Κρατάς ποστ σου απ' το παλιό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: My style !
Εγώ πάρκα δεν κατουράω όπως καταλαβαίνεις.
Μπα, εμένα έδεναν με τα πάντα.
Μπα, εμένα έδεναν με τα πάντα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Υπερκουλτουριάρης
Τι λε ρε, για τόσο ψώνιο με έχεις;
Ούτε εδω δεν θυμάμαι τι γράφω, την ώρα μας περνάμε, δεν γράφουμε το das kapital.
Γιατί ρωτάς;
Γιατί προχθές σε μια παρέα τους έλεγα για ένα ποστ που είδα στο ίντερνετ. Το απήγγειλα όσο πιο πιστά μπορούσα και ήταν από μνήμης.
Έλεγε κάποιος ότι όταν παραγγέλνει πίτσα πλέον έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανεχτεί ξανά να του φέρνουν την παραγγελία λαθρομετανάστες. Τους έβαζε να λένε τον εθνικό ύμνο από το θυροτηλέφωνο. Έτσι μια φορά του φάνηκε ότι πήγε να τον κοροϊδέψει
κάποιο πονηρό αρχιδάκι αφού ούτε ήξερε τα λόγια και η προφορά του ήταν σπαστά ελληνικά. Τα πήρε ο πελάτης και του είπε να ανέβει πάνω, για να τον αρπάξει και να τον σαπακιάσει που κοροϊδεύει κιόλας το βρωμοπάκι. Όταν άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ βλέπει ο πελάτης έναν μελαψό νεαρό και τον βουτάει αμέσως.
"Όχι όχι Έλληνας είμαι" φωνάζει ο μικρός "να έχω και ταυτότητα".
Ήταν από κάποιο χωριό της Κρήτης.
"Ντράπηκα! Η παραγγελία έκανε εννέα ευρώ και κάτι. Του είπα να κρατήσει όλα τα ρέστα από το εικοσάρικο. Του έκανα δώρο και ένα μαχαίρι κρητικό που είχα για διακοσμητικό και ένα μπουκάλι τσικουδιά που μου είχαν φέρει αλλά δεν πολυέπινα.
Τον ευχαρίστησα και του είπα καλή συνέχεια."

Έλεγε κάποιος ότι όταν παραγγέλνει πίτσα πλέον έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανεχτεί ξανά να του φέρνουν την παραγγελία λαθρομετανάστες. Τους έβαζε να λένε τον εθνικό ύμνο από το θυροτηλέφωνο. Έτσι μια φορά του φάνηκε ότι πήγε να τον κοροϊδέψει
κάποιο πονηρό αρχιδάκι αφού ούτε ήξερε τα λόγια και η προφορά του ήταν σπαστά ελληνικά. Τα πήρε ο πελάτης και του είπε να ανέβει πάνω, για να τον αρπάξει και να τον σαπακιάσει που κοροϊδεύει κιόλας το βρωμοπάκι. Όταν άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ βλέπει ο πελάτης έναν μελαψό νεαρό και τον βουτάει αμέσως.
"Ντράπηκα! Η παραγγελία έκανε εννέα ευρώ και κάτι. Του είπα να κρατήσει όλα τα ρέστα από το εικοσάρικο. Του έκανα δώρο και ένα μαχαίρι κρητικό που είχα για διακοσμητικό και ένα μπουκάλι τσικουδιά που μου είχαν φέρει αλλά δεν πολυέπινα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμένα πάντως όταν θέλουν να με ενημερώσουν για το τι γίνεται σε κάποια σειρά ή σε κάποιο ρηαλιτι ανεβάζω πίεση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Υπερκουλτουριάρης
Χαοτικός έγραψε: 03 Απρ 2019, 01:28 Γιατί προχθές σε μια παρέα τους έλεγα για ένα ποστ που είδα στο ίντερνετ. Το απήγγειλα όσο πιο πιστά μπορούσα και ήταν από μνήμης.
![]()
Αυτό πρέπει να μπει στο πόσο παλιός είσαι! Μάλλον έχει καμιά δεκαριά χρόνια και λογικά τότε έγραφα ως Petr_4. Το νικ το άλλαξα γιατί για πρώτη φορά η προηγούμενη διαχείριση μου έριξε ένα μήνα μπαν, αδικαιολόγητα κατά την γνώμη μου. Ξαναέκανα επιτόπου νικ με το ίδιο αβατάρ, το οποίο... το δέχθηκαν κανονικά. Σημείο κομβικό, γιατί θα είχε τελειώσει η ιντερνετική μου καριέρα, μου την έσπασαν οι μλκες.
Λεπτομέρειες της ιστορίας δεν θυμάμαι,αλλά ήταν όπως πάντα εμπνευσμένη από αληθινό περιστατικό. Παρήγγειλα όντως πίτσα από την Espaniol και ήρθε ένα μαυριδερό παλικάρι. Εγώ ήμουν ψιλοσουρωμένος και έβγαλα φρίκη που ήρθε λάθρο τζιχαντιστής, γιατί η πίτσα ήταν γεμάτη μπέικον-πεπερόνι,σκέφτηκα πως θα έφτυσε και αυτοί δεν εγκρίνουν και το αλκόολ. Προσπάθησα να είμαι ευγενικός, τον ρωτούσα αν του αρέσει η Ελλάδα για να τον ψυχολογήσω
Με ενέπνευσε επί τόπου!
