Δεν ξέρω και ποιους εννοείς, γιατί εδώ και χρόνια, άτομα που σε έπρηζαν να δοκιμάσεις κάτι άλλο σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, πλέον δεν θυμούνται καθόλου θα σε έπρηζαν και δεν θυμούνται πώς τους ήρθε με τέτοια σιγουριά να λένε ποιος θα τους έσωζε μετά από τόσες κωλοτούμπες και γενικά δεν είναι Σύριζα. Ούτε ήταν ποτέ στα αλήθεια, έτσι είπαν καμιά κουβέντα παραπάνω, κανένα Γερμανοτσολιά μπορεί να τους ξέφυγε βρε, αλλά δεν θυμάσαι εσύ καλά που το άκουσες μάλλον...Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2019, 20:49
Φτύσιμο και αποκλεισμό σε όλους τους επικίνδυνους που με θράσος την επόμενη των εκλογών θα αρχίσουν πάλι την κασέτα του επαναστάτη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζαιοι εχετε τελειωσει
Re: Ζαιοι εχετε τελειωσει
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 20:53Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2019, 20:49
Οχι.
Θα τα θυμόμαστε πάντα. Τα "μερκελιστές", "τσολάκογλου", "γερματονοτσολιάδες", τα ψέματα, το χαμό, τα σαμποντάζ, την όλη τρέλα που επκρατούσε, τα τσάμικα στο σύνταγμα.
Την χυδαιότητα και το θράσος αλλά και τις πρακτικές ως κυβερνώντες και χειροκροτούντες.
Αν τα ξεχάσουμε, θα τα ξαναζήσουμε. Η κρίση έβγαλε προς τα έξω όλες τις παθογένειες ακόμα και αυτές της δημοκρατίας. Πρέπει να προστατέψουμε το μέλλον, τους θεσμούς.
Φτύσιμο και αποκλεισμό σε όλους τους επικίνδυνους που με θράσος την επόμενη των εκλογών θα αρχίσουν πάλι την κασέτα του επαναστάτη.![]()
![]()
- hellegennes
Εγώ δεν ψήφιζα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, όπως εσύ. Ο μεγαλύτερος πολέμιος του εθνολαϊκισμού ήμουν και συνεχίζω να είμαι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:13Τολμάς εσύ; Ο θρασύτατος απολογητής του εθνολαϊκισμού;hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:09Με ένα "good post" δεν διαγράφεται το συριζαΐκό παρελθόν σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το εντυπωσιακό είναι οτι ο Πόντικας, που σε χειροκροτά, δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά με τους ζαίους, ειδικά στο Σκοπιανό (και στα υπόλοιπα εθνικά θέματα).Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2019, 20:49Οχι.Athina__P έγραψε: 04 Απρ 2019, 20:45Νομίζω είναι καιρός να ξεφύγουμε λιγο από το και αυτοί τα ίδια έκαναν; Οι Συριζαίοι είχαν αρκετή μερίδα ανθρώπων που τους στήριξαν λίγο τυφλά, το παιδί έκανε 17 ώρες διαπραγμάτευση και αρνούνταν να δουν την πραγματικότητα. Κοινώς είχαν ακολούθους. Για τον όποιον λόγο. Ήθελε ο κόσμος να ξεσπάσει κάπου την απογοήτευσή του που έπεσε το επίπεδο ζωής. Τώρα πια δεν νομίζω έτσι εύκολα να δίνει ο κόσμος λευκές επιταγές. Εγώ πάντως πιστεύω, ελπίζω να είμαστε κάπως αισιόδοξοι και ρεαλιστές από δω και πέρα. Ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει που ερχόταν ο άλλος στην ξαπλώστρα που το είχα τόσο ανάγκη να χαλαρώσω το 12, που στην πραγματικότητα ξανανεβαίναμε, να μου πει πόσο έπρεπε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο! Και πού ήταν αυτός ο ίδιος όταν του επεσήμανα πράγματα που μείωναν το επίπεδο ζωής όσο δοκιμάζαμε αυτό που αυτός θεωρούσε must.Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2019, 20:37
Η χυδαιότητα, το θράσος και ο ξεπεσμός που είχαν ολοι αυτοι μέχρι το 2015 όπου και μετά τα έκαναν όλα γαργάρα, δικαιολογεί πλήρως τις απαντήσεις του under.
Επίσης, χυδαιότητα κλπ υπήρχε από τα μποτ, επίσημα κρατούσαν κάπως τα προσχήματα.
Θα τα θυμόμαστε πάντα. Τα "μερκελιστές", "τσολάκογλου", "γερματονοτσολιάδες", τα ψέματα, το χαμό, τα σαμποντάζ, την όλη τρέλα που επκρατούσε, τα τσάμικα στο σύνταγμα.
Την χυδαιότητα και το θράσος αλλά και τις πρακτικές ως κυβερνώντες και χειροκροτούντες.
Αν τα ξεχάσουμε, θα τα ξαναζήσουμε. Η κρίση έβγαλε προς τα έξω όλες τις παθογένειες ακόμα και αυτές της δημοκρατίας. Πρέπει να προστατέψουμε το μέλλον, τους θεσμούς.
Φτύσιμο και αποκλεισμό σε όλους τους επικίνδυνους που με θράσος την επόμενη των εκλογών θα αρχίσουν πάλι την κασέτα του επαναστάτη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είσαι αστείος. Ακόμα εφιάλτες βλέπετε με τον μέγα εκσυγχρονιστή τιμωρό και φόβητρο ζαίων και απανταχού εθνολαϊκιστών. Όταν λοιπόν πετάγεσαι από τον ύπνο σου κάθιδρος ουρλιάζοντας να θυμάσαι ποίος είναι και τί εκπροσωπεί ο εγκέφαλοςhellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:21Εγώ δεν ψήφιζα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, όπως εσύ. Ο μεγαλύτερος πολέμιος του εθνολαϊκισμού ήμουν και συνεχίζω να είμαι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:13Τολμάς εσύ; Ο θρασύτατος απολογητής του εθνολαϊκισμού;hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:09
Με ένα "good post" δεν διαγράφεται το συριζαΐκό παρελθόν σου.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ο εθνολαικισμός ειναι κατασκευη εκ του πονηρου. ξετρολλαρίσου.hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:21Εγώ δεν ψήφιζα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, όπως εσύ. Ο μεγαλύτερος πολέμιος του εθνολαϊκισμού ήμουν και συνεχίζω να είμαι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:13Τολμάς εσύ; Ο θρασύτατος απολογητής του εθνολαϊκισμού;hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:09
θα επρεπε να σε υποψιάζει η συχνοτητα της χρησης του όρου
και απο ποιους χρησιμοποιείται (το πιο σημαντικο)πήζον bot έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:32ο εθνολαικισμός ειναι κατασκευη εκ του πονηρου. ξετρολλαρίσου.hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:21Εγώ δεν ψήφιζα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, όπως εσύ. Ο μεγαλύτερος πολέμιος του εθνολαϊκισμού ήμουν και συνεχίζω να είμαι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:13
Τολμάς εσύ; Ο θρασύτατος απολογητής του εθνολαϊκισμού;
θα επρεπε να σε υποψιάζει η συχνοτητα της χρησης του όρου
- hellegennes
Θυμάμαι. Λεφτά υπάρχουν. Δεν πέρασαν πια και τόσα χρόνια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:32Είσαι αστείος. Ακόμα εφιάλτες βλέπετε με τον μέγα εκσυγχρονιστή τιμωρό και φόβητρο ζαίων και απανταχού εθνολαϊκιστών. Όταν λοιπόν πετάγεσαι από τον ύπνο σου κάθιδρος ουρλιάζοντας να θυμάσαι ποίος είναι και τί εκπροσωπεί ο εγκέφαλοςhellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:21Εγώ δεν ψήφιζα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, όπως εσύ. Ο μεγαλύτερος πολέμιος του εθνολαϊκισμού ήμουν και συνεχίζω να είμαι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:13
Τολμάς εσύ; Ο θρασύτατος απολογητής του εθνολαϊκισμού;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Επειδή πάντως κάποιοι αισχροί ψεύτες κάνουν ότι δεν είδαν, ας το ξαναποστάρω:
under έγραψε: 04 Απρ 2019, 19:13Κι εγω εχω βαλει εκατο φορες στο παλιο πχορουμ τις αποδειξεις οτι λες πιπες.Τελος η κουβεντα.hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 19:11 Έχω ανεβάσει εκατό φορές τους εντελώς εκτός προβλέψεων προϋπολογισμούς και την πλήρη κατάρρευση της αγοράς. Αλλά ο under και η συμμορία του δεν αποδεχόταν τα επίσημα στοιχεία του κράτους και έκαναν το άσπρο μαύρο.
hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 20:11 Επειδή σιχαίνομαι την ψευτιά, ας δούμε τι προέβλεπε ο προϋπολογισμός του 2013 και τι πραγματοποιήθηκε:
Προβλέψεις ΜΠΔΣ 2013
---------------
Έσοδα: 53.654
Δαπάνες: 60.307
Ταμειακό ισοζύγιο κρατικού προϋπολογισμού: -6.653
Ταμειακό πρωτογενές αποτέλεσμα: -253
Πραγματοποιήσεις
----------------------
Έσοδα: 52.438
Δαπάνες: 63.970
Ταμειακό ισοζύγιο κρατικού προϋπολογισμού: -11.532
Ταμειακό πρωτογενές αποτέλεσμα: -5.488
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- wooded glade
Η αντεπίθεση των ζαίων θα εκδηλωθεί στις 16 Απριλίου, ώρα 4.30 προ μεσημβρίας.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Τωρα βλεπω Παναθηναικο.Θα το ψαξω και θα επανελθω.hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:42 Επειδή πάντως κάποιοι αισχροί ψεύτες κάνουν ότι δεν είδαν, ας το ξαναποστάρω:
under έγραψε: 04 Απρ 2019, 19:13Κι εγω εχω βαλει εκατο φορες στο παλιο πχορουμ τις αποδειξεις οτι λες πιπες.Τελος η κουβεντα.hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 19:11 Έχω ανεβάσει εκατό φορές τους εντελώς εκτός προβλέψεων προϋπολογισμούς και την πλήρη κατάρρευση της αγοράς. Αλλά ο under και η συμμορία του δεν αποδεχόταν τα επίσημα στοιχεία του κράτους και έκαναν το άσπρο μαύρο.
hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 20:11 Επειδή σιχαίνομαι την ψευτιά, ας δούμε τι προέβλεπε ο προϋπολογισμός του 2013 και τι πραγματοποιήθηκε:
Προβλέψεις ΜΠΔΣ 2013
---------------
Πραγματοποιήσεις
----------------------
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Λάθος θυμάσαι. Ο εγκέφαλος ήταν και συνεχίζει να είναι διαπρύσιος υποστηρικτής της λιτότητος και των μνημονιακών περικοπών, πολύ πριν την εποχή του περιβόητου, και οιωνεί εθνοσωτηρίου, νόμου γιαννίτσηhellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:38Θυμάμαι. Λεφτά υπάρχουν. Δεν πέρασαν πια και τόσα χρόνια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:32Είσαι αστείος. Ακόμα εφιάλτες βλέπετε με τον μέγα εκσυγχρονιστή τιμωρό και φόβητρο ζαίων και απανταχού εθνολαϊκιστών. Όταν λοιπόν πετάγεσαι από τον ύπνο σου κάθιδρος ουρλιάζοντας να θυμάσαι ποίος είναι και τί εκπροσωπεί ο εγκέφαλοςhellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:21
Εγώ δεν ψήφιζα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, όπως εσύ. Ο μεγαλύτερος πολέμιος του εθνολαϊκισμού ήμουν και συνεχίζω να είμαι.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Έχε χάρη που δεν υπάρχει το παλιό φόρουμ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:49Λάθος θυμάσαι. Ο εγκέφαλος ήταν και συνεχίζει να είναι διαπρύσιος υποστηρικτής της λιτότητος και των μνημονιακών περικοπών, πολύ πριν την εποχή του περιβόητου, και οιωνεί εθνοσωτηρίου, νόμου γιαννίτσηhellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:38Θυμάμαι. Λεφτά υπάρχουν. Δεν πέρασαν πια και τόσα χρόνια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:32
Είσαι αστείος. Ακόμα εφιάλτες βλέπετε με τον μέγα εκσυγχρονιστή τιμωρό και φόβητρο ζαίων και απανταχού εθνολαϊκιστών. Όταν λοιπόν πετάγεσαι από τον ύπνο σου κάθιδρος ουρλιάζοντας να θυμάσαι ποίος είναι και τί εκπροσωπεί ο εγκέφαλος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ωραία: είσαι ΝΔ, αλλά δεν το ξέρεις (ακόμα).hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:21Εγώ δεν ψήφιζα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, όπως εσύ. Ο μεγαλύτερος πολέμιος του εθνολαϊκισμού ήμουν και συνεχίζω να είμαι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:13Τολμάς εσύ; Ο θρασύτατος απολογητής του εθνολαϊκισμού;hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:09
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- hellegennes
under έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:44Τωρα βλεπω Παναθηναικο.Θα το ψαξω και θα επανελθω.hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 21:42 Επειδή πάντως κάποιοι αισχροί ψεύτες κάνουν ότι δεν είδαν, ας το ξαναποστάρω:
under έγραψε: 04 Απρ 2019, 19:13
Κι εγω εχω βαλει εκατο φορες στο παλιο πχορουμ τις αποδειξεις οτι λες πιπες.Τελος η κουβεντα.
Προβλέψεις ΜΠΔΣ 2013
---------------
Πραγματοποιήσεις
----------------------
Με την ησυχία σου.
Προϋπολογισμός 2014 (οι προβλέψεις για το 2013 στην σελίδα 78)
Προϋπολογισμός 2015 (οι πραγματοποιήσεις του 2013 στην σελίδα 102)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 265 Απαντήσεις
- 5879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-
- 12 Απαντήσεις