολατίνα.
Όταν πλύνω τα δόντια μου κι αφού δεν χρησιμοποιήσω στοματικό διάλυμα μπαίνω για μπάνιο.
Βάζω αποσμητικό λιντλ, στεγνώνω τα μαλλιά μου με νευρικές δαχτυλοκινήσεις κι επιστρέφω στο κρεβάτι μου για να μπω στο διαδίκτυο και να ενημερωθώ για την επικαιρότητα.
Με τη σειρά μπαίνω
Πρώτο Θέμα για να διαβάζω ρεπορτάζ για φόνο εν βρασμώ από συγγενή διανθισμένο με ορθογραφικά, συντακτικά, σάλτσες άρλεκιν και ανακρίβειες μεχρι και για την ηλικία, καθώς και σκίτσα κληρονόμων του ταριχευμένου πλέον αρκά για τον πρωθυπουργό
Χρυσή Αυγή, για βίδεο από εξεταστική επιτροπής με τον λιάκουρα να καυλώσουμε (οι υπόλοιποι από την Τοπική κολλητοί βλέπουνε και αυτοί και την παίζουμε όλοι μαζί ανακοινώνοντας τα χαρμόσυνα από το τηλέφωνο)
Fightsports (mma) (για παρόμοιους λόγους)
Yahoo mail
Instagram για να δω την 23ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ-ΙΝΦΛΟΥΕΝΣΕΡ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ
Twitter για να εχω προμελετησει και να καταλαβαινω τον μπουμπυ
Facebook
Youtube (τσεκάρω τις συνδρομές μου και βάζω στη λίστα "παρακολουθήστε αργότερα" τα βυζιά που μ' ενδιαφέρουν)
Phorum (διαβάζω τις απαντήσεις που ίσως έλαβα στις δημοσιεύσεις μου και ρίχνω μια ματιά στα ενεργά θέματα. Αν δω κάτι που δεν μ' ενδιαφέρει φλεϊμάρω την συζήτηση)
Youtube (βλέπω τα βίντεο της λίστας "παρακολουθήστε αργότερα")
Σηκώνομαι κι ενεργοποιώ κάθε μυ της μύτης μου φυσώντας 3 επαναλήψεις με βάρη των 2 χουφτών.
Eτοιμάζω το πρωινό μου κολατσό το οποίο περιλαμβάνει 400μλ εσπρέσσο με 2 παγάκια, 1 σκουπ χθεσινού πιτόγυρου χωρίς τα κρομμύδια/τομάτες που έχουν αφήσει όμως μια απολαυστική εσάνς στην παπαριασμένη πίτα την οποία ξεροκαίω στην τοστιέρα και μια σοκολατίνα.
Όταν πλύνω τα δόντια μου κι αφού δεν χρησιμοποιήσω στοματικό διάλυμα μπαίνω για μπάνιο.
Βάζω αποσμητικό λιντλ, στεγνώνω τα μαλλιά μου με νευρικές δαχτυλοκινήσεις κι επιστρέφω στο κρεβάτι μου για να μπω στο διαδίκτυο και να ενημερωθώ για την επικαιρότητα.
Με τη σειρά μπαίνω
Πρώτο Θέμα για να διαβάζω ρεπορτάζ για φόνο εν βρασμώ από συγγενή διανθισμένο με ορθογραφικά, συντακτικά, σάλτσες άρλεκιν και ανακρίβειες μεχρι και για την ηλικία, καθώς και σκίτσα κληρονόμων του ταριχευμένου πλέον αρκά για τον πρωθυπουργό
Χρυσή Αυγή, για βίδεο από εξεταστική επιτροπής με τον λιάκουρα να καυλώσουμε (οι υπόλοιποι από την Τοπική κολλητοί βλέπουνε και αυτοί και την παίζουμε όλοι μαζί ανακοινώνοντας τα χαρμόσυνα από το τηλέφωνο)
Fightsports (mma) (για παρόμοιους λόγους)
Yahoo mail
Instagram για να δω την 23ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ-ΙΝΦΛΟΥΕΝΣΕΡ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ
Twitter για να εχω προμελετησει και να καταλαβαινω τον μπουμπυ
Youtube (τσεκάρω τις συνδρομές μου και βάζω στη λίστα "παρακολουθήστε αργότερα" τα βυζιά που μ' ενδιαφέρουν)
Phorum (διαβάζω τις απαντήσεις που ίσως έλαβα στις δημοσιεύσεις μου και ρίχνω μια ματιά στα ενεργά θέματα. Αν δω κάτι που δεν μ' ενδιαφέρει φλεϊμάρω την συζήτηση)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Και σε εμένα αυτή η απορία εδημιουργήθηFeindflug έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:32Εργάζεσαι;Γάταρος έγραψε: 06 Απρ 2019, 14:29 Όταν ξυπνάω κάνω διατάσεις ενώ είμαι ακόμα πάνω στο κρεβάτι.
Σηκώνομαι κι ενεργοποιώ κάθε μυ του σώματός μου κάνοντας 3 επαναλήψεις με βάρη των 5kg.
Eτοιμάζω το πρωινό μου ρόφημα το οποίο περιλαμβάνει 100γρ βρώμη, 1 σκουπ πρωτεΐνης και μια μπανάνα.
Όταν πλύνω τα δόντια μου κι αφού χρησιμοποιήσω στοματικό διάλυμα μπαίνω για μπάνιο.
Βάζω αποσμητικό, στεγνώνω τα μαλλιά μου με το πιστολάκι κι επιστρέφω στο κρεβάτι μου για να μπω στο διαδίκτυο και να ενημερωθώ για την επικαιρότητα.
Με τη σειρά μπαίνω
Πρώτο Θέμα
Χρυσή Αυγή
Fightsports (mma)
Yahoo mail
Youtube (τσεκάρω τις συνδρομές μου και βάζω στη λίστα "παρακολουθήστε αργότερα" τα βίντεο που μ' ενδιαφέρουν)
Phorum (διαβάζω τις απαντήσεις που ίσως έλαβα στις δημοσιεύσεις μου και ρίχνω μια ματιά στα ενεργά θέματα. Αν δω κάτι που μ' ενδιαφέρει συμμετέχω στη συζήτηση)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Για ούρηση πήγα να γράψω
Αλλά καφέ δεν ήπιε νομίζω, οπότε
Η συγκεκριμένη πρωτεΐνη είναι η πιο δημοφιλής και την ανακάλυψα στο φόρουμ των μποντιμπιλντεράδων. Εδώ λένε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας (https://www.bodybuilding.gr/forum/showt ... E%B1%CF%82). Έχεις να προτείνεις κάποια καλύτερη;Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2019, 14:59 Το γράφει δίπλα στα συστατικά οτι έχει λεκιθίνη σόγιας. Προσοχή.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Από γνωστό μου έμαθα ότι κάνοντας χρήση συμπληρωμάτων και πρωτεϊνών έπαθε σεξουαλική ανικανότητα .Γάταρος έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:59Η συγκεκριμένη πρωτεΐνη είναι η πιο δημοφιλής και την ανακάλυψα στο φόρουμ των μποντιμπιλντεράδων. Εδώ λένε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας (https://www.bodybuilding.gr/forum/showt ... E%B1%CF%82).Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2019, 14:59 Το γράφει δίπλα στα συστατικά οτι έχει λεκιθίνη σόγιας. Προσοχή.
Γάταρος έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:59Η συγκεκριμένη πρωτεΐνη είναι η πιο δημοφιλής και την ανακάλυψα στο φόρουμ των μποντιμπιλντεράδων. Εδώ λένε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας (https://www.bodybuilding.gr/forum/showt ... E%B1%CF%82). Έχεις να προτείνεις κάποια καλύτερη πηγή ενημέρωσης για ασφαλή συμπεράσματα;Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2019, 14:59 Το γράφει δίπλα στα συστατικά οτι έχει λεκιθίνη σόγιας. Προσοχή.
φιξντ
- Highlander
Τίποτα από αυτά δεν είναι ασφαλές.Γάταρος έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:59Η συγκεκριμένη πρωτεΐνη είναι η πιο δημοφιλής και την ανακάλυψα στο φόρουμ των μποντιμπιλντεράδων. Εδώ λένε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας (https://www.bodybuilding.gr/forum/showt ... E%B1%CF%82). Έχεις να προτείνεις κάποια καλύτερη;Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2019, 14:59 Το γράφει δίπλα στα συστατικά οτι έχει λεκιθίνη σόγιας. Προσοχή.
Συμπλήρωμα διατροφής είναι, όχι αναβολικά.Χαοτικός έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:26 Μάγκα μου κόψε τις μαλακίες και μην παίρνεις τέτοια. Κοίτα να σου αρέσεις με τις ελλείψεις σου και τις αδυναμίες σου και να μη γουστάρεις να γίνεις τέλειος.
Τι είναι η πρωτεΐνη σε σκόνη;
Ορός γάλακτος (whey):
Με το πληρέστερο προφίλ αμινοξέων και τον ταχύτερο χρόνο απορρόφησης από κάθε άλλη μορφή πρωτεΐνης, η σκόνη ορού γάλακτος αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την συμπλήρωση της διατροφής όσων ασκούνται. Ο ορός γάλακτος είναι υγρό παράγωγο της επεξεργασίας του γάλακτος κατά την δημιουργία του γιαουρτιού. Το γάλα από το οποίο προέρχονται όλα τα γαλακτοκομικά αποτελείται από δυο ειδών πρωτεΐνες, κατά 80% από καζεΐνη και κατά 20% από ορό γάλακτος.
Οι παραγωγοί χρησιμοποιούσαν την καζεΐνη για την δημιουργία του γιαουρτιού και πετούσαν τον ορό γάλακτος που απέμενε σε υγρή μορφή. Όλα αυτά μέχρι να αναγνωριστεί η διατροφική του αξία. Μέσω συγκεκριμένων μεθόδων επεξεργασίας ο ορός μετατράπηκε σε σκόνη και πωλείται πλέον ως συμπλήρωμα.
https://eastar.gr/%CE%BF%CF%81%CF%8C%CF ... %8C%CF%82/
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Εγω συνήθως σηκωνομαι απο το κρεβάτι την ώρα που κανονικά θα έπρεπε να εχω φυγει απο το σπίτι.
Οπότε σε 20 λεπτά κανω μπανιο, πλενω δόντια, ντυνομαι, καθαρίζω την άμμο της γάτας, βάζω φρέσκο νερό στην γάτα και φεύγω.
Στο αυτοκίνητο τρώω τοστ και μπανάνα, στο γραφείο πίνω καφέ και πάω για το Νο 2.
Οπότε σε 20 λεπτά κανω μπανιο, πλενω δόντια, ντυνομαι, καθαρίζω την άμμο της γάτας, βάζω φρέσκο νερό στην γάτα και φεύγω.
Στο αυτοκίνητο τρώω τοστ και μπανάνα, στο γραφείο πίνω καφέ και πάω για το Νο 2.