ΧΑ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζαιοι εχετε τελειωσει
Re: Ζαιοι εχετε τελειωσει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όχι λιγότερο από τις προηγούμενες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- metaxoskolikas
η υπερψήφιση ισλαμικών τζαμιών σε συνεργασία με τον συριζα δεν μας προσφέρει ούτε ασφάλεια ούτε προοπτική.
Εννοείται ότι κάπου εδώ τελειώνει η περίοδος των ανίκανων λαϊκιστών του ΣΥΡΙΖΑ ,οπότε επιτέλους θα λήξει και η δίκη της ναζιστικής συμμορίας ,ώστε να οδηγηθούν στο φυσικό τους περιβάλλον ,δηλαδή στη φυλακή και να τελειώσει η χρηματοδότηση των παπαγάλων τους στα sosial media.
Ευελπιστούμε σε μια ευπρεπή εποικοδομητική αντιπολίτευση.
Ευελπιστούμε σε μια ευπρεπή εποικοδομητική αντιπολίτευση.
Αν δε σου αρέσει να ζεις στην ανεκτική Ευρώπη και επειδή ακόμη και στην Τουρκία ή την Αλβανία συνυπάρχουν τζαμιά με εκκλησίες , μπορείς να αποσυρθείς σε κάποιο ακριτικό νησάκι χωρίς επικοινωνία με τον έξω κόσμο ή στο Αγιον όρος .metaxoskolikas έγραψε: 03 Απρ 2019, 17:54η υπερψήφιση ισλαμικών τζαμιών σε συνεργασία με τον συριζα δεν μας προσφέρει ούτε ασφάλεια ούτε προοπτική.
- metaxoskolikas
τελειώσανε αυτά της.. ανεκτικής ευρώπης,τώρα στην ευρώπη έχουμε σαλβινι και ορμπαν.ΤΣΟΛΙΑΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:09Αν δε σου αρέσει να ζεις στην ανεκτική Ευρώπη και επειδή ακόμη και στην Τουρκία ή την Αλβανία συνυπάρχουν τζαμιά με εκκλησίες , μπορείς να αποσυρθείς σε κάποιο ακριτικό νησάκι χωρίς επικοινωνία με τον έξω κόσμο ή στο Αγιον όρος .metaxoskolikas έγραψε: 03 Απρ 2019, 17:54η υπερψήφιση ισλαμικών τζαμιών σε συνεργασία με τον συριζα δεν μας προσφέρει ούτε ασφάλεια ούτε προοπτική.
ελπίζω να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα και να ξεφορτωθούμε τους τσιπρομητσοτάκηδες. γι' αυτό θα ψηφίσω χρυσή αυγή και όποιο άλλο κόμμα εγγυηθεί ότι θα ακολουθήσει πρόγραμμα ενάντια στον αφελληνισμό και δε θα χτίζει τζαμιά δίπλα στη γειτονιά μου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
άψογος
η τελευταία ελπίδα του τόπου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Οι ανθρωποι που σηκωνονται νωρις το πρωι για να πανε στις εργασιες τους εμαθαν τι σημαινει αριστερα και το δειχνουν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ έτσι όπως το βλέπω, έχουν διαμορφωθεί κατά κύριο λόγο και σε γενικές γραμμές δύο στρατόπεδα: από τη μία οι δυ και αυτοί που ζουν με επιδόματα και από την άλλη οι άνθρωποι της εργασίας και της παραγωγικότητας που κρατούν όρθια αυτή τη χώραunder έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:21 Οι ανθρωποι που σηκωνονται νωρις το πρωι για να πανε στις εργασιες τους εμαθαν τι σημαινει αριστερα και το δειχνουν.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Κι εσείς ζαίοι είσαστε, απλά άλλου χρώματος.Ζαιοι εχετε τελειωσει
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγω θα τον πηγαινα και καπως αλλιως τον διαχωρισμο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:23εγώ έτσι όπως το βλέπω, έχουν διαμορφωθεί κατά κύριο λόγο και σε γενικές γραμμές δύο στρατόπεδα: από τη μία οι δυ και αυτοί που ζουν με επιδόματα και από την άλλη οι άνθρωποι της εργασίας και της παραγωγικότητας που κρατούν όρθια αυτή τη χώραunder έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:21 Οι ανθρωποι που σηκωνονται νωρις το πρωι για να πανε στις εργασιες τους εμαθαν τι σημαινει αριστερα και το δειχνουν.
Αναμεσα στους ανθρωπους που αντιλαμβανονται τι σημαινει δημιουργια και στους ανθρωπους του ο,τι φαμε ο,τι πιουμε και ο,τι αρπαξει ο κωλος μας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πιο σωστός ο δικός σου διαχωρισμός, τον υιοθετώunder έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:27Εγω θα τον πηγαινα και καπως αλλιως τον διαχωρισμο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:23εγώ έτσι όπως το βλέπω, έχουν διαμορφωθεί κατά κύριο λόγο και σε γενικές γραμμές δύο στρατόπεδα: από τη μία οι δυ και αυτοί που ζουν με επιδόματα και από την άλλη οι άνθρωποι της εργασίας και της παραγωγικότητας που κρατούν όρθια αυτή τη χώραunder έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:21 Οι ανθρωποι που σηκωνονται νωρις το πρωι για να πανε στις εργασιες τους εμαθαν τι σημαινει αριστερα και το δειχνουν.
Αναμεσα στους ανθρωπους που αντιλαμβανονται τι σημαινει δημιουργια και στους ανθρωπους του ο,τι φαμε ο,τι πιουμε και ο,τι αρπαξει ο κωλος μας.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Highlander
Μπράβο , το έσωσες λιγάκι τώρα.under έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:27Εγω θα τον πηγαινα και καπως αλλιως τον διαχωρισμο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:23εγώ έτσι όπως το βλέπω, έχουν διαμορφωθεί κατά κύριο λόγο και σε γενικές γραμμές δύο στρατόπεδα: από τη μία οι δυ και αυτοί που ζουν με επιδόματα και από την άλλη οι άνθρωποι της εργασίας και της παραγωγικότητας που κρατούν όρθια αυτή τη χώραunder έγραψε: 03 Απρ 2019, 18:21 Οι ανθρωποι που σηκωνονται νωρις το πρωι για να πανε στις εργασιες τους εμαθαν τι σημαινει αριστερα και το δειχνουν.
Γιατί διαφορετικά πως να εξηγήσεις τα 70αρια της νδ στην εκάλη και τα 15αρια-20αρια στη δραπετσώνα και στου ρέντη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 03 Απρ 2019, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για αυτούς τους ανθρώπους θέλω να εργαστώ..
Τι δουλειά θα κάνει;
Τι δουλειά θα κάνει;
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 265 Απαντήσεις
- 5879 Προβολές
-