!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Ο θηλυκός ανεπαγγελτος Καρανικας. Είναι ξεφτίλα πάντως για αυτήν το πέρασμα της από την αντικαπιταλιστική αριστερά στο ΣΥΡΙΖΑ που έχει προσκυνήσει κανονικά τη Μέρκελ. Άνθρωπος που πιστεύει ότι δεν υπάρχουν σύνορα στις μετακινήσεις ανθρώπων και πως ο καπιταλισμός θα ανατραπεί, είναι γραφικότερος και από τη κυρια Ελένη Λουκά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Αυτή είναι που βρίζει χυδαία αστυνομικούς και δημοσιογράφους δημόσια;
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Άβαταρ μέλους
      southern
      Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Saliveros έγραψε: 05 Απρ 2019, 17:58
        Αυτή είναι που βρίζει χυδαία αστυνομικούς και δημοσιογράφους δημόσια;
        Αν το έχει κάνει αυτό θα πρέπει να απολυθεί άμεσα. Ίσως και η ομοσπονδία των αστυνομικών θα πρέπει να ζητήσει το κεφάλι της από το Τσίπρα
        Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
        https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
        Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Αγις έγραψε: 05 Απρ 2019, 17:14
        Pirate7G έγραψε: 05 Απρ 2019, 17:09
        Αγις έγραψε: 05 Απρ 2019, 16:58 Ειμαστε εντελως ζωα κ ασχοληθηκαμε με την ''κοπελιτσα''
        Δεν γαμιεσε ρε πειρατη να πιασουμε ράτσα μην χαθει .
        Καλά αντε ψήφισε εσύ το κόμμα του ζαβου που έχει για συμβούλους παιδεραστές και άσε εμένα τι θα κάνω.
        Πήξε τώρα μαζί με εκείνη την ακατάλληλη την Σπυράκη.
        Εισαι εντελως χωμενος στις σβουνιες με τις ηλιθι'οτητες η τις πετας ετσι για να υπάρχουν ;
        Δεν πεταξα καμία ηλιθιοτητα. Αυτές οι "προσβολές" ( για εμένα δεν είναι προσβολές, αλλά αστειότητες), ε ουν σκοπό μονο να παρασύρουν την συζήτηση μακριά από αλγεινά, για εσένα και τις κομματικές σου προτιμήσεις, θέματα.
        Ατύχησες. Δεν τσιμπαω, οπότε μένω στην παρότρυνση που σου έκανα να αφήσεις εμένα και να ασχοληθείς με την ΝΔ που έχει παιδερες, γλυφτεονια, καιροσκόπος και κάθε λογής απατεώνες στις τάξεις της. Πολύ αμφιβάλλω αν σε όλη την ευρωπαϊκη ήπειρο υπάρχει κάτι πιο διευθαρμένο από την ΝΔ, η οποία κατέστρεψε την Ελλάδα.
        Δεν τσακιζω το φρύδι μου
        Pirate7G

Lord Brum έγραψε: 05 Απρ 2019, 17:13
        Pirate7G έγραψε: 05 Απρ 2019, 17:10
        Lord Brum έγραψε: 05 Απρ 2019, 17:07
        βγάλε στη φόρα οποιαοδήποτε χαρτί από διάυγεια ή κάποιο φεκ που να αποδεικνύει ότι ένας ανεπάγγλετος/αμόρφωτος/άχρηστος πληρώνεται με δημόσιο χρήμα από τη ΝΔ για "υπηρεσίες σουβμούλου" να κράξουμε και εκεί. Επίσης δεν κράζουμε την κοπελίτσα που τρύπωσε αλλά τον ποκοπικο που έχει γεμίσει την αυλή του καρανίκες.

Είδες; Δεν την γέμισε με άριστους τύπου Γεωργιάδη (το παιδερα λέω), γλυφτρες τύπου Σπυράκη και λοιπές χαμουρες.
        για τον γεωργιάδη έχες απόλυτο δίκαιο, άργησε να ο κούλης να τον σουτάρει (ένας από τους λ΄όγους ποδεν θα ψηφίσωκούλη είναι αυτός) και όταν το έκανε το έκανε για τα μάτια του κόσμου. Η σπυράκη είναι άλλη υπόθεση, και εμεπειρία έχει και γνωριμίες, δεν ξεφύτρωσε πό το πουθενά ως γκόμενα/κόρη κάποιοιου. Χίλιες φορές σπυράκη (και ας την αντιπαθώ) από γλυκά προσωπάκια με άδειο κεφαλάκι και κενό βιογραφικό.

