!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκειμενου να μεγαλωνουν τα παιδακια σε ιδρυματα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
[42]
Re: Προκειμενου να μεγαλωνουν τα παιδακια σε ιδρυματα
αχού μωρέ, σας έπιασε ο πόνος που τα κακόμοιρα παιδάκια δεν θα έχουν την κλασσική οικογένεια μαμά-μπαμπάς; δεν λέτε να έχουν ένα σπίτι, έναν άνθρωπο να τα φροντίζει, να τα ταΐζει, να τα μεγαλώσει κλπ. εδώ ακόμα πεινάει ο κόσμος.
γελάω με την υποκρισία σας, γιατί στην πραγματικότητα καταρρέουν τα ομοφικά, σεξιστικά και λοιπά οπισθοδρομικά πρότυπά σας.
γελάω με την υποκρισία σας, γιατί στην πραγματικότητα καταρρέουν τα ομοφικά, σεξιστικά και λοιπά οπισθοδρομικά πρότυπά σας.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Αυτή είναι η αντιπολίτευση που κάνει η δεξιά ΝΔ στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ.
Όχι απλά δεν καταδικάζει αυτή καθαυτή την αναδοχή ξεκάθαρα, αλλά προτιμά να επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ από τα... αριστερά!«Δεν είδα να έχει βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια ανακοίνωση για να καταδικάζει την ρητορεία του κ.Κατσίκη που είναι ίδια στη σκέψη και στο λόγο με αυτή της Χρυσής Αυγής», είπε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σχολιάζοντας τη δήλωση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κωνσταντίνου Κατσίκη, ο οποίος μιλώντας στην Ολομέλεια, έφτασε στο σημείο να εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία.
«Δεν το κάνετε γιατί για εσάς ο κ. Κατσίκης είναι χρήσιμος για την κυβερνητική σας πλειοψηφία», συμπλήρωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Ο κ. Κατσίκης εμφανίστηκε σήμερα αντίθετος με τη δυνατότητα αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια, επικρίνοντας έντονα όσους την υιοθετούν και έκανε λόγο για «λογική παράνοιας» και «σεξουαλικά παρεκτρεπομένους».
«Η επιχειρηματολογία των θιασωτών της ομοφυλοφιλίας, πως η αγάπη δεν είναι αμαρτία, έχει απάντηση. Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη. Εξαρτάται όμως και το που κατευθύνεται. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής, είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις η αγάπη είναι αμαρτία και μάλιστα τερατώδης, ενώ στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, θεωρείται αθώα αυτή η αγάπη;», είπε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ προκαλώντας την αντίδραση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
- Dwarven Blacksmith
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το χειρότερο ζευγάρι καθαρμάτων στον κόσμο είναι εξ' ορισμού καταλληλότερο επειδή είναι άντρας-γυναίκα.fagano3 έγραψε: 09 Μάιος 2018, 16:14Καποιος ομως που θα εχει δικαιωμα στην αιτηση ιδιως αν εχεις χρηματα και βισματα ειναι πιθανον να καταφερει να υιοθετησει.
Αυτο προσπαθει να προλαβει η νομοθεσια.Τους εξ ορισμους ακαταλληλους.
Αυτό μου ζητάς.
- blackpaint
Τα ασυνοδευτα δεν ειναι καν ανηλικοι αλλα μουφοανηλικοι, οι ερευνες ειναι ολες κατευθυνομενες, οι γκει ειναι ολες φτερουδες και ντραγκ κουιν. Η μονολιθικη αφοριστικη ντουβαροσυνη της ακροδεξιας παρεγκεφαλιδικης "σκεψης".
-
fagano3
Αυτο θα στο ζητουσα αν δεν υπηρχαν επιλογες μεταξυ ετεροφυλων ζευγαριων.Δεν πας και λες ειμαι ετεροφυλος και το παιρνεις.Σε ξεψαχνιζουν γιατι υπαρχουν αλλοι δεκα που θελουν να υιοθετησουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μάιος 2018, 16:32Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το χειρότερο ζευγάρι καθαρμάτων στον κόσμο είναι εξ' ορισμού καταλληλότερο επειδή είναι άντρας-γυναίκα.fagano3 έγραψε: 09 Μάιος 2018, 16:14Καποιος ομως που θα εχει δικαιωμα στην αιτηση ιδιως αν εχεις χρηματα και βισματα ειναι πιθανον να καταφερει να υιοθετησει.
Αυτό μου ζητάς.
Ενα νορμαλ ζευγαρι ετεροφυλων ειναι φυσικα καλυτερο για ενα παιδι απο οποιοδηποτε ζευγαρι ομοφυλοφιλων.
Ουτε εσυ ουτε η ακροδεξια ειδα να αντιδρα στην αναδοχη παιδιων απο ΜΚΟ.Πως στο εγραψα πλησιαζουμε τις καρεκλες με κυβιστησεις προς το κεντρο.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 09 Μάιος 2018, 16:30 Αυτή είναι η αντιπολίτευση που κάνει η δεξιά ΝΔ στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ.
Όχι απλά δεν καταδικάζει αυτή καθαυτή την αναδοχή ξεκάθαρα, αλλά προτιμά να επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ από τα... αριστερά!«Δεν είδα να έχει βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια ανακοίνωση για να καταδικάζει την ρητορεία του κ.Κατσίκη που είναι ίδια στη σκέψη και στο λόγο με αυτή της Χρυσής Αυγής», είπε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σχολιάζοντας τη δήλωση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κωνσταντίνου Κατσίκη, ο οποίος μιλώντας στην Ολομέλεια, έφτασε στο σημείο να εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία.
«Δεν το κάνετε γιατί για εσάς ο κ. Κατσίκης είναι χρήσιμος για την κυβερνητική σας πλειοψηφία», συμπλήρωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Ο κ. Κατσίκης εμφανίστηκε σήμερα αντίθετος με τη δυνατότητα αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια, επικρίνοντας έντονα όσους την υιοθετούν και έκανε λόγο για «λογική παράνοιας» και «σεξουαλικά παρεκτρεπομένους».
«Η επιχειρηματολογία των θιασωτών της ομοφυλοφιλίας, πως η αγάπη δεν είναι αμαρτία, έχει απάντηση. Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη. Εξαρτάται όμως και το που κατευθύνεται. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής, είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις η αγάπη είναι αμαρτία και μάλιστα τερατώδης, ενώ στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, θεωρείται αθώα αυτή η αγάπη;», είπε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ προκαλώντας την αντίδραση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
fagano3
Δεν φταιω εγω που οι εγκληματολογοι και οι αστυνομικες αρχες ανακαλυπτουν οτι η πλειοψηφια των ανηλικων ασυνοδευτων δεν ειναι ασυνοδευτα δεκαεξαχρονα αλλα μαντραχαλαδες.blackpaint έγραψε: 09 Μάιος 2018, 16:33 Τα ασυνοδευτα δεν ειναι καν ανηλικοι αλλα μουφοανηλικοι, οι ερευνες ειναι ολες κατευθυνομενες, οι γκει ειναι ολες φτερουδες και ντραγκ κουιν. Η μονολιθικη αφοριστικη ντουβαροσυνη της ακροδεξιας παρεγκεφαλιδικης "σκεψης".
Επισης δεν εγραψα ποτε οτι ολοι οι γκει ειναι φτερουδες.Εγραψα οτι ειναι ακαταλληλοι ως γονεις ενα ζευγαρι γκει γιατι το παιδι δεν θα εχει μητερα.Αντιστοιχα οι λεσβιες ειναι ακαταλληλες γιατι το παιδι δεν θα εχει πατερα.
Εσεις θελετε τα παιδια αυτα να μεγαλωσουν ουσιαστικα ορφανα ειτε απο πατερα ειτε απο μανα.Οχι εγω.
- Dwarven Blacksmith
Μου το ζητάς αφού οι άλλοι δεν φτάνουν καν στη φάση του ξεψαχνίσματος.fagano3 έγραψε: 09 Μάιος 2018, 16:34Αυτο θα στο ζητουσα αν δεν υπηρχαν επιλογες μεταξυ ετεροφυλων ζευγαριων.Δεν πας και λες ειμαι ετεροφυλος και το παιρνεις.Σε ξεψαχνιζουν γιατι υπαρχουν αλλοι δεκα που θελουν να υιοθετησουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μάιος 2018, 16:32Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το χειρότερο ζευγάρι καθαρμάτων στον κόσμο είναι εξ' ορισμού καταλληλότερο επειδή είναι άντρας-γυναίκα.fagano3 έγραψε: 09 Μάιος 2018, 16:14Καποιος ομως που θα εχει δικαιωμα στην αιτηση ιδιως αν εχεις χρηματα και βισματα ειναι πιθανον να καταφερει να υιοθετησει.
Αυτό μου ζητάς.
Ενα νορμαλ ζευγαρι ετεροφυλων ειναι φυσικα καλυτερο για ενα παιδι απο οποιοδηποτε ζευγαρι ομοφυλοφιλων.
-
fagano3
Οχι δεν στο ζηταω γιατι ο αριθμος των νορμαλ ετεροφυλοφιλων που θελουν να υιοθετησουν ειναι πολυ μεγαλυτερος απο αυτο των ορφανων.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μάιος 2018, 16:39Μου το ζητάς αφού οι άλλοι δεν φτάνουν καν στη φάση του ξεψαχνίσματος.fagano3 έγραψε: 09 Μάιος 2018, 16:34Αυτο θα στο ζητουσα αν δεν υπηρχαν επιλογες μεταξυ ετεροφυλων ζευγαριων.Δεν πας και λες ειμαι ετεροφυλος και το παιρνεις.Σε ξεψαχνιζουν γιατι υπαρχουν αλλοι δεκα που θελουν να υιοθετησουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μάιος 2018, 16:32
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το χειρότερο ζευγάρι καθαρμάτων στον κόσμο είναι εξ' ορισμού καταλληλότερο επειδή είναι άντρας-γυναίκα.
Αυτό μου ζητάς.
Ότι θέλει ο καθένας το λέει έτσι αυθαίρετα. Αλλά το πιο γελοίο είναι που θεωρούν τον εαυτό τους νορμάλ ενώ χαίρονται να παίρνουν τα παιδιά από οικογένειες και να τα αφήνουν σε ιδρύματα.
-
fagano3
Εκατο φορες το εχουμε γραψει οτι δεν θα μεινουν στα ιδρυματα
αλλα τι να το κανεις;Στις μκο αυτην την παπαρια τους γραφουν στο textbook αυτην επαναλαμβανουν συνεχως οτι και να τους απαντησεις.
αλλα τι να το κανεις;Στις μκο αυτην την παπαρια τους γραφουν στο textbook αυτην επαναλαμβανουν συνεχως οτι και να τους απαντησεις.
- Golden Age
Για να υιοθιετήσει ένα παιδί ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι πρέπει να "εξεταστεί" το ποιόν του αναλυτικά (και ορθώς). Συν το επίπεδο οικογενειακής καταστάσεως + + +.stella έγραψε: 09 Μάιος 2018, 12:46 Ενώ οι ετεροφυλόφιλοι είναι εξ ορισμού πρότυπα γονέων; Αν είναι να γίνονται γονείς μόνο όσοι πραγματικά την παλεύουν, τότε πάμε για αφανισμό.
Και υπάρχουν άπειρα ετερόφυλα ζευγάρια εκεί έξω που περιμένουν πως και πως για να υιοθετήσουν.
Η ατάκα αυτήν που ξεστόσμισε αυτός ο καταστροφέας της Ελλάδος, δίνει το πράσινο φως για ανεξέλεγκτες (που στην προκειμένη είναι εξ ορισμού καταστροφή, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) υιοθεσίες απο τον κάθε "αχ, θέλω να γίνω κι εγώ μανούλα καλέ".
Η ουσία είναι αυτήν:
Αν κρίνουμε από τις αηδίες των πράηντ, οι ομοφυλόφιλοι κουβαλάνε πολύ κόμπλεξ, γι' αυτά που τους έχουν κάνει, είτε πραγματικά είτε φανταστικά.stella έγραψε: 09 Μάιος 2018, 12:46 Ενώ οι ετεροφυλόφιλοι είναι εξ ορισμού πρότυπα γονέων; Αν είναι να γίνονται γονείς μόνο όσοι πραγματικά την παλεύουν, τότε πάμε για αφανισμό.
Οχι, όλοι οι ετεροφυλόφιλοι ΔΕΝ είναι πρότυπα γονέων, αλλά ένα παιδί χρειάζεται να έχει και αρσενικά, και θηλυκά πρότυπα, πράγμα εξ ορισμού αδύνατον σε ομόφυλο ζευγάρι, πολύ απλά. Ακόμα και άριστοι να είναι πολύ απλά ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να δώσουν τα σωστά πρότυπα στο παιδί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- YouOnlyLiveOnce
Eφοσον θα το μεγαλωσουν 2 αριστοι ανθρωποι,δεν θα μπορουσαν ως προτυποKauldron έγραψε: 09 Μάιος 2018, 17:50 . Ακόμα και άριστοι να είναι πολύ απλά ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να δώσουν τα σωστά πρότυπα στο παιδί.
(αναλογα ανδρα/γυναικα) να εχουν ενα θειο/θεια,νονο/νονα κτλ;
Δε νομίζω. Όσο παρών και να είναι ο θείος/θεία, κλπ, δεν μπορούν κατά τη γνώμη μου, να δώσουν τα απαραίτητα βιώματα. Με ποιόν θα έχει πιο πολύ επαφή ένα παιδί, με τους γονείς ή με τον θείο/θεία?YouOnlyLiveOnce έγραψε: 09 Μάιος 2018, 17:55Eφοσον θα το μεγαλωσουν 2 αριστοι ανθρωποι,δεν θα μπορουσαν ως προτυποKauldron έγραψε: 09 Μάιος 2018, 17:50 . Ακόμα και άριστοι να είναι πολύ απλά ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να δώσουν τα σωστά πρότυπα στο παιδί.
(αναλογα ανδρα/γυναικα) να εχουν ενα θειο/θεια,νονο/νονα κτλ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από elpidios