Η περίοδος εκείνη ήταν πολύ καμμένη για εμένα, Μπουκοφσκική και ανέμελη, αν και σίγουρα έγραφα καλύτερα από τον Τσάρλς. Θυμάμαι έπαιρνα ένα 5 λιτρο κρασί, κάθε εβδομάδα από εναν παππού που την έστηνε στον Άγιο Θεράποντα και σου έκανε μια υπέροχη φτιάξη καλύτερη και απο ναρκωτικά
Την ξανάδα όταν χτύπησε το κουδούνι μου για ... την απογραφή και κόντεψα να λιποθυμήσω. Δεν θυμάμαι πιο ήταν το όνομα της, μόνο ότι ήταν αρκετά μελαχρινή, ιδιαίτερη ομορφιά και πολύ ήρεμη και ευγενική. Τα πήγαμε και καλά στο τετ-α-τετ, όμως είχαν περάσει κάποια χρόνια και ήμουν αλλού,οπότε δεν κυνήγησα τίποτα.
Να είσαι καλά αδερφέ, με συγκίνησες! Θα ήθελα και εγώ να ξαναδιαβάσω ποστ από το παλιό, για να θυμηθώ τι άνθρωπος υπήρξα και πράγματα που μου συνέβαιναν τότε. Ήμουν νέος,ανέμελος και πολύ ευτυχισμένος τότε, οπότε σίγουρα θα υπάρχουν σκηνικά που ξεθώριασαν μέσα μου. Μετά τα μνημόνια, άλλαξαν τα ενδιαφέροντα μου, αν και ακόμα και σήμερα
Spoiler
που κοντεύω τα 40, κάνω πολλές φορές μισομεθυσμένα ποστ από περίεργα μέρη,ακόμα και περπατώντας και είναι τα μόνα που ξαναδιαβάζω την επόμενη, για να δω τι έγραψα και τι βγήκε από το ελεύθερο υποσυνείδητο μου. Και τώρα είναι με διαφορά τα καλύτερα
Τείνω να κατανοήσω τους καλλιτέχνες τoυ Club 27
Θυμάμαι αρκετά ωραία που έχεις γράψει. Αυτό που σου θύμισα δε, είναι λογοτέχνημα. Ή όχι. Μονόλογος να τον παίξει ηθοποιός. Είσαι καλλιτέχνης φίλε και ότι περισσότερο λες για τον εαυτό σου και τα βιώματά σου γίνεσαι ακόμα πιο καλός. Όχι ρε συ δεν έχεις αλλάξει. Η ζωή σου έχει ποιότητα και λογικά θα έχει πάντα.
Να 'σαι καλά ρε.
Να 'σαι καλά ρε.
Είναι μεγάλη τυπάρα ο υπερκούλ,να είμαι ειλικρινής πιο πολύ έρχομαι εδώ για να διαβάσω δημοσιεύσεις του.Χαοτικός έγραψε: 03 Απρ 2019, 21:31 Θυμάμαι αρκετά ωραία που έχεις γράψει. Αυτό που σου θύμισα δε, είναι λογοτέχνημα. Ή όχι. Μονόλογος να τον παίξει ηθοποιός. Είσαι καλλιτέχνης φίλε και ότι περισσότερο λες για τον εαυτό σου και τα βιώματά σου γίνεσαι ακόμα πιο καλός. Όχι ρε συ δεν έχεις αλλάξει. Η ζωή σου έχει ποιότητα και λογικά θα έχει πάντα.
Να 'σαι καλά ρε.
-71 έγραψε: 03 Απρ 2019, 22:16Είναι μεγάλη τυπάρα ο υπερκούλ,να είμαι ειλικρινής πιο πολύ έρχομαι εδώ για να διαβάσω δημοσιεύσεις του.Χαοτικός έγραψε: 03 Απρ 2019, 21:31 Θυμάμαι αρκετά ωραία που έχεις γράψει. Αυτό που σου θύμισα δε, είναι λογοτέχνημα. Ή όχι. Μονόλογος να τον παίξει ηθοποιός. Είσαι καλλιτέχνης φίλε και ότι περισσότερο λες για τον εαυτό σου και τα βιώματά σου γίνεσαι ακόμα πιο καλός. Όχι ρε συ δεν έχεις αλλάξει. Η ζωή σου έχει ποιότητα και λογικά θα έχει πάντα.
Να 'σαι καλά ρε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μη τα πάρεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έγραφες και γράφεις πολύ καλύτερα από τον Τσαρλς. Η γραφή σου είναι μεν "μπουκοφσκική" αλλά η πιο σωστή απόδοση θα ήταν να λέγαμε ότι η γραφή του Τσαρλς είναι "υπερκουλτουριάρικη". Η δική σου είναι πολυδιάστατη και κάθε κείμενο έχει τη δική του φρεσκάδα, σε αντίθεση με τη μέρα της μαρμότας των κειμένων του συμπαθέστατου Μπουκόφσκι.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Απρ 2019, 09:29 Η περίοδος εκείνη ήταν πολύ καμμένη για εμένα, Μπουκοφσκική και ανέμελη, αν και σίγουρα έγραφα καλύτερα από τον Τσάρλς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση