!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mητέρα θηλάζει τον 4χρονο γιό της

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Mητέρα θηλάζει τον 4χρονο γιό της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2019, 23:27
hellegennes έγραψε: 03 Απρ 2019, 23:23
omg kai 3 lol έγραψε: 03 Απρ 2019, 13:31 οι φωτογραφιες απευθυνονται κυριως σε γονεις που εχουν παρομοιο προβλημα
Μα ναι, είναι ηλίου φαεινότερον.
Ναι, το πρώτο πράγμα που κάνουν οι γονείς με παρόμοιο πρόβλημα και οι γυναίκες που υποστηρίζουν τον θηλασμό, είναι να βρίσκουν ίματζ μέικερ και έναν παπαράτσι για να αποτυπώνει τις αυθόρμητες αυτές σκηνές.

πηγαινε και ξαναδες ολες τις φωτο στο προφιλ της!

καθε αλλο παρα ναρκισσισμο φανερωνει και περισσοτερο καταληγεις να τη συμπαθεις ως καλλιτεχνικη φυση και μανα παρα ως sex symbol

ΥΓ. μπορει η γυναικεια μισαλλοδοξια του instagram να ειναι νωπη, ομως η γυναικεια ζηλοφθονια ειναι αεναη και αφθαρτη στο χρονο :wave:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

μίστερ μαξ έγραψε: 03 Απρ 2019, 23:44
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2019, 23:41
μίστερ μαξ έγραψε: 03 Απρ 2019, 23:36

Ναι, αλλά αν πινει ναρκωτικά, το μωρό θα καταλήξει να το παίζει πυθία στα φλόρουμς του μελλοντος.
Οκ, αν ακόμη δεν καταλάβατε ότι το "Πυθία" είναι ειρωνικός προσδιορισμός που μου έχει αποδοθεί από εσάς και ότι γι' αυτό ακριβώς έβαλα αυτό το άβαταρ... τι άλλο να πω βρε κουτό; :lol:
Τι κουτο που εισαι. Αχ.
Λες να μην ξέρω ποια είναι τα πιασάρικα άβαταρ, κουτοπουλάκι μου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Πάνας έγραψε: 03 Απρ 2019, 23:51 Εγώ δεν μπαίνω στον κόπο να αμφισβητήσω μια γυναίκα για τέτοια θέματα, απλά ήταν μα απορία.
Πάρε για παράδειγμα το ζωικό βασίλειο. Δε θηλάζουν αβίαστα όσο και όποτε θέλουν;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

don't speak έγραψε: 03 Απρ 2019, 23:56
Πάνας έγραψε: 03 Απρ 2019, 23:51 Εγώ δεν μπαίνω στον κόπο να αμφισβητήσω μια γυναίκα για τέτοια θέματα, απλά ήταν μα απορία.
Πάρε για παράδειγμα το ζωικό βασίλειο. Δε θηλάζουν αβίαστα όσο και όποτε θέλουν;
Που θες να ξέρω; Αν ήξερα δεν θα ρωτούσα. :lol:
the end
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να του είχε κόψει τον θηλασμό και να επανήλθε με την νέα γέννα.
the end
don't speak

Πάνας έγραψε: 03 Απρ 2019, 23:57
Στα γατάκια σκυλάκια κλπ θηλαστικά που ζουν στη φύση τους λέει κανείς α φτάνει με το θηλασμό;
Έρχονται τα πράγματα μόνα τους. Ας αφήσουμε λοιπόν και τα παιδιά από περιέργεια να δούμε πότε θα τους έρθει.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

omg kai 3 lol έγραψε: 03 Απρ 2019, 23:52
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2019, 23:27
hellegennes έγραψε: 03 Απρ 2019, 23:23

Μα ναι, είναι ηλίου φαεινότερον.
Ναι, το πρώτο πράγμα που κάνουν οι γονείς με παρόμοιο πρόβλημα και οι γυναίκες που υποστηρίζουν τον θηλασμό, είναι να βρίσκουν ίματζ μέικερ και έναν παπαράτσι για να αποτυπώνει τις αυθόρμητες αυτές σκηνές.

πηγαινε και ξαναδες ολες τις φωτο στο προφιλ της!