Η Σπυράκη το μόνο που έχει είναι γνωριμίες οι οποίες προέκυψαν από το ταλέντο της στο γλύψιμο (και δεν εννοώ τίποτα σεξουαλικό με αυτό) και το φίλιμα κατουρημενων ποδιών και την προσφορά υπηρεσιών μέσω του επαγγέλματός της (πχ παραπλάνηση του κόσμου) σε κομματικά συμφέροντα.
        Εγώ προτιμώ, λοιπόν, φρέσκα προσωπάκια, με νεανικές ιδέες, μυαλά και απόψεις, από την σαπίλα του καιροσκοπισμού η οποία διέπει την Σπυράκη.
        Εντάξει. Προτιμίσεις είναι αυτές. Σέβομαι την δική σου, αλλά δεν την ασπάζομαι.
        Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pirate7G την 05 Απρ 2019, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
        Δεν τσακιζω το φρύδι μου
        Άβαταρ μέλους
        Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

paul25 έγραψε: 05 Απρ 2019, 14:41
        Σε ρωτω λοπον, αυτος που βγηκε πρωτος πχ στο στιβο τι περισσοτερο μπορει να ξερει για την καθημερινη ζωη και τις αναγκες της απο ενα νεο που δεν βγηκε πρωτος στο στιβο;
        οτι ξερουν και ολοι οι υπολοιποι. :102:
        θα ξερει ομως για τον αθλητισμο κατι παραπανω, θα ξερει τι ειδους δουλεια χρειαζεται για να κατακτησεις καποια κορυφη, θα ξερει τι σημαινει αποτελεσματικοτητα, πως πετυχαινεις στοχους, και διαφορα αλλα που δεν ξερουν οι υπολοιποι.

για συμβουλο, δεν παιρνεις τον πρωτο τυχαιο που περνα εξω απο την πορτα, που θα ξερει οτι ξερει και ο προηγουμενος η ο επομενος. διαλεγεις αυτον που θα ξερει κατι παραπανω.
        To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
        Άβαταρ μέλους
        Ασέβαστος

paul25 έγραψε: 05 Απρ 2019, 15:48
        Lord Brum έγραψε: 05 Απρ 2019, 15:35 ναι είναι παντού. Οι ιδιωτικές εταιρείς όμως διαχειρίζοντα το χρήμα των μετόχων τους όχι το δημόσιο χρήμα. Οι ζαίοι (και οι πρασινοι και μπλε πασοκοι παλιότερα) μισθοδοτούν καρανίκες αργόσχολους με τα δικά μας λεφτά, όχι με τα δικά τους
        Ακομα χειροτερα διοτι αν βαλουν εναν "αχρηστο" συγγενη και προκαλεσει ζημια, αυτοι εχουν την ευθυνη και απολυονται και παρ'ολα αυτα το κανουν κανονικα χωρις φοβο και παθος. Φαντασου τωρα σε επιπεδο κρατους. Το πιο τρελο ξερεις ποιο ειναι; οτι αυτο γινεται χρονια και στους μεν και στους δε και τα συστηματα (ιδιωτικα-δημοσια) λειτουργουν καλα, εχουν προβληματα, αλλα σε γενικες γραμμες λειτουργουν καλα και δεν αποτυγχανουν συνηθως. Αν συνεβαινε να αποτυγχανουν συχνα εξαιτιας αυτου του λογου θα ηταν ευχαριστο διοτι θα αναζητουσαμε την αξιοκρατια.

Τωρα σχετικα με τα λεφτα που πληρωνουμε σε αργοσχολους του κρατους, αν τους διωχναμε μπορει να μεναμε μονο με 10 ολους κι ολους μα στελεχωνουν την κρατικη μηχανη.
        δεν λειτουργουν καλα, και αποτυγχανουν. παταγωδως. και ακριβως εξαιτιας αυτου του λογου.

