!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άσπρη τρίχα στην κεφαλή

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
stergiosbik

Re: Άσπρη τρίχα στην κεφαλή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Ξερω ανθρωπο που μεχρι τα 65 δεν ειχε ουτε μια ασπρη τριχα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Λευκός Λύκος έγραψε: 06 Απρ 2019, 14:03
sys3x έγραψε: 06 Απρ 2019, 14:02
Λευκός Λύκος έγραψε: 06 Απρ 2019, 13:58

Εγώ είμαι 11 χρόνια νεοτερο σου,και μεσα σε 6 μήνες (είχα κάτι στεναχώριες) έβγαλα ταυτοχρονα σχεδόν σε μουσια κεφάλη και στήθος.
Δεν μου αρέσει να δικαιώνομαι αλλά πες την αλήθεια ρε μλκ, πόσο καλύτερα πήγαν τα πράματα μετά, όχι πες..
Σκάτα πάνε αλλά τελοσπαντων.Αφού είμαι ακόμη ορθιος καλά είμαι.
Κάτι κάνεις λάθος μαν, να κόψεις το καμάκι ίσως να τις αφήνεις να έρχονται μόνες τους; χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

stergiosbik έγραψε: 06 Απρ 2019, 14:03 Ξερω ανθρωπο που μεχρι τα 65 δεν ειχε ουτε μια ασπρη τριχα.
κι ο αδερφός του πατέρα μου!
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εικόνα

Είναι κάτασπρα 20 χρόνια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ο Αλομπάρ κυβερνούσε ένα βασίλειο τα πρώτα χρόνια της εμφάνισής του Χριστιανισμού.

Σ’ αυτό το βασίλειο, ο βασιλιάς οριζόταν από τους υπόλοιπους με κριτήριο τη ρώμη και την ευρωστία του. Ο χρόνος παραμονής του στο θρόνο δεν καθορίζονταν από τα κατορθώματά του στη μάχη ή πόσο συνετά κυβερνούσε. Αυτό που καθόριζε το πόσο καιρό θα παρέμενε στην εξουσία αλλά και τη ζωή –καθώς όταν τέλειωνε η θητεία του θανατώνονταν- ήταν η εμφάνιση της πρώτης άσπρης τρίχας ή ρυτίδας και το πόσο οι επιδόσεις του στο κρεβάτι παρέμεναν ικανοποιητικές για όλες τις συζύγους του.

Τα παραπάνω σημάδια θεωρούνταν συμπτώματα παρακμής και εξασθένισης των δυνάμεων του εκάστοτε βασιλιά , ο οποίος έπρεπε να θανατωθεί για να περάσει η ψυχή του στον επόμενο διάδοχο.

Ο βασιλιάς της ιστορίας, λοιπόν, όταν η πρώτη άσπρη τρίχα εμφανίστηκε δεν περίμενε καρτερικά τη μοίρα του. Αποφάσισε να μη δεχτεί αδιαμαρτύρητα το τέλος του: «μ’ έχει κυριέψει, λέει ο Αλομπάρ, η επιθυμία να είμαι κάτι περισσότερο. Κάτι που ο αντίλαλός του να μπορεί να καταπνίξει το κροτάλισμα του θανάτου» . Αποφασίζει να ξεγελάσει τους υπηκόους του, σκηνοθέτησε τον θάνατο και την ταφή του και ξεκίνησε μόνος προς αναζήτηση άλλου σκοπού στη ζωή του έχοντας την πεποίθηση πως η ζωή δεν είναι μόνο ένα δημόσιο φαινόμενο αλλά και μια μοναχική περιπέτεια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Nito
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nito »

Χαοτικός έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:22 Ο Αλομπάρ κυβερνούσε ένα βασίλειο τα πρώτα χρόνια της εμφάνισής του Χριστιανισμού.

Σ’ αυτό το βασίλειο, ο βασιλιάς οριζόταν από τους υπόλοιπους με κριτήριο τη ρώμη και την ευρωστία του. Ο χρόνος παραμονής του στο θρόνο δεν καθορίζονταν από τα κατορθώματά του στη μάχη ή πόσο συνετά κυβερνούσε. Αυτό που καθόριζε το πόσο καιρό θα παρέμενε στην εξουσία αλλά και τη ζωή –καθώς όταν τέλειωνε η θητεία του θανατώνονταν- ήταν η εμφάνιση της πρώτης άσπρης τρίχας ή ρυτίδας και το πόσο οι επιδόσεις του στο κρεβάτι παρέμεναν ικανοποιητικές για όλες τις συζύγους του.

Τα παραπάνω σημάδια θεωρούνταν συμπτώματα παρακμής και εξασθένισης των δυνάμεων του εκάστοτε βασιλιά , ο οποίος έπρεπε να θανατωθεί για να περάσει η ψυχή του στον επόμενο διάδοχο.

Ο βασιλιάς της ιστορίας, λοιπόν, όταν η πρώτη άσπρη τρίχα εμφανίστηκε δεν περίμενε καρτερικά τη μοίρα του. Αποφάσισε να μη δεχτεί αδιαμαρτύρητα το τέλος του: «μ’ έχει κυριέψει, λέει ο Αλομπάρ, η επιθυμία να είμαι κάτι περισσότερο. Κάτι που ο αντίλαλός του να μπορεί να καταπνίξει το κροτάλισμα του θανάτου» . Αποφασίζει να ξεγελάσει τους υπηκόους του, σκηνοθέτησε τον θάνατο και την ταφή του και ξεκίνησε μόνος προς αναζήτηση άλλου σκοπού στη ζωή του έχοντας την πεποίθηση πως η ζωή δεν είναι μόνο ένα δημόσιο φαινόμενο αλλά και μια μοναχική περιπέτεια.
:o
ΗΡΩΑC

Εγώ, δεν άντεξα πάνω από εκατό σελίδες και το άφησα στη μέση. Αλήθεια, οι ιστορίες με την λεσβία μπαργούμαν και τους άλλους με τα παντζάρια συνδέονται με κάποιον τρόπο στο τέλος;
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

stergiosbik έγραψε: 06 Απρ 2019, 14:03 Ξερω ανθρωπο που μεχρι τα 65 δεν ειχε ουτε μια ασπρη τριχα.
Ο πατέρας μου κλείνει τα 80 τον Μάϊο και πέρυσι άρχισε να γκριζάρει στους κροτάφους.

Εγώ είμαι μπαμπάκι από τα 30 μου.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Απρ 2019, 14:10
κι ο αδερφός του πατέρα μου!

Και εγώ
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Χαοτικός έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:22 Ο Αλομπάρ κυβερνούσε ένα βασίλειο τα πρώτα χρόνια της εμφάνισής του Χριστιανισμού.

νομίζω τους είχα ερωτευτεί όλους σ αυτό το βιβλίο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μπακάλης έγραψε: 06 Απρ 2019, 18:56
Ο πατέρας μου κλείνει τα 80 τον Μάϊο και πέρυσι άρχισε να γκριζάρει στους κροτάφους.

διάβασα μπουμπουκάκι...
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Beria έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:17

Είναι κάτασπρα 20 χρόνια
εσύ είσαι πανκ !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κουλούρι Θεσσαλονίκης την 06 Απρ 2019, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Απρ 2019, 19:43

διάβασα μπουμπουκάκι...
Έτσι είμαι αφού έτσι με βλέπεις. :D
The truth is in the eyes of the beholder. :wink
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μπακάλης έγραψε: 06 Απρ 2019, 19:45
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Απρ 2019, 19:43

διάβασα μπουμπουκάκι...
Έτσι είμαι αφού έτσι με βλέπεις. :D
The truth is in the eyes of the beholder. :wink
λανθάνουσα γλώσσα που λέμε.. :8)
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

stergiosbik έγραψε: 06 Απρ 2019, 13:48
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Απρ 2019, 13:43
stergiosbik έγραψε: 06 Απρ 2019, 13:40

Απο στεναχωριες το χω ακουσει κι εγω.
Αλλα υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει τραβηξει χοντρο κουπι;
μπορείς να μου εξηγήσεις τότε πως μέσα σε ένα βράδυ άσπρισε όλη η δεξιά πλευρά μου;
:cry :cry :cry
Ναι ισχυει,αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα γονιδιων.
Δηλαδη οτι η στεναχωρια πυροδοτησε κατι που προΰπηρχε και γι αυτο εγινε μεσα σε ενα βραδυ.
Επειδη δεν θελω να μιλησω για μενα,θα πω οτι εχω γνωρισει ανθρωπους που εχουν τραβηξει τα "παθη του Χριστου" και ομως δεν ειχαν ιχνος ασπρης τριχας.
Μπορει βεβαια να τους ειχε βγει με αλλο τροπο η στεναχωρια.
Στον καθένα ξεσπά διαφορετικά η στεναχώρια.
Σε άλλους πέφτει το μαλλί. Καλό είναι και άσπρο.
Καλύτερο, να μην στεναχωριόμαστε.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Beria έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:17 Εικόνα

Είναι κάτασπρα 20 χρόνια
Βάφεις τις ρίζες πίσω ε; :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές