Υδράργυρος έγραψε: 02 Απρ 2019, 00:10 Ρε παιδια, πως μπορει να ειναι ονειρο να εισαι συντονιστης; εμενα χαμαλικι μου φαινεται. Να διαβαζεις ολα τα μαλακοποστ μπας και καποιος παραβιαζει καποιο κανονα, να εισαι στανταρ βαρδια μεροκαματο. Δε λεει, καλυτερα κοινος χρηστης να διαβαζεις οποτε θες οποιον θες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πρωταπριλιάτικο: η Naida συντονίστρια...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: πρωταπριλιάτικο: η Naida συντονίστρια...
Όχι να το παινευτώ αλλά το σχολείο μου είχε από τις μεγαλύτερες καταλήψεις. Και εννοείται την βγάζαμε εκεί όλοι. Μέχρι το μεσημεράκι. Μετά πηγαίναμε για καφέ στον Επίκουρο και παίζαμε επιτραπέζια. Α ρε εποχές ...Υδράργυρος έγραψε: 02 Απρ 2019, 00:11Σιγα μαρη, πασιοναρια των καταληψεωνNaida έγραψε: 02 Απρ 2019, 00:08Ένα θα σου πω μόνο περί καταλήψεων και πορειων.Αλλαγή στις πανελλήνιες και για 2α λυκείου επί Αρσένη.taliban έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:59
fair enough![]()
![]()
Λοιπόν. 2 φορές πρόεδρος 15μελες. Μια οργάνωση κατάληψης γιατί μας ερχόντουσαν οι σοβάδες στο κεφάλι στο σχολείο με ταυτόχρονο κλείσιμο της εθνικής για 1 ολόκληρη ώρα και μπλοκάρισμα του δημάρχου με εφηβικό τσαμπουκά εντός δημαρχείου.
Αλλά τοτε δεν είχαμε τσίπρα και καρανίκα κυβέρνηση για να με βάλουν και μένα μέσα.
Εσείς χάσατε.
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ήταν μια παλιότερη κουβέντα, πως κανείς δεν την θέλει ή δεν την κάνει συντονίστρια.
Εννοείται χαμαλικι τρελό.
Εννοείται χαμαλικι τρελό.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Υπερκουλτουριάρης
Ένα χρόνο μικρότερη μου είσαι λογικά, γιατί θυμάμαι αλλα έδωσα με δέσμες.Naida έγραψε: 02 Απρ 2019, 00:08Ένα θα σου πω μόνο περί καταλήψεων και πορειων.Αλλαγή στις πανελλήνιες και για 2α λυκείου επί Αρσένη.taliban έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:59fair enough![]()
![]()
Λοιπόν. 2 φορές πρόεδρος 15μελες. Μια οργάνωση κατάληψης γιατί μας ερχόντουσαν οι σοβάδες στο κεφάλι στο σχολείο με ταυτόχρονο κλείσιμο της εθνικής για 1 ολόκληρη ώρα και μπλοκάρισμα του δημάρχου με εφηβικό τσαμπουκά εντός δημαρχείου.
Αλλά τοτε δεν είχαμε τσίπρα και καρανίκα κυβέρνηση για να με βάλουν και μένα μέσα.
Εσείς χάσατε.
![]()
Καλός ήταν τελικά ο νόμος Αρσένη, κακώς φωνάζαμε.
Μεγάλη αληταρια ....Naida έγραψε: 02 Απρ 2019, 00:15Όχι να το παινευτώ αλλά το σχολείο μου είχε από τις μεγαλύτερες καταλήψεις. Και εννοείται την βγάζαμε εκεί όλοι. Μέχρι το μεσημεράκι. Μετά πηγαίναμε για καφέ στον Επίκουρο και παίζαμε επιτραπέζια. Α ρε εποχές ...Υδράργυρος έγραψε: 02 Απρ 2019, 00:11Σιγα μαρη, πασιοναρια των καταληψεωνNaida έγραψε: 02 Απρ 2019, 00:08
Ένα θα σου πω μόνο περί καταλήψεων και πορειων.Αλλαγή στις πανελλήνιες και για 2α λυκείου επί Αρσένη.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ έδωσα πανελλήνιες και στην 2α και στην 3η λυκείου. Καλός δεν ήταν γιατί δίναμε σε όλα τα μαθήματα σχεδόν. Όχι μόνο κατεύθυνσης. Γενικά είμαι κατά των πανελληνίων.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 02 Απρ 2019, 00:18Ένα χρόνο μικρότερη μου είσαι λογικά, γιατί θυμάμαι αλλα έδωσα με δέσμες.Naida έγραψε: 02 Απρ 2019, 00:08Ένα θα σου πω μόνο περί καταλήψεων και πορειων.Αλλαγή στις πανελλήνιες και για 2α λυκείου επί Αρσένη.taliban έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:59
fair enough![]()
![]()
Εσείς χάσατε.
![]()
Καλός ήταν τελικά ο νόμος Αρσένη, κακώς φωνάζαμε.
Του '83 είμαι. Indigo
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Γυρίσατε;
- Υπερκουλτουριάρης
Σε εμάς περνούσαν λίγοι,σε εσάς περισσότεροι.Naida έγραψε: 02 Απρ 2019, 00:21
Εγώ έδωσα πανελλήνιες και στην 2α και στην 3η λυκείου. Καλός δεν ήταν γιατί δίναμε σε όλα τα μαθήματα σχεδόν. Όχι μόνο κατεύθυνσης. Γενικά είμαι κατά των πανελληνίων.
Του '83 είμαι. Indigo![]()
Του 82 ειμαι εγώ.
Το " Κατσε καλα... " το φώναζα επίσης, γιατι τοτε ήμουν υπέρ του η Επανάσταση για την καυλα της, είχα διαβάσει και το ομώνυμο βιβλίο.
Καλα ηταν.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Naida έγραψε: 02 Απρ 2019, 00:08Ένα θα σου πω μόνο περί καταλήψεων και πορειων.Αλλαγή στις πανελλήνιες και για 2α λυκείου επί Αρσένη.taliban έγραψε: 01 Απρ 2019, 23:59fair enough![]()
![]()
Εσείς χάσατε.
![]()

Έτσι , καλά ήταν. Έτσι είχε την καύλα του να τα θυμόμαστε τωρα. Μετά κάναμε μάθημα και Σάββατο και σιχτιριζαμε.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 02 Απρ 2019, 00:28Σε εμάς περνούσαν λίγοι,σε εσάς περισσότεροι.Naida έγραψε: 02 Απρ 2019, 00:21
Εγώ έδωσα πανελλήνιες και στην 2α και στην 3η λυκείου. Καλός δεν ήταν γιατί δίναμε σε όλα τα μαθήματα σχεδόν. Όχι μόνο κατεύθυνσης. Γενικά είμαι κατά των πανελληνίων.
Του '83 