Pirate7G

Ασέβαστος έγραψε: 05 Απρ 2019, 18:39
        paul25 έγραψε: 05 Απρ 2019, 14:41
        Σε ρωτω λοπον, αυτος που βγηκε πρωτος πχ στο στιβο τι περισσοτερο μπορει να ξερει για την καθημερινη ζωη και τις αναγκες της απο ενα νεο που δεν βγηκε πρωτος στο στιβο;
        οτι ξερουν και ολοι οι υπολοιποι. :102:
        θα ξερει ομως για τον αθλητισμο κατι παραπανω, θα ξερει τι ειδους δουλεια χρειαζεται για να κατακτησεις καποια κορυφη, θα ξερει τι σημαινει αποτελεσματικοτητα, πως πετυχαινεις στοχους, και διαφορα αλλα που δεν ξερουν οι υπολοιποι.

για συμβουλο, δεν παιρνεις τον πρωτο τυχαιο που περνα εξω απο την πορτα, που θα ξερει οτι ξερει και ο προηγουμενος η ο επομενος. διαλεγεις αυτον που θα ξερει κατι παραπανω.

Με αυτήν την λογική, κάποιος που καταφέρνει να μπει στην Βουλή των Εφήβων, αυτά τα ξέρει. Και μάλιστα έχει περισσότερο αυξημένη την αντίληψη για την πολιτική, από έναν αθλητή
        Δεν τσακιζω το φρύδι μου
        Άβαταρ μέλους
        Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Το whatabout των ζαιολυμμάτων καλά κρατεί.

Ανυπομονώ για το επόμενο στάδιο ζαϊσμού, με δικαιολογίες αλα
        αμαλιαδαίος γυφτοκατσαπλιάς
        Όταν ήμουν μικρός τα χρόνια της ευημερίας στην Ελλάδα θυμάμαι τους γονείς μου να μου λένε για την αριστερά, για το κίνημα, για τις ρίζες μας και πως δεν πρέπει να ξεχνάμε από που προερχόμαστε. Τότε ήμουν 10 χρονών και ακούγαμε το άξιον εστί και μου έλεγαν ιστορίες.Για την γιαγιά μου, την περήφανη επονήτισσα, βασανισμένη από τους χίτες στο χωριό της, που φθάνει σήμερα τα 90 και με καλημερίζει κάθε πρωί. Για τον προπάππο μου, που είχα την τύχη να τον γνωρίσω, δικαστή του ΕΑΜ και για τον παππού μου, αντάρτη στον Δημοκρατικό Στρατό που γλύτωσε την εκτέλεση στο τσακ αφού τον συλλάβανε τις μέρες της ήττας. Και μετά ώντας παππάς στην Αμαλιάδα οι φασίστες του λέγαν πως θα τον ξυρίσουν γιατί ήταν τραγόπαππας-κομμουνιστής και έπρεπε να φύγει να πάει αλλού, και δώστους δυσμενείς μεταθὲσεις από τους ιεροκήρυκες της αγάπης. Και θυμάμαι την μάνα μου να μου λέει πως της μάθαινε αντάρτικα στα κρυφά όταν ήταν ακόμη μωρό κι αυτός φορούσε ράσα και πως οι ανταρτες όταν χώρευαν στα βουνά γινότανε σεισμός.

Για τον δολοφονημένο θείο του πατέρα μου από φασίστες κάπου στα βουνά της ηλείας, το μάθαμε προφατα σε ένα βιβλίο και δεν ήξεραν καν που θάφτηκε και εαν θάφτηκε και το χειρότερο εαν έπρεπε να το πούμε στο αδερφό του. Για τον θείο-παππού Θοδωρή και τα μακρονήσια, την εξορία, τις κλειστές πόρτες μετά για δουλειά, γιατί αν ήσουν αριστερός σε κυνηγούσαν χωρίς αύριο και δεν είχες δικαίωμα να ταίσεις τα παιδά σου.

Για τις εκδρομές της ΕΔΑ μου μίλαγε ο πατέρας μου όταν ήταν αυτός μικρό παιδάκι, για το αντρίωμα του στο Πολυτεχνείο, στην ΟΜΛΕ, στη δικτατορία, για την δράση του στο δυναμικό φοιτητικό κίνημα, για την ΕΦΕΕ, για τον 815, τον Κουμή και την Καννελοπούλου, για την ΠΠΣΠ, για το ΚΚΕ-ΜΛ, για το χημείο, για τα όνειρα της τότε εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς... Εκεί γνώρισε και τον άνθρωπο της ζωής του, την Μητέρα μου που τον αντέχει κοντά 40 χρόνια...

