Κατά βάθος μαγαπανε.Κουρκούας έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:33 τώρα που η νάιδα αποπρασινίστηκε, ελπίζω να επιστρέψει η κάστομ και να μην επηρεάστηκε από τον διαδικτυακό εκφοβισμό της.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Ισχύει
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το όνομα του μαγαζιού της επερχόμενης Μ/Μ θα προκαλέσει τον σεισμό μεγατόνων που απεύχεται ο Δρ. Άκης Τσελέντης
δηλώστε συμμετοχές ΤΩΡΑ, σε λίγο θα κλείσουν και οι ακριβές θέσεις!!!
ή τουλάχιστον μείνετε συντονισμένοι στον παρών νήμα
δηλώστε συμμετοχές ΤΩΡΑ, σε λίγο θα κλείσουν και οι ακριβές θέσεις!!!
ή τουλάχιστον μείνετε συντονισμένοι στον παρών νήμα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Έτσι είμαστε εμείς.
Την δωροδοκώ να μπορώ να έχω προσβαση
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πήγαμε στο ψητοπωλείο Μπούμπης, όχι μπλε, με κόκκινα γράμματα ήταν γραμμένο, στο γκάζι ακριβώς γύρω από την πλατεία όπου είναι και το μετρό.
Φωτογραφίες από τα πιάτα τραβήχτηκαν τις οποίες θα τις ανεβάσει άλλο μέλος.

Χωρος-ατμοσφαιρα 6/10
Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Αρκετά ευρύχωρο το μαγαζί με μεγάλα και μικρά τραπέζια σε διαφορετικά επίπεδα λόγω του ότι είχαν κλείσε πεζοδρόμιο και ένα δέντρο μέσα στο μαγαζί. Ο χώρος ήταν σημαιοστολισμένος λες και είχαμε εθνική εορτή...
Υπήρχε live μουσική, μια κιθάρα και ένα μπουζούκι που ευτυχώς δεν είχαν μικροφωνική και κάτσαμε μακρυά και μπορούσαμε να συζητάμε. Τα τραγουδάκια καλούτσικα από ένα πρόγραμμα προφανώς ερασιτεχνών.
Εξυπηρετηση 4/10
Γκαρσόνι τασακμάκι, με την δεύτερη φορά τα έπιανε και έφερε το κρασί που του παράγγειλα. Πρώτη φορά είδα να φέρνουν σούβλα που παραγγείλαμε και μετά τις σαλάτες και τα χόρτα, ευτυχώς που τις έφεραν πριν το κύριο πιάτο και όχι μετά. Στην αρχή ήθελα να παραγκείλω κοντοσούβλι αλλά είπε ό,τι θα μου φέρει 'ο,τι έχει περισσέψει και γιαυτό πήραμε ό,τι είχε περισσέψει και το βάλαμε στη μέση, εγώ για κύριο πιάτο παράγγειλα άλλο.
Ποιότητα φαγητού 4/10
Το μενού ήταν πολύ λιτό και περιοριζόταν σε 4 πιάτα μαγειρευτό και αυστηρά σε κρεατικά των 8-9 πιάτων, δηλαδή ό,τι βρίσκεις και στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς εκτός από ένα πιάτο ήταν κοτόπουλο κλέφτικο (πρώτη φορά το άκουσα), αλλά δεν τόλμησε κανείς να το πάρει.
Το λουκάνικο ήταν κατά πάσα πιθανότητα προμαγειρεμένο αν όχι άλλης ημέρας και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο με τα λουκάνικα, το φαγητό που πήρα ήταν σις χοιρινό και δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Η απουσία του ελαιόλαδου από την σαλάτα και τα χόρτα ήταν αισθητή.
Το περίσσευμα από το κοντοσούβλι τελικά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο..
Value for money 4/10
Οι μερίδες για "μαγαζί σουβλατζίδικο" ήταν τσιμπημένες αλλά προφανώς έπρεπε να βγει το μεροκάματο για τους οργανοπαίκτες.
Αν θα ξαναπάω;
Δεν βρίσκω κάποιο λόγο.
Φωτογραφίες από τα πιάτα τραβήχτηκαν τις οποίες θα τις ανεβάσει άλλο μέλος.

Χωρος-ατμοσφαιρα 6/10
Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Αρκετά ευρύχωρο το μαγαζί με μεγάλα και μικρά τραπέζια σε διαφορετικά επίπεδα λόγω του ότι είχαν κλείσε πεζοδρόμιο και ένα δέντρο μέσα στο μαγαζί. Ο χώρος ήταν σημαιοστολισμένος λες και είχαμε εθνική εορτή...
Υπήρχε live μουσική, μια κιθάρα και ένα μπουζούκι που ευτυχώς δεν είχαν μικροφωνική και κάτσαμε μακρυά και μπορούσαμε να συζητάμε. Τα τραγουδάκια καλούτσικα από ένα πρόγραμμα προφανώς ερασιτεχνών.
Εξυπηρετηση 4/10
Γκαρσόνι τασακμάκι, με την δεύτερη φορά τα έπιανε και έφερε το κρασί που του παράγγειλα. Πρώτη φορά είδα να φέρνουν σούβλα που παραγγείλαμε και μετά τις σαλάτες και τα χόρτα, ευτυχώς που τις έφεραν πριν το κύριο πιάτο και όχι μετά. Στην αρχή ήθελα να παραγκείλω κοντοσούβλι αλλά είπε ό,τι θα μου φέρει 'ο,τι έχει περισσέψει και γιαυτό πήραμε ό,τι είχε περισσέψει και το βάλαμε στη μέση, εγώ για κύριο πιάτο παράγγειλα άλλο.
Ποιότητα φαγητού 4/10
Το μενού ήταν πολύ λιτό και περιοριζόταν σε 4 πιάτα μαγειρευτό και αυστηρά σε κρεατικά των 8-9 πιάτων, δηλαδή ό,τι βρίσκεις και στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς εκτός από ένα πιάτο ήταν κοτόπουλο κλέφτικο (πρώτη φορά το άκουσα), αλλά δεν τόλμησε κανείς να το πάρει.
Το λουκάνικο ήταν κατά πάσα πιθανότητα προμαγειρεμένο αν όχι άλλης ημέρας και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο με τα λουκάνικα, το φαγητό που πήρα ήταν σις χοιρινό και δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Η απουσία του ελαιόλαδου από την σαλάτα και τα χόρτα ήταν αισθητή.
Το περίσσευμα από το κοντοσούβλι τελικά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο..
Value for money 4/10
Οι μερίδες για "μαγαζί σουβλατζίδικο" ήταν τσιμπημένες αλλά προφανώς έπρεπε να βγει το μεροκάματο για τους οργανοπαίκτες.
Αν θα ξαναπάω;
Δεν βρίσκω κάποιο λόγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 06 Απρ 2019, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ψυχούλα μου!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Τι δουλειά έχεις εδώ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
don't speak έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:38Πότε θα βρεθούμε για την Αντιμασαμπούκα-πορεία προς το Michelin;
Ή φωτογραφία από πάνω θα είναι και πάνω πάνω στο μπλογκ![]()
Και θα είμαστε prive
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Εγώ λέω να κρίνουμε ολιστικά τα προς ένταξη μέλη.Naida έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:40don't speak έγραψε: 06 Απρ 2019, 15:38Πότε θα βρεθούμε για την Αντιμασαμπούκα-πορεία προς το Michelin;
Ή φωτογραφία από πάνω θα είναι και πάνω πάνω στο μπλογκ![]()
Και θα είμαστε prive![]()
- Βινόσαυρος
λολ
πως περάσατε;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban