!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euroleague 18-19
Re: Euroleague 18-19
Για την ιστορια και μονο, ο Τρακης τοποθετηθηκε επι του θεματος?
Δεν εχω instagram, twitter κλπ.
Δεν εχω instagram, twitter κλπ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Παιξαμε κανα διμηνο χωρις Λανγκφορντ.Κανα μηνα χωρις Λανγκφορντ και Παπαπετρου.Κανα διμηνο χωρις Λοτζο και Παππα.Πρετεντέρης έγραψε: 05 Απρ 2019, 13:56Παίξτε εσείς και οποιαδήποτε ομάδα χωρίς τους δύο βασικούς γκαρντ και ελάτε να τα ξαναπούμε.
Κάθε χρόνο ο Θρύλος έχει σοβαρούς τραυματισμούς. Ατυχία ή ιατρικό τιμ για φάπες δεν έχει και τόση σημασία.
Ο Γιασκεβίτσιους και πέρυσι και φέτος μας βρήκε λαβωμένους και κέρδισε.
Ειχαμε κι εμεις αρκετους τραυματισμους φετος.Αλλα ο dpg πληρωνει τους παικτες και τα αποδυτηρια δεν εγιναν Βαγδατη με ρουφιανιες.
Συν τοις αλλοις ο Μπλατ εκανε λαθος με ολους τους ξενους και η κλικα των Ελληνων ακομα εχει στεγανα μεσα στα αποδυτηρια σας που δεν επιτρεπει τη δημιουργια πραγματικα καλου κλιματος.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Α, μιλάς για τη δική σου μετά από τα ματς με τη Ρεάλ; Προτρέχεις ή είσαι μερακλής;Daje έγραψε: 05 Απρ 2019, 13:59Ωραιο αυτο. Το σημειωνω.Πρετεντέρης έγραψε: 05 Απρ 2019, 13:56 Ο Γιασκεβίτσιους και πέρυσι και φέτος μας βρήκε λαβωμένους και κέρδισε.
"ΛΑΒΩΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ"
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Θα μας θυμίσει κανένας βάζελος από πότε έχει να δει την ομάδα του σε φ4 ευρωλιγκας;
Μου φαινεται οτι απ την πολυ τσαπου έπαθαν αμνησία.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
Al Bundy
Από τότε που έχεις να δεις εσύ πρωτάθλημα και κύπελο.Albrecht έγραψε: 05 Απρ 2019, 14:04 Θα μας θυμίσει κανένας βάζελος από πότε έχει να δει την ομάδα του σε φ4 ευρωλιγκας;
Τολμανε και μιλανε για Ευρώπη οι ανύπαρκτοι.. Οι καρπαζοεισπράκτορες της Ευρωλιγκα! Λίγη τσίπα ρε.
Καλη επιτυχια στην Αδριατικη ΛιγκαAlbrecht έγραψε: 05 Απρ 2019, 14:07 Τολμανε και μιλανε για Ευρώπη οι ανύπαρκτοι.. Οι καρπαζοεισπράκτορες της Ευρωλιγκα! Λίγη τσίπα ρε.
Λάθος. Πρέπει να πας πιο πίσω. Χοχοχο
-
Al Bundy
Albrecht έγραψε: 05 Απρ 2019, 14:07 Τολμανε και μιλανε για Ευρώπη οι ανύπαρκτοι.. Οι καρπαζοεισπράκτορες της Ευρωλιγκα! Λίγη τσίπα ρε.

Ευχαριστούμε. Κάτσε εσύ εδώ να παίζεις με τον Χολαργό και την Κύμη.
Παντού μπόχα
Εσυ με ποιον θα παιζεις ;Albrecht έγραψε: 05 Απρ 2019, 14:14 Ευχαριστούμε. Κάτσε εσύ εδώ να παίζεις με τον Χολαργό και την Κύμη.
-
Al Bundy
Κοίτα τα αστεράκια δίπλα από τις πόλεις και ίσως δεις μια μικρή λεπτομέρεια, αν μπορέσεις να την καταλάβεις.
-
Al Bundy
Δεν ειναι ευκολα τα πραγματα για το τρυλο μας αλλα θα το παλεψουμε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση