!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ζαιοι εχετε τελειωσει

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Ορέστης 35

Re: Ζαιοι εχετε τελειωσει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

wooded glade έγραψε: 04 Απρ 2019, 03:28
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Απρ 2019, 02:59
wooded glade έγραψε: 04 Απρ 2019, 02:50

Εγώ όταν ήμουνα 6-8 χρονών και πήγαινα πανεπιστήμιο ήταν ένας δεξιός που πούλαγε κομπολόγια και εκεί που πήγαινα με την ταχεία αμαξοστοιχία ειδε που κράταγα την Αυγή και έβαλε τον ελεγκτή να μου κάνει φάλαγγα με το κλομπ.
εχω και ιστορια με δεξιο κουρεα που μου εγδερνε το κεφαλι με τη χτενα για να με τιμωρησει που ειχα μπολικα μαλλια. Γενικα γουσταραν να βγαζουν τα απωθημενα τους οι δεξιοι -και οι ιδιοι αλλωστε προιοντα βαρβαρης διαπαιδαγωγησης. Αυτα για τα οποια κατηγορουσαν τους κομμουνιστες τα αποδεχτηκαν ολα. Αδιαφορια για τη θρησκεια, χαλαρα ηθη-προγαμιαιες σχεσεις, καταργηση συνορων με ευρωπαικες χωρες, φεντεραλισμος. Εκει που πηγαν περα απο τους κομμουνιστες ηταν οτι δημιουργησαν και εθνικη μειονοτητα εντος συνορων. :lol:
Μα δεν ήταν μόνο οι προ-χουντικοί δεξιοί έτσι νεαντερτάλια. Και οι κεντρώοι ήταν ενώ τα κουμούνια φώναζαν κι αυτά στις στρούγκες τους για την "decadence of the west".
Το δεχομαι αν και δεν εχω παραστασεις απο κεντρωους,
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Απρ 2019, 04:15
wooded glade έγραψε: 04 Απρ 2019, 03:28
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Απρ 2019, 02:59
εχω και ιστορια με δεξιο κουρεα που μου εγδερνε το κεφαλι με τη χτενα για να με τιμωρησει που ειχα μπολικα μαλλια. Γενικα γουσταραν να βγαζουν τα απωθημενα τους οι δεξιοι -και οι ιδιοι αλλωστε προιοντα βαρβαρης διαπαιδαγωγησης. Αυτα για τα οποια κατηγορουσαν τους κομμουνιστες τα αποδεχτηκαν ολα. Αδιαφορια για τη θρησκεια, χαλαρα ηθη-προγαμιαιες σχεσεις, καταργηση συνορων με ευρωπαικες χωρες, φεντεραλισμος. Εκει που πηγαν περα απο τους κομμουνιστες ηταν οτι δημιουργησαν και εθνικη μειονοτητα εντος συνορων. :lol:
Μα δεν ήταν μόνο οι προ-χουντικοί δεξιοί έτσι νεαντερτάλια. Και οι κεντρώοι ήταν ενώ τα κουμούνια φώναζαν κι αυτά στις στρούγκες τους για την "decadence of the west".
Το δεχομαι αν και δεν εχω παραστασεις απο κεντρωους,
Εγώ θυμάμαι πολλούς.
Ένας ο Πάντζας. Τον θεωρούσαν τέντυ μπόϋ του σχολείου.
Άλλος ο Μπακόπουλος των Forminx, ο μπασίστας. Ο πατέρας του ήταν φανατικός κεντρώος και τον κυνήγαγε επειδή έγινε groupie. Στο τέλος ο πατέρας του Μπακόπουλου πέθανε από καρδιακή προσβολή από τη στεναχώρια του γι αυτό το πράγμα.
Αντίθετα αγαπημένο παιδί και σπασικλάκι ήταν ο Αβραμό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 01:56
under έγραψε: 04 Απρ 2019, 01:43 Ενας καταστηματαρχης απο αυτους στο βιντεο φωναζει στον Κυριακο : να φτιαξουμε την Ελλαδα !

Αυτη ειναι η διαφορα μας με τους συριζαιους.
Εμεις για την Ελλαδα,αυτοι για τη συμμορια τους.
Πες στ'αφεντικο σου να ξεχρεωσει πρωτα αυτα που χρωστατε και μετα φτιαχνετε και την Ελλαδα.
Πες στο αφεντικό σου ότι με το ποσοστό που θα πάρει στις εκλογές πάλι θα ζητάει κούρεμα από τις τράπεζες.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Εικόνα
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

under έγραψε: 03 Απρ 2019, 16:23
μίστερ μαξ έγραψε: 03 Απρ 2019, 16:20Οσο για το ΦΠΑ, τι αντισταθμιστικά μέτρα θα πάρει για να κλείσει την τρύπα;
Αυτα που πηρε και ο Σαμαρας το 2013.
Εννοείς τότε που άρχισαν να καταρρέουν τα έσοδα, έπεσε έξω ο προϋπολογισμός και η αγορά έπεσε σε νέα ύφεση; Χωρίς να μειώσει τον ΦΠΑ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 18:39
μίστερ μαξ έγραψε: 03 Απρ 2019, 16:20Οσο για το ΦΠΑ, τι αντισταθμιστικά μέτρα θα πάρει για να κλείσει την τρύπα;
Εννοείς τότε που άρχισαν να καταρρέουν τα έσοδα, έπεσε έξω ο προϋπολογισμός και η αγορά έπεσε σε νέα ύφεση; Χωρίς να μειώσει τον ΦΠΑ;
Εννοω οτι στις πιπες εισαι πρωτος.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Pirate7G έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:56
Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:47
Pirate7G έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:45 Ρε τον κλόουν.
Το πουλμανακι με τις ίδιες φάτσες τον ακολουθεί παντού
:smt005:

Λες και ξέχασε ο κόσμος ότι η ΝΔ είναι το κόμμα που κατέστρεψε την Ελλάδα.
Μιλάμε κάθε μέρα και μια fakια αυτό το συνδικάτο διεφθαρμενων. Αιώνια ΝΔ. Πάντα απατεώνες. Πάντα όμως.
Για κλωτσίδια κι αυτοί κι εσείς.

Ας μην σε απασχολώ από τις ετοιμασίες για το μνημόσυνο του διεστραμμένο του χίτλερ σας, που εχετε αυτόν τον μήνα.
Έλα γειά
Σταμάτα κόλακα :oops:
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Ποτέ δεν εκτιμούσα τον Μαγγανιασμένο (σε αντίθεση με άλλους δεξιούς του φόρουμ),αλλά τελευταία μου δίνει την εντύπωση ότι παραέχει πιάσει πάτο.
Σχολιάκια χυδαία,αντιδράσεις 15χρονου,επιχειρήματα "έτσι γαμάμε κι αν σας αρέσει" και γενικά πολύ δευτερότριτη καφενειακή ρητορική.
Προφανώς κι αυτός έχει την ίδια άποψη για`μένα οπότε δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης,όμως νομίζω ότι ο ξεπεσμός είναι εμφανής.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

under έγραψε: 04 Απρ 2019, 18:49

Πριν βγουν οι ζαίοι επάνω αφού τα είχατε κάνει σαν τα μούτρα σας ως συνήθως με την χώρα πήγατε να εφάρμοσετε προληπτική γραμμή στήριξης ή ότι έκανε ο τσίπρας μετά χ2
Αλλά ο under το μυαλό του το έχεις στις...εξυπνάδες που γράφει παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

under έγραψε: 04 Απρ 2019, 18:49

:goodpost:
:bravo:
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

waldorf έγραψε: 04 Απρ 2019, 18:55 Ποτέ δεν εκτιμούσα τον Μαγγανιασμένο (σε αντίθεση με άλλους δεξιούς του φόρουμ),αλλά τελευταία μου δίνει την εντύπωση ότι παραέχει πιάσει πάτο.
Σχολιάκια χυδαία,αντιδράσεις 15χρονου,επιχειρήματα "έτσι γαμάμε κι αν σας αρέσει" και γενικά πολύ δευτερότριτη καφενειακή ρητορική.
Προφανώς κι αυτός έχει την ίδια άποψη για`μένα οπότε δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης,όμως νομίζω ότι ο ξεπεσμός είναι εμφανής.
Εγω δεν ειμαι Συριζα αλλα πλησιαζουν οι εκλογες...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
under

taliban έγραψε: 04 Απρ 2019, 18:56 Πριν βγουν οι ζαίοι επάνω αφού τα είχατε κάνει σαν τα μούτρα σας ως συνήθως με την χώρα πήγατε να εφάρμοσετε προληπτική γραμμή στήριξης ή ότι έκανε ο τσίπρας μετά χ2
Αλλά ο under το μυαλό του το έχεις στις...εξυπνάδες που γράφει παραπάνω.
Τα στοιχεια ειναι εκει και τα ανεβαζαμε καθε χρονο στο παλιο.
Οχι μονο δεν επεφτε εξω ο προυπολογισμος αλλα επι Σαμαρα οι προυπολογισμοι πηγαιναν και καλυτερα απο τις προβλεψεις.
Και η υφεσιακη πορεια αντιστραφηκε και περασαμε σε αναπτυξη για πρωτη φορα μετα απο 6 χρονια αν θυμαμαι καλα και τα αποτελεσματα ηταν καλυτερα των στοχων και φυσικα μειωθηκε ο ΦΠΑ στην εστιαση το 2013.
Ο Χελης δεν εχει ιδεα για τι μιλαει και γραφει συνεχως πιπες.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

waldorf έγραψε: 04 Απρ 2019, 18:55 Ποτέ δεν εκτιμούσα τον Μαγγανιασμένο (σε αντίθεση με άλλους δεξιούς του φόρουμ),αλλά τελευταία μου δίνει την εντύπωση ότι παραέχει πιάσει πάτο.
βυσματα στην παραταξη, βυσματα και στα φορουμ, μεχρι εκει μπορει. βλεπεις να χανει τη θεση του?
Θα τρωει ξυλο μεχρι το τελος του κοσμου, δεν τον κουναει κανεις. αριστεια-ομερτα.
Ετσι θα κυβερνησουν και τη χωρα, με αυτου του ειδους την αξιοκρατεια. Το πιο χοντρο δοντι πρωθυπουργός και ακολουθουν τα λεπτοτερα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Έχω ανεβάσει εκατό φορές τους εντελώς εκτός προβλέψεων προϋπολογισμούς και την πλήρη κατάρρευση της αγοράς. Αλλά ο under και η συμμορία του δεν αποδεχόταν τα επίσημα στοιχεία του κράτους και έκαναν το άσπρο μαύρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
under

hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2019, 19:11 Έχω ανεβάσει εκατό φορές τους εντελώς εκτός προβλέψεων προϋπολογισμούς και την πλήρη κατάρρευση της αγοράς. Αλλά ο under και η συμμορία του δεν αποδεχόταν τα επίσημα στοιχεία του κράτους και έκαναν το άσπρο μαύρο.
Κι εγω εχω βαλει εκατο φορες στο παλιο πχορουμ τις αποδειξεις οτι λες πιπες.Τελος η κουβεντα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”