Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Η εξέταση του προστάτη γίνεται από τον ουρολόγο και αποτελείται από τη δακτυλική εξέταση και την εξέταση αίματος.
Θα πεθάνω νέος.
Γιατί ρε συ αφού είπες ότι αρέσει και στα δύο φύλλα.
Πήγαινε σε γυναίκα ουρολόγο.
Με εχουν εξετασει για αιμορροιδες 2 φορες. Τη μια αντρας, την αλλη γυναικα. Με τη γυναικα ημουν πιο ανετα, αλλα θεωρησε σωστο να λυγισει το δαχτυλο της και να το περιστρεψει γρηγορα 360 μοιρες. Δλδ ημαρτον! Δεν εχουμε την ιδια ελαστικοτητα αντρες και γυναικες!
don't speak έγραψε: 03 Απρ 2019, 21:36
Για πείτε;
Με το άγγιγμα του προστάτη τι νιώθετε;
Δεν νιώθουμε
Δεν είναι αλήθεια αυτό.
Την πρώτη φορά νιώθουμε αμηχανία,δυσφορία,τάση προς ούρηση (και όχι μόνο) και λίγο πόνο.
Μετά την πρώτη φορά δεν ξέρω....δεν έχω πάει ακόμα για επαναληπτική εξέταση...όταν πάω θα σας πω.
don't speak έγραψε: 03 Απρ 2019, 21:36
Για πείτε;
Με το άγγιγμα του προστάτη τι νιώθετε;
Δεν νιώθουμε
Δεν είναι αλήθεια αυτό.
Την πρώτη φορά νιώθουμε αμηχανία,δυσφορία,τάση προς ούρηση (και όχι μόνο) και λίγο πόνο.
Μετά την πρώτη φορά δεν ξέρω....δεν έχω πάει ακόμα για επαναληπτική εξέταση...όταν πάω θα σας πω.
Και την δεύτερη φορά, μόλις το νιώσεις σου δείχνει ξαφνικά τα χέρια του.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ορέστης 35 έγραψε: 03 Απρ 2019, 22:15
Με εχουν εξετασει για αιμορροιδες 2 φορες. Τη μια αντρας, την αλλη γυναικα. Με τη γυναικα ημουν πιο ανετα, αλλα θεωρησε σωστο να λυγισει το δαχτυλο της και να το περιστρεψει γρηγορα 360 μοιρες. Δλδ ημαρτον! Δεν εχουμε την ιδια ελαστικοτητα αντρες και γυναικες!
Ορέστης 35 έγραψε: 03 Απρ 2019, 22:15
Δεν είναι αλήθεια αυτό.
Και την δεύτερη φορά, μόλις το νιώσεις σου δείχνει ξαφνικά τα χέρια του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bundy την 03 Απρ 2019, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.