Κάνεις edit του αρχικού, με το κουμπάκι με το μολύβι πάνω δεξιά, και κάνεις τις διορθώσεις στο γκάλοπ.
Δώσε επιλογή αλλαγής ψήφου.
Κάνεις edit του αρχικού, με το κουμπάκι με το μολύβι πάνω δεξιά, και κάνεις τις διορθώσεις στο γκάλοπ.
ναι, το 5.
Gender fluid Nazi vegan 20-30?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
α, εισαι μικροτερη απο μενα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 05 Απρ 2019, 19:56ναι, το 5.
οκ με συγχωρείς.πήζον bot έγραψε: 05 Απρ 2019, 20:06α, εισαι μικροτερη απο μενα.
Δεν πρεπει να τσακωνωμαστε εμεις τα κοριτσια πρεπει να ειμαστε ενωμενες.
Ουτε να τρολλαρουμε η μια τα νηματα της αλλης. Ενταξει κουκλιτσα μου?
Με συγχωρείς αν σε αδίκησα, δεν είχα τέτοιο σκοπό.Nandros έγραψε: 05 Απρ 2019, 19:15Με αδικείς. Προσωπικά όλα τα σούργελα τα ειρωνεύομαι. Έχεις κάποια ΝουΔούλα υπόψη; Άνοιξε νήμα να κοροϊδεύουμε μαζί.don't speak έγραψε: 05 Απρ 2019, 19:06Αν ήταν υποψήφια με τον Μπακογιάννη δε θα τρέχατε να μου την δείξετεNandros έγραψε: 05 Απρ 2019, 18:44 Και επειδή δεν μπορούσαμε να μυρίσουμε τα νύχια μας, σπεύσαμε ως καβαλιέροι να σας εξυπηρετήσουμε δεσποσύνη! (δεν έχουμε εμότικον με υπόκλιση;)![]()
Η ηλικία διορθώθηκε από τον Σπύρο.Nandros έγραψε: 05 Απρ 2019, 19:41Κάνεις edit του αρχικού, με το κουμπάκι με το μολύβι πάνω δεξιά, και κάνεις τις διορθώσεις στο γκάλοπ.
Δώσε επιλογή αλλαγής ψήφου.
Ο Κούλης είναι πολιτικός και προσέχει τα λόγια του. Μετράει και τα ελάχιστα ψηφαλάκια, αφού φασούλι το φασούλι ....don't speak έγραψε: 05 Απρ 2019, 20:32Με συγχωρείς αν σε αδίκησα, δεν είχα τέτοιο σκοπό.Nandros έγραψε: 05 Απρ 2019, 19:15Με αδικείς. Προσωπικά όλα τα σούργελα τα ειρωνεύομαι. Έχεις κάποια ΝουΔούλα υπόψη; Άνοιξε νήμα να κοροϊδεύουμε μαζί.don't speak έγραψε: 05 Απρ 2019, 19:06 Αν ήταν υποψήφια με τον Μπακογιάννη δε θα τρέχατε να μου την δείξετε![]()
Ως προς το δεύτερο σκέλος
viewtopic.php?f=13&t=4945&start=780#p576874
Όπως λέει υπάρχουν προκαταλήψεις γύρω από την ομοιοπαθητική, αρκετές πιστεύει αδικαιολόγητες![]()
Δεν συζητάμε την ομοιοπαθητική όμως εδώ.Nandros έγραψε: 05 Απρ 2019, 20:42Ο Κούλης είναι πολιτικός και προσέχει τα λόγια του. Μετράει και τα ελάχιστα ψηφαλάκια, αφού φασούλι το φασούλι ....don't speak έγραψε: 05 Απρ 2019, 20:32Με συγχωρείς αν σε αδίκησα, δεν είχα τέτοιο σκοπό.Nandros έγραψε: 05 Απρ 2019, 19:15
Με αδικείς. Προσωπικά όλα τα σούργελα τα ειρωνεύομαι. Έχεις κάποια ΝουΔούλα υπόψη; Άνοιξε νήμα να κοροϊδεύουμε μαζί.
Ως προς το δεύτερο σκέλος
viewtopic.php?f=13&t=4945&start=780#p576874
Όπως λέει υπάρχουν προκαταλήψεις γύρω από την ομοιοπαθητική, αρκετές πιστεύει αδικαιολόγητες![]()
Επίσης ψεύδεται όταν λέει πως παρακολουθεί τα ιατρικά θέματα από κοντά.
Εγώ που ΔΕΝ το κάνω, βρήκα εύκολα κρατικές αποφάσεις που άμεσα ή έμμεσα πλην σαφώς, χαρακτηρίζουν την Ομοιοπαθητική ως απάτη.
.