Πάντα θυμάμαι πως και οι φίλοι των γονιών μου κάπου εκεί γύρναγαν στους αγώνες, στους δρόμους, άλλοι στην ΚΝΕ, άλλοι στον Ρήγα και άλλοι έξω από την βουλή και κάπου γύρναγε και η απογοήτευση, η ήττα, η ανασφάλεια. Γιατί κάποιοι πήγαν σπίτια τους, άλλοι όχι και το πράγμα προχωράει. Και δούλεψαν και έφτιαξαν οικογένεια και ποτέ δεν ζήτησαν λεφτά ούτε από τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ ούτε από τους δεξιούς. Γιατί είναι αυτοδημιούργητοι και δεν χρωστάνε σε κανέναν και γι αυτό είμαι περήφανος...

Και κάπου το 2006, 18 χρονών εγώ τότε, πρίν μία δεκαετία, ο αδερφός μου, φοιτητής της ΑΣΟΕΕ μου λέει για το Δίκτυο, το άρθρο 16, τον αγώνα που έπρεπε να δώσουμε, και δίπλα μας στο δρόμο και τοτε και η μάνα μου και ο πατέρας μου (παρόλο που μια ζωή χοντρός είχε αρχίσει να κουράζεται στο περπάτημα και δεν άντεχε πολλά, πολλά).

Μετά στην Νεολαία ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, στον ΔΕΚΕΜΒΡΗ, στις πλατείες και δώσ του δακρυγόνο και ξύλο και η μάνα μου να τρέχει στα κρατητήρια να βγάζει κόσμο, και ο αδερφός μου δίπλα πάντα εκεί να με ζυμώνει να μου αγοράζει βιβλία για τον ΜΑΡΞ και να μου εξηγεί το κεφάλαιο και τεχνικά ώντας εκτός από αριστερός και τεχνοκράτης και πάντα τον ζήλευα γι αυτό...Γιατί ποτέ δεν έμενε στη θεωρία. Δεν θα ξεχάσω όταν έμεινε για 2 μήνες στο κρεβάτι επειδή αρρώστηκε από την κούραση επειδή κάθε μέρα ήταν στην κατάληψη της ΑΣΟΕΕ...

Και ο καιρός έτρεχε και έμαθα για το Φορουμ το 05, για την νέα αριστερά της νίκης, για το οτί εμείς πρέπει να δικαιώσουμε τα όνειρα και τους πόθους των ηττημένων, όχι μόνο αυτών από τους οποίους εγώ προέρχομαι αλλά για όλους όσους δίνανε την ζωή τους με αυταπάρνηση και με θυσία μία ζωή χωρίς να λογαριάζουν τίποτα.

Και έτσι περνάνε 10 χρόνια συναρπαστικά στα οποία δώσαμε το είναι μας, τη ζωή μας ολόκληρη, χωρίς να λογαριάζουμε λεφτά, εργατοώρες, την υγεία μας, χωρίς ποτέ να περιμέναμε πως το 12 θα έτριζε συθέμελα ο τόπος και μετά τον Γενάρη, μετά τον Ιούλη. Και μετά για εμάς η πρώτη ήττα και κουβέντα με τους συτρόφους, κουβέντα στην ΟΒΑ του σπιτιού μου και μαθαίνουμε και σήμερα να είμαστε εδώ στα δύσκολα, βάζοντας το κεφάλι μας σε έναν βαθύ κουβά με σκατά, δεν ζητάμε τίποτα απο κανέναν, δεν θα ζητήσουμε ποτέ...Ο καθένας με την δική του πορεία, με την δική του ιστορία με δικούς τους αγώνες, χωρίς φιλοδοξιες να γίνουμε κάποιοι. Πάντα για τό κόμμα, μόνο για το κόμμα, για κανέναν ρουφιάνο, για κανένα αφεντικό και σε αυτούς δεν θα απολογηθώ ούτε εγώ ούτε η οικογένεια μου. Γιατί ο καθένας έχει επιλέξει να βάλει πλατη για να μην χάσουμε συλλογικά, βάζει πλάτη για να αλλάξει αυτή η βρωμιά που υπάρχει γύρω μας και μας πνίγει. Και η μάνα μου 30 χρόνια μαχόμενη δικηγόρος δεν περίμενε τον ΣΥΡΙΖΑ για να ζήσει, γιατί ο πατέρας μου τόσα χρόνια δουλειά, δουλειά, δουλειά από τα 16 στην οικοδομή κόλλαγε ένσημα, μετά πούλαγε βιβλία για να ζήσει και μετά στα λεξικά, στην Καθημερινή, στο flash και θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο αλλά αυτό δεν έχει νόημα... Ποτέ όμως κρατικοδίαιτοι...