καθε αλλο παρα ναρκισσισμο φανερωνει και περισσοτερο καταληγεις να τη συμπαθεις ως καλλιτεχνικη φυση και μανα παρα ως sex symbol

ΥΓ. μπορει η γυναικεια μισαλλοδοξια του instagram να ειναι νωπη, ομως η γυναικεια ζηλοφθονια ειναι αεναη και αφθαρτη στο χρονο :wave:
Στο χωροχρονικό συνεχές θα λες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

don't speak έγραψε: 04 Απρ 2019, 00:01

Στα γατάκια σκυλάκια κλπ θηλαστικά που ζουν στη φύση τους λέει κανείς α φτάνει με το θηλασμό;
Έρχονται τα πράγματα μόνα τους. Ας αφήσουμε λοιπόν και τα παιδιά από περιέργεια να δούμε πότε θα τους έρθει.
Στην φύση με τα γατάκια και τα σκυλάκια ξέρω ότι όταν αρχίσουν να τρώνε τροφές η μάνα τα διώχνει μόνη της.
the end
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ναι αλλά τα γατιά και τα σκυλιά δεν κάνουν ισπανικό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Πάνας έγραψε: 04 Απρ 2019, 00:00 Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να του είχε κόψει τον θηλασμό και να επανήλθε με την νέα γέννα.

στη συγκεκριμενη περιπτωση η ιδια αναφερει οτι τον θηλαζει οχι γιατι εχει αναγκη τις θρεπτικες ουσιες του μητρικου γαλακτος αλλα γιατι η συγκεκριμενη τρυφερη διαδικασια της επαφης του μικρου με τη μητερα του τον ηρεμει αφανταστα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 04 Απρ 2019, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

omg kai 3 lol έγραψε: 03 Απρ 2019, 23:52ΥΓ. μπορει η γυναικεια μισαλλοδοξια του instagram να ειναι νωπη, ομως η γυναικεια ζηλοφθονια ειναι αεναη και αφθαρτη στο χρονο :wave:
Βρε συ αυτό πώς προέκυψε; Λίγο επιπόλαιο το βρίσκω (και γενικά τείνω να συμφωνώ μαζί σου σε άλλα θέματα), αυτή η γυναίκα βασανίζεται λίγο παραπάνω από τις υπόλοιπες μητέρες.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
don't speak

Χαοτικός έγραψε: 04 Απρ 2019, 00:03

Ναι αλλά τα γατιά και τα σκυλιά δεν κάνουν ισπανικό.
Ναι αλλά τους γλύφει η γάτα την ουρήθρα για να κατουρήσουν τα μικρά της.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σαφώς όχι. Τόσο η σαφής περίοδος θηλασμού όσο και η επιλεκτική προσοχή/προστασία της μάνας στα πιο υγιή μωρά (με αποτέλεσμα την ασιτία ή την απομάκρυνση των άρρωστων ή αδύνατων από την ίδια τη μάνα) είναι ο κανών στο ζωικό βασίλειο. Το ζωικό βασίλειο έχει άλλους κανόνες από αυτούς που ισχύουν για τα οικόσιτα προστατευμένα ζώα, που έχουν εξασφαλισμένη, την στέγη και την τροφή τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

omg kai 3 lol έγραψε: 04 Απρ 2019, 00:04
Πάνας έγραψε: 04 Απρ 2019, 00:00 Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να του είχε κόψει τον θηλασμό και να επανήλθε με την νέα γέννα.

στη συγκεκριμενη περιπτωση η ιδια αναφερει οτι τον θηλαζει οχι γιατι εχει αναγκη τις θρεπτικες ουσιες του μητρικου γαλακτος αλλα γιατι τον ηρεμει..
Εντάξει, το δέχομαι, δεν έχω παρακολουθήσει το νήμα όλο, είναι ένας καλός λόγος και αυτός για ένα αυτιστικό παιδί..
the end
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τον ηρεμεί αφάνταστα να ντύνεται αυτός και η μάνα του διάφορα πράγματα και να περνάνε ώρες προσπαθώντας να στήσουν και να πετύχουν ένα πλάνο. Απλά, καθημερινά πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”