Καλά, εσύ ειδικά, ούτε με σφαίρες!enaon έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:25 ας μην πάρουμε τις κοκακόλες, ας πάρουμε σπρίτε για να δει οτι εμείς την σκεφτόμαστε, ίσως μαλακώσει λίγο η σκληρή καρδιά της.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Όχιenaon έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:25 ας μην πάρουμε τις κοκακόλες, ας πάρουμε σπρίτε για να δει οτι εμείς την σκεφτόμαστε, ίσως μαλακώσει λίγο η σκληρή καρδιά της.
Προς το μέρος τους. Άσε που θα πάρουμε τα καλύτερα πιάτα και θα έρθει και ο σεφ στο τραπέζι μας και θα μας εξηγεί. Σε αυτούς ούτε μάτια δεν θα ρίξει.don't speak έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:27Και θα ρευόμαστεNaida έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:21Ναι ρε αυτό θα κάνουμε. Και θα πάρουμε και όλες τις κοακολες να μείνει καμιά γι' αυτούς. Και θα πούμε να τους στέλνουν και τα χειρότερα.
Να κοιτά τη, κάνει και χιουμορακι.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να κάνετε κ μπιλακια από ψωμί ή χαρτοπετσέτες κ να μας τα πετάτε!don't speak έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:27Και θα ρευόμαστεNaida έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:21Ναι ρε αυτό θα κάνουμε. Και θα πάρουμε και όλες τις κοακολες να μείνει καμιά γι' αυτούς. Και θα πούμε να τους στέλνουν και τα χειρότερα.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Γιατί όχι από μύξες;Custom_F έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:31Να κάνετε κ μπιλακια από ψωμί ή χαρτοπετσέτες κ να μας τα πετάτε!don't speak έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:27Και θα ρευόμαστεNaida έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:21
Ναι ρε αυτό θα κάνουμε. Και θα πάρουμε και όλες τις κοακολες να μείνει καμιά γι' αυτούς. Και θα πούμε να τους στέλνουν και τα χειρότερα.
![]()
εγώ δεν θα πετάω τίποτα, θα είμαι ήσυχος και θα περιμένω να μας καλέσεις.

Ντράπηκα να το πω...don't speak έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:33Γιατί όχι από μύξες;Custom_F έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:31Να κάνετε κ μπιλακια από ψωμί ή χαρτοπετσέτες κ να μας τα πετάτε!![]()
![]()
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Τι μαλακας είσαιenaon έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:34 εγώ δεν θα πετάω τίποτα, θα είμαι ήσυχος και θα περιμένω να μας καλέσεις.
![]()
Εσένα θα σε χώσουμε στη γωνία μου φαίνεται να σε ταϊζουμε να μη κλαίς και σ' ακούνε και χαίρονται.enaon έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:34 εγώ δεν θα πετάω τίποτα, θα είμαι ήσυχος και θα περιμένω να μας καλέσεις.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μη μου κολλάτε γιατί θα κόψω τις φωτό.
τώρα που η νάιδα αποπρασινίστηκε, ελπίζω να επιστρέψει η κάστομ και να μην επηρεάστηκε από τον διαδικτυακό εκφοβισμό της.
ε καποιος πρεπει να κανει τη βρωμικη δουλεια!Naida έγραψε: 01 Απρ 2019, 22:25Ναι ξέρω θα με βάλετε σε καμία γωνιτσα, να μην μιλάω, να κάνετε πως δεν υπάρχω, θα μου δίνετε ότι δεν τρωγεται και ότι μένει από ζεσταμένη κοακολα. Τελοσπαντων.
Μαντεψε ποιος.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
ειναι επειδη αναβαθμιστηκε η ομαδα απο τη μεταγραφη μου!Κουρκούας έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:28 εκεί που οι μασαμπουκαίοι ήταν ανοικτοί σε όλους, ξαφνικά γίνηκαν κλαμπ για λίγους. τί έγινε, άρχισαν να τους δωροδοκούν οι εστιάτορες;
Πλεον ειμαστε κλειστο,ελιτιστικο κλαμπ,για πολυ λιγους κι εκλεκτους.
Μμμ σιγάαααα.Thor έγραψε: 02 Απρ 2019, 13:28ειναι επειδη αναβαθμιστηκε η ομαδα απο τη μεταγραφη μου!Κουρκούας έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:28 εκεί που οι μασαμπουκαίοι ήταν ανοικτοί σε όλους, ξαφνικά γίνηκαν κλαμπ για λίγους. τί έγινε, άρχισαν να τους δωροδοκούν οι εστιάτορες;
Πλεον ειμαστε κλειστο,ελιτιστικο κλαμπ,για πολυ λιγους κι εκλεκτους.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 02 Απρ 2019, 14:12Μμμ σιγάαααα.Thor έγραψε: 02 Απρ 2019, 13:28ειναι επειδη αναβαθμιστηκε η ομαδα απο τη μεταγραφη μου!Κουρκούας έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:28 εκεί που οι μασαμπουκαίοι ήταν ανοικτοί σε όλους, ξαφνικά γίνηκαν κλαμπ για λίγους. τί έγινε, άρχισαν να τους δωροδοκούν οι εστιάτορες;
Πλεον ειμαστε κλειστο,ελιτιστικο κλαμπ,για πολυ λιγους κι εκλεκτους.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban