ΟΥΤΙΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 14:03
shrike έγραψε: 04 Απρ 2019, 14:01
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 13:46
Παιδιά, έχουν γραφτεί χιλιάδες επί χιλιάδων σελίδων αναλύσεων, ιστορικών, θεολογικών, φιλολογικών, των Βιβλικών κειμένων. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ψάξει να τα βρει και να τα διαβάσει.
Εσείς προσπαθείτε με παράθεση μικρών αποσπασμάτων να πείτε καμιά εξυπνάδα, για να περνάει η ώρα. Δεν σας τιμά ούτε ως ανθρώπους, ούτε ως άθεους.
Καλά λες. Άλλωστε το phorum (και το όποιο forum γενικών ενδιαφερόντων) δεν είναι χώρος για να πει κανείς την εξυπνάδα/βλακεία/άποψή του για να περνάει η ώρα, αλλά τόπος όπου παρατίθενται σοφίες που διαμορφώνουν χαρακτήρες και ξαναγράφουν την ιστορία...
Άρα, να του απαντάμε και αναλόγως;
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αγαπητέ, ή ίσως απλά δεν κατάλαβα σε ποιον απευθύνονταν το αρχικό σου σχόλιο.
Αν αναφέρεσαι στο νήμα ή στον νηματοθέτη, την άποψή μου και για τα δυο την έχω πει πιο πάνω.
Για μένα το νήμα θα έπρεπε να κλειδωθεί ή να πεταχτεί, με το που είπε ο ίδιος "δεν μ' ενδιαφέρει ο διάλογος, θέλω να σας χλευάζω".
Και αν κάποιος είναι εριστικός, βρίζει, χλευάζει κλπ, σαφώς και πρέπει να ακολουθείτε τέτοιες διαδικασίες.
Το "εριστικός" βέβαια σηκώνει κουβέντα, όσον αφορά το το πώς το αντιλαμβάνονται
κυρίως (αλλά όχι μόνο) οι θρήσκοι.
Αν όμως το σχόλιο σου αφορά πχ την δικιά μου ατάκα περί Λωτ (εκεί που απαντώ στον Λάθε Βιώσας), το οποίο είναι όπως λες "παράθεση μικρού αποσπάσματος για να πούμε καμιά εξυπνάδα", τότε πραγματικά δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Σχόλια σε αυτό το ύφος και αυτό το στυλ, είναι ο ορισμός των δημοσιεύσεων σε τέτοιου είδους forum, θέλω να πιστεύω. Αν κάνω λάθος, εξήγησέ το μου σε παρακαλώ.