Πάντως πριν κλείσει έδειχνε ειδήσεις που δεν έδειχναν τα άλλα κανάλια (η ΕΡΤ 1) τακτική που εν μέρει ακολουθεί και τώρα. Όπως αυτό που δεν ακούστηκε πουθενά αλλού.πήζον bot έγραψε: 05 Απρ 2019, 19:04ναι ρε παιδι, υπάρχει όμως ενα μινιμουμ επιπεδο. Δε θα βλεπεις μιση ωρα να καπνιζει ο πολάκης, ουτε αναληψη 100χιλ απο ατμ. Ουτε βυζια στις παραλίες κανα τεταρτο.brb και tyt έγραψε: 05 Απρ 2019, 19:00Ναι αλλά εκεί είναι πουτανάκι κυβέρνησης. Βέβαια μετά από την ηλίθια κίνηση του Σαμαρά να την κλείσει, έχουν κάποιο ελαφρυντικό.πήζον bot έγραψε: 05 Απρ 2019, 18:56
Στην ερτ δε θα κανουν μονταζ για να μην δειξουν το πρωτοσελιδο με τον γεωργιάδη.
Καθαρα δημοσιογραφικά, είναι η καλυτερη δυνατη δουλειά. Στα άλλα γινεσαι καραγκιόζης ενιοτε, πουτανακι.
πρακτόρι κλπ
Πάντα θα υπρχει μπάιας με ένα ελαφρό συν/πλην στο κρατικό. ελάφρό όμως
Οι άλλοι δεν εχουν πάτο. βλεπεις κι εδω μέσα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σία Κοσσιώνη
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Σία Κοσσιώνη
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Η ερτ μας εμαθε την μουσικη τον κινηματογραφο το θεατρο τις τεχνες γενικοτερα. Και σε ντοκιμαντερ την ιστορια μας σπουδαιους έλληνες, αγροτικα θεματα στρατιωτικα.. Κρατικο καναλι.brb και tyt έγραψε: 05 Απρ 2019, 19:08Πάντως πριν κλείσει έδειχνε ειδήσεις που δεν έδειχναν τα άλλα κανάλια (η ΕΡΤ 1) τακτική που εν μέρει ακολουθεί και τώρα. Όπως αυτό που δεν ακούστηκε πουθενά αλλού.πήζον bot έγραψε: 05 Απρ 2019, 19:04ναι ρε παιδι, υπάρχει όμως ενα μινιμουμ επιπεδο. Δε θα βλεπεις μιση ωρα να καπνιζει ο πολάκης, ουτε αναληψη 100χιλ απο ατμ. Ουτε βυζια στις παραλίες κανα τεταρτο.brb και tyt έγραψε: 05 Απρ 2019, 19:00
Ναι αλλά εκεί είναι πουτανάκι κυβέρνησης. Βέβαια μετά από την ηλίθια κίνηση του Σαμαρά να την κλείσει, έχουν κάποιο ελαφρυντικό.
Πάντα θα υπρχει μπάιας με ένα ελαφρό συν/πλην στο κρατικό. ελάφρό όμως
Οι άλλοι δεν εχουν πάτο. βλεπεις κι εδω μέσα![]()
Οι απεναντι ξεφτιλες μας μαθαινουν μαγειρικη, πως θα γινει καλή καριολα η κορη μας, πως αν γινεις γελοιος θα πας ψηλά, και πως θα ρουφιανεψεις τον διπλα για να φας καρυδα. Ιδιωτικά καναλια
- wooded glade
Καλά είναι επιτόπιοι τιρλιμπιρισταί στο SKY.
Αν υπάρχουν ελλείψεις στο δελτίο ειδήσεων η Σία φταίει ;;;
Εκτός αυτού μου έχουν κάνει μπαν από όλα τα tapa talk discussions, για άγνωστο λόγο.
Νομίζω κάτι έλεγαν για το 666 και τους είπα εγώ "φλούφληδες έτσι θα σας παίρνουν πρέφα οι εισπράκτορες ΦΠΑ" και αντέδρασε δυναμικά κάτι φλώροι και λέγανε "να ένας religious fanatic" και μετά μου κάνανε μπαν. Αλλά σε επανειλημμένα emails μου δεν απαντάει κανένας.
Εκτός αυτού μου έχουν κάνει μπαν από όλα τα tapa talk discussions, για άγνωστο λόγο.
Νομίζω κάτι έλεγαν για το 666 και τους είπα εγώ "φλούφληδες έτσι θα σας παίρνουν πρέφα οι εισπράκτορες ΦΠΑ" και αντέδρασε δυναμικά κάτι φλώροι και λέγανε "να ένας religious fanatic" και μετά μου κάνανε μπαν. Αλλά σε επανειλημμένα emails μου δεν απαντάει κανένας.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
wooded glade έγραψε: 05 Απρ 2019, 19:37 Καλά είναι επιτόπιοι τιρλιμπιρισταί στο SKY.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Άλλος είναι ο λόγος, δεν θα μπορούσε να συνεχίσει όντας η γυναίκα του Δημάρχου και ανηψιά του Πρωθυπουργού.... δεν πάει...
-
Al Bundy
και με πεθερά ευρωπαία επίτροπο (μάλλον)...independent_44 έγραψε: 05 Απρ 2019, 23:58 Άλλος είναι ο λόγος, δεν θα μπορούσε να συνεχίσει όντας η γυναίκα του Δημάρχου και ανηψιά του Πρωθυπουργού.... δεν πάει...
- Υδράργυρος
Αυτους πατε και ψηφιζετε και μας τους φορτωνετεindependent_44 έγραψε: 05 Απρ 2019, 23:58 Άλλος είναι ο λόγος, δεν θα μπορούσε να συνεχίσει όντας η γυναίκα του Δημάρχου και ανηψιά του Πρωθυπουργού.... δεν πάει...
Ε, τι να γίνει, αυτά έχουν οι ψήφοι.
Οι επιλογές των πολλών γίνονται φόρτωμα στους λιγότερους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Έλα ντε, αντί να κάνει αυτή ερωτήσεις στους καλεσμένους, θα την ρωτάνε αυτοί να τους πει κάνα κουτσομπολιό..Μπακάλης έγραψε: 06 Απρ 2019, 00:02και με πεθερά ευρωπαία επίτροπο (μάλλον)...independent_44 έγραψε: 05 Απρ 2019, 23:58 Άλλος είναι ο λόγος, δεν θα μπορούσε να συνεχίσει όντας η γυναίκα του Δημάρχου και ανηψιά του Πρωθυπουργού.... δεν πάει...
Ψαχνω εναν ορισμο της διαπλοκής, έχετε κανεναν ευκαιρο?Μπακάλης έγραψε: 06 Απρ 2019, 00:02και με πεθερά ευρωπαία επίτροπο (μάλλον)...independent_44 έγραψε: 05 Απρ 2019, 23:58 Άλλος είναι ο λόγος, δεν θα μπορούσε να συνεχίσει όντας η γυναίκα του Δημάρχου και ανηψιά του Πρωθυπουργού.... δεν πάει...
Eίναι μιά παπαρίτσα που είχε πεί ο μακαρίτης ο Τζίμης Πανούσης. Ο Κυριάκος λέει, είναι γυιός τής Ντόρας που την βίασε σε ηλικία 14 ετών ο Τέρης Χρυσός. Η μητέρα της, γιά να αποφευχθεί το σκάνδαλο την πήρε και έφυγαν στο Λονδίνο όπου έμειναν μέχρι να γεννηθεί ο Κυριάκος και όταν γύρισαν είπαν ότι είναι δικός της γυιός (και του Μητσοτάκη) και όχι τής Ντόρας.
Μιά φορά το είπε γιά πλάκα και δεν το ξαναείπε. Παρ'όλα αυτά, ο μύθος διαδόθηκε. Και γιά τον εαυτό του είχε πεί ότι ήταν γυιος του Κωνσταντίνου (του τέως) και τής Βουγιουκλάκη. Ομως ο Πανούσης γεννήθηκε το 1954, όταν ο Κωνσταντίνος ήταν μόλις 14 ετών και η Βουγιουκλάκη 20 και εντελώς άγνωστη.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Και του νεποτισμού.πήζον bot έγραψε: 06 Απρ 2019, 00:15Ψαχνω εναν ορισμο της διαπλοκής, έχετε κανεναν ευκαιρο?Μπακάλης έγραψε: 06 Απρ 2019, 00:02και με πεθερά ευρωπαία επίτροπο (μάλλον)...independent_44 έγραψε: 05 Απρ 2019, 23:58 Άλλος είναι ο λόγος, δεν θα μπορούσε να συνεχίσει όντας η γυναίκα του Δημάρχου και ανηψιά του Πρωθυπουργού.... δεν πάει...![]()
- Υδράργυρος
Εχετε φυλαρχους την οικογενεια μητσοτακη. ΟυγκΓΑΛΗ έγραψε: 06 Απρ 2019, 00:09Ε, τι να γίνει, αυτά έχουν οι ψήφοι.
Οι επιλογές των πολλών γίνονται φόρτωμα στους λιγότερους.
Η Κοσιώνη δεν έχει σπάσει ακόμη το ρεκόρ της Μαργαρίτας Παπανδρέου, που είχε δηλώσει ότι ήταν η μόνη που είχε πεθερό, σύζυγο και γιο που έγιναν πρωθυπουργοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στο Παρίσι όχι στο Λονδίνο.Leporello έγραψε: 06 Απρ 2019, 00:25 Eίναι μιά παπαρίτσα που είχε πεί ο μακαρίτης ο Τζίμης Πανούσης. Ο Κυριάκος λέει, είναι γυιός τής Ντόρας που την βίασε σε ηλικία 14 ετών ο Τέρης Χρυσός. Η μητέρα της, γιά να αποφευχθεί το σκάνδαλο την πήρε και έφυγαν στο Λονδίνο όπου έμειναν μέχρι να γεννηθεί ο Κυριάκος και όταν γύρισαν είπαν ότι είναι δικός της γυιός (και του Μητσοτάκη) και όχι τής Ντόρας.
Νομίζω ότι ο Πανούσης είπε κάτι που κυκλοφορούσε. Αυτός πρόσθεσε τον Τέρη Χρυσό.