Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Υδράργυρος έγραψε: 04 Απρ 2019, 13:52
Απο τους διαλογους δε συναγεται αυτο. Τεσπα
Τσίμπα
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Δηλαδή θα είσαι εκεί.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Το ξέρεις αυτό! Δεν χρειάζεται να το λες. Θέλω να ξέρεις ότι και η ίδια η Αστυνομία, παλικάρια σαν κι εσένα, τα θέλει ελεύθερα.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Δεν τα θέλει, δεν τα θέλει. Εμένα με θάψανε.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Οι σωστοί μωρό μου, το θέλουνε. Γιατί υπάρχουν και σωστοί. Να ξέρεις έχουν βάλει και ΜΑΤ στο δικαστήριο. Είμαι κι εγώ εδώ γιατί έχω δίκη.
Τσίμπα
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Το ξέρεις αυτό! Δεν χρειάζεται να το λες. Θέλω να ξέρεις ότι και η ίδια η Αστυνομία, παλικάρια σαν κι εσένα, τα θέλει ελεύθερα.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Οι σωστοί μωρό μου, το θέλουνε. Γιατί υπάρχουν και σωστοί. Να ξέρεις έχουν βάλει και ΜΑΤ στο δικαστήριο. Είμαι κι εγώ εδώ γιατί έχω δίκη.
Δεν είναι σχέδιο απόδρασης αυτό. Μαλακίες του λέει την ώρα που παίζει το χμ..
Για τα 300 χιλιάρικα που έδωσε η νοβάρτις στην εταιρια της γυναίκας του ΥΠΟΙΚ Στουρνάρα δεν ήταν λάδωμα, ήθελες παρα πάνω στοιχεία. Εδώ με μια μαλακία που του λέει έχεις βγάλει συμπέρασμα.
Τσίμπα
Δεν είναι σχέδιο απόδρασης αυτό. Μαλακίες του λέει την ώρα που παίζει το χμ..
Για τα 300 χιλιάρικα που έδωσε η νοβάρτις στην εταιρια της γυναίκας του ΥΠΟΙΚ Στουρνάρα δεν ήταν λάδωμα, ήθελες παρα πάνω στοιχεία. Εδώ με μια μαλακία που του λέει έχεις βγάλει συμπέρασμα.
Γιατι τον αλλον δικηγορο τον εβγαλαν φορα-παρτιδα και αυτην ουτε ονομα ουτε φωτο? Κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι μυστικο και το ποιος ειναι ο δικηγορος?
πατησιωτης έγραψε: 04 Απρ 2019, 11:47
Ερωτευμένη με μαφιόζο κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού σχεδίαζε την απόδρασή του και μετέπειτα ζωή χαρισάμενη μαζί του.