Θα τους γαμ... εεεε, θα τους διοικήσει ήθελα να πώ, εκ παραδρομής.Cavaliere έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:31 Για αυτούς τους ανθρώπους θέλω να εργαστώ..
Τι δουλειά θα κάνει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζαιοι εχετε τελειωσει
Re: Ζαιοι εχετε τελειωσει
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Θα τους μειωσει τους φορους και θα αναβαθμιση το αισθημα ασφαλειας.Cavaliere έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:31 Για αυτούς τους ανθρώπους θέλω να εργαστώ..
Τι δουλειά θα κάνει;
Ελα μαζι μας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
καλά κάνε υπομονή εσύ, έχεται πίτσαHighlander έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:31Μπράβο , το έσωσες λιγάκι τώρα.under έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:27Εγω θα τον πηγαινα και καπως αλλιως τον διαχωρισμο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:23
εγώ έτσι όπως το βλέπω, έχουν διαμορφωθεί κατά κύριο λόγο και σε γενικές γραμμές δύο στρατόπεδα: από τη μία οι δυ και αυτοί που ζουν με επιδόματα και από την άλλη οι άνθρωποι της εργασίας και της παραγωγικότητας που κρατούν όρθια αυτή τη χώρα
Αναμεσα στους ανθρωπους που αντιλαμβανονται τι σημαινει δημιουργια και στους ανθρωπους του ο,τι φαμε ο,τι πιουμε και ο,τι αρπαξει ο κωλος μας.
Γιατί διαφορετικά πως να εξηγήσεις τα 70αρια της νδ στην εκάλη και τα 15αρια-20αρια στη δραπετσώνα και στου ρέντη;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Διακρίνω μια υποβόσκουσα αμηχανία που μάλλον προέρχεται από την αναγκαστική συναναστροφή του με την πλέμπα.
Να διωξει τους φίλους του τους πασοκους και να ξαναφερει τους Κρανιδιωτηδες, και ξανασυζητάμε για τις προθέσεις του.
Να ξαναφερει τον Φαηλο να μας λεει οτι δεν πρεπει να πειραξουμε τις καθαριστριες του ΥΠΟΙΚ που εβγαζαν διπλασια απο τον μεσο περιστεριωτη κατοικο ;panos291 έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:37 Να διωξει τους φίλους του τους πασοκους και να ξαναφερει τους Κρανιδιωτηδες, και ξανασυζητάμε για τις προθέσεις του.
Μπααα,ασε καλυτερα.
Επίσης θα ολοκληρώσει την ιδιωτικοποίηση της Υγείας.under έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:34Θα τους μειωσει τους φορους και θα αναβαθμιση το αισθημα ασφαλειας.
Ελα μαζι μας.
Ordem e Progresso.
Σου στελνω καρτα μελους.
Πάντως είναι καντάρια πιο σοβαρός από τον αρχηγό σου, αγαπητέ πατριώτα.Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:32Θα τους γαμ... εεεε, θα τους διοικήσει ήθελα να πώ, εκ παραδρομής.
Ordem e Progresso.
Γειά σου ρε άντερ "πατριώτη", που δεν έχεις πρόβλημα με τους Τσατσοπουλαίους, και έχεις με τον Κρανιδιώτη.under έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:39Να ξαναφερει τον Φαηλο να μας λεει οτι δεν πρεπει να πειραξουμε τις καθαριστριες του ΥΠΟΙΚ που εβγαζαν διπλασια απο τον μεσο περιστεριωτη κατοικο ;panos291 έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:37 Να διωξει τους φίλους του τους πασοκους και να ξαναφερει τους Κρανιδιωτηδες, και ξανασυζητάμε για τις προθέσεις του.
Μπααα,ασε καλυτερα.
Καμάρι του στρατεύματος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
...δεν γίνεται να είμαι κάτι σαν επίτιμος επισκέπτης, που χαιρετίζω; Τέλος πάντων, μέσα είμαι, μαζί σας, αφού επιμένεις, σου έχω εμπιστοσύνη.
Ordem e Progresso.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Siemens ασφάλεια σε κάθε σπίτι.

----
Με διαφορά ο μεγαλύτερος βλαξ που έχει περάσει από την ΝΔ.
----
Με διαφορά ο μεγαλύτερος βλαξ που έχει περάσει από την ΝΔ.
Ναι, ειδικά όταν γουρλώνει τα μάτια του και λέει οτι τιμά τους αγώνες της αριστεράς, προσθέτοντας πως ήταν πολιτικός κρατούμενος όταν ήταν 6 μηνών...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναι ρε,κατι θα κανουμε.Καρτα επιτιμου μελους.Μεγαλε Βεζυρη !
Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:42Ναι, ειδικά όταν γουρλώνει τα μάτια του και λέει οτι τιμά τους αγώνες της αριστεράς, προσθέτοντας πως ήταν πολιτικός κρατούμενος όταν ήταν 6 μηνών...
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 265 Απαντήσεις
- 5879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-