Κι ο αδερφός μου 10 χρόνια κοντά εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και τώρα εκεί που πρέπει να βοηθήσει κι αυτός βοηθάει... Ποτέ δεν ζητήσαμε, ποτέ δεν περιμέναμε ανταμοιβή, το κόμμα μας ζήτησε να βάλουμε πλάτη και βάλαμε, γιατί αυτό είναι το σωστό, γιατί πάντα στην αριστερά χρωστάμε και δεν μας χρωστάει...Και δεν θα απολογηθώ σε κανέναν ούτε για τις ριζες μου, ούτε για την οικογένεια μου, γιατί αυτή είναι η ιστορία μου, γραμμένη σε λιγες γραμμές, γιατί αυτή δεν είναι μόνο η δικιά μου ιστορία, γιατι δεν είδαμε φως και μπήκαμε, γιατί υπάρχουν πολλοί σαν εμάς, πάρα πολλοί με τις δικές τους ιστορίες, τις δικές τους κοινές ιστορίες... Έχω γνωρίσει πολλούς και πολλές συντρόφους και συντρόφισσες με ιστορίες πολύ πιο βαριές από την δικιά μου... Και είμαι περήφανος και νιώθω ευγνωμοσύνη για κάθε σύντροφο και συντρόφισσα που στέκομαι στο πλάι του και αγωνίζομαι μαζί του απέναντι σε κάθε λογής πρώτο Φλέμα. Μπροστά στη ρουφιανιά και τον κιτρινισμό στέκομαι περήφανος και τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια,

Κατάλαβες ρουφιάνε;;

Ο Ιάσονας Σχινάς - Παπαδόπουλος είναι γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
        Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
        @gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
        Άβαταρ μέλους
        Ασέβαστος

Cavaliere έγραψε: 05 Απρ 2019, 17:41
        paul25 έγραψε: 05 Απρ 2019, 17:35Κανεις δεν σμφισβητει οτι μπορει να ειναι ρουσφετι, αλλωστε και ποιοι δεν μπαινουν με ρουσφετι, γιατι να ξεχωριζει αυτη; Επισης δεν ξερουμε αν ειναι οντως συμβουλος, το μονο που ξερουμε ειναι οτι μπηκε Στην Γενικη Γραμματεια με θεση ΔΕ, ενδεχομενως μπορει να αντιγραφει ενα κειμενο μονο στο Δελτιο Τυπου ηλεκτρονικα και τιποτε αλλο.
        Αν την πήρανε για γραμματειακή υποστήριξη να σηκώνει τηλέφωνα, είναι άλλο, καλά κάνανε, αλλά αν ονομάζεται σύμβουλος, είναι πεταμένα λεφτά. Όλοι αυτοί οι άχρηστοι ρίχνουν το κράτος έξω οικονομικά.
        ακομη και για αυτο, δεν κανει η κοπελλα. βασικα για τιποτα δεν κανει. δεν ειναι βιογραφικο αυτο το πραμα, να το δωσεις σε εργοδοτη που ζητας να σε προσλαβει. χιλιες φορες να δωσεις ενα λευκο χαρτι, "δεν εχω κανει κατι στη ζωη μου, τωρα αρχιζω, δουλεια ανειδικευτου θελω", παρα να θεωρεις εργασιακο προσον τα οσα αναφερει αυτη.

Άβαταρ μέλους
        Nandros
        Phorum.gr user: Nandros
        Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2019, 09:03
        Μπακάλης έγραψε: 05 Απρ 2019, 08:38 Ονομάζομαι Κωνσταντίνα – Μαρία (Νάντια) Ρούμπου, γεννήθηκα το 1995 στο…

Κερατσίνι και μεγάλωσα στην Αμφιάλη. Τελείωσα το 2ο Γελ. Κερατσινίου. Από τα μαθητικά μου χρόνια ανέπτυξα πολιτική δράση. Εκπροσώπησα την Β’ Πειραιά στη ΙΖ σύνοδο της βουλής των εφήβων, συμμετείχα σε ρητορικούς αγώνες, οργανώθηκα στην αντικαπιταλιστική αριστερά όπου δραστηριοποιήθηκα για 2 χρόνια .Παράλληλα, υπήρξα συντονιστικό-ιδρυτικό μέλος της ΚΕΕΡΦΑ Κερατσινίου (κίνηση ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλή) απ’το 2012 που δημιουργήθηκε. Άρθρα και δημόσιες τοποθετήσεις μου έχουν δημοσιευτεί στο μαθητικό περιοδικό Anticapitalista και στην εφημερίδα «Εργατική Αλληλεγγύη.

Πλούσιο βιογρφικό. Εσύ 23 χρονών τι έιχες κάνει;
        Ο κομματοσκυλισμός κολλάει ένσημα;

Εγώ εργαζόμουν από τα 19 μου (και τα καλοκαίρια από τα 12 βοηθούσα τον πατέρα μου στο Λιμάνι)
        Για πες μας εσύ.
        ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
        ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
        Άβαταρ μέλους
        Nandros
        Phorum.gr user: Nandros
        Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Ασέβαστος έγραψε: 05 Απρ 2019, 18:54ακομη και για αυτο, δεν κανει η κοπελλα. βασικα για τιποτα δεν κανει. δεν ειναι βιογραφικο αυτο το πραμα, να το δωσεις σε εργοδοτη που ζητας να σε προσλαβει. χιλιες φορες να δωσεις ενα λευκο χαρτι, "δεν εχω κανει κατι στη ζωη μου, τωρα αρχιζω, δουλεια ανειδικευτου θελω", παρα να θεωρεις εργασιακο προσον τα οσα αναφερει αυτη.
        Ρε συ, φαντάζεσαι να παρουσιάσει τέτοιο βιογραφικό για δουλειά στον ΙΤ;
        Θα γελάνε μέχρι και οι πόρτες του γραφείου!

Και βάζω στοίχημα ότι σύντομα θα την δούμε και στην Βουλή, να μην πω και πρωθυπουργό! Μήπως ο Αλ6ς είχε καλύτερα προσόντα;
        ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
        ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
        Άβαταρ μέλους
        Πρετεντέρης
        Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2019, 10:10

Ειναι πολιτικη η θεση, αλιευει ταλεντα για την πολιτικη.
        :smt005: :smt005:

Μόνο που τυχαίνει να είναι γκομενάκια. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μπόλαρης.
        Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
        Άβαταρ μέλους
        Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Μόνο εγώ βλέπω ότι δεν είναι σύμβουλος;
        🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
        Άβαταρ μέλους
        Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Nandros έγραψε: 05 Απρ 2019, 20:21
        Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2019, 09:03
        Μπακάλης έγραψε: 05 Απρ 2019, 08:38 Ονομάζομαι Κωνσταντίνα – Μαρία (Νάντια) Ρούμπου, γεννήθηκα το 1995 στο…

Κερατσίνι και μεγάλωσα στην Αμφιάλη. Τελείωσα το 2ο Γελ. Κερατσινίου. Από τα μαθητικά μου χρόνια ανέπτυξα πολιτική δράση. Εκπροσώπησα την Β’ Πειραιά στη ΙΖ σύνοδο της βουλής των εφήβων, συμμετείχα σε ρητορικούς αγώνες, οργανώθηκα στην αντικαπιταλιστική αριστερά όπου δραστηριοποιήθηκα για 2 χρόνια .Παράλληλα, υπήρξα συντονιστικό-ιδρυτικό μέλος της ΚΕΕΡΦΑ Κερατσινίου (κίνηση ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλή) απ’το 2012 που δημιουργήθηκε. Άρθρα και δημόσιες τοποθετήσεις μου έχουν δημοσιευτεί στο μαθητικό περιοδικό Anticapitalista και στην εφημερίδα «Εργατική Αλληλεγγύη.

Πλούσιο βιογρφικό. Εσύ 23 χρονών τι έιχες κάνει;
        Ο κομματοσκυλισμός κολλάει ένσημα;

Εγώ εργαζόμουν από τα 19 μου (και τα καλοκαίρια από τα 12 βοηθούσα τον πατέρα μου στο Λιμάνι)
        Για πες μας εσύ.
        Να σε κανουμε συμβουλο πρωθυπουργου; μαζι με τον γουντεντ; καηκαμε. Καλυτερα η κοπελιτσα
        Απάντηση
        • Παραπλήσια Θέματα
          Απαντήσεις
          Προβολές
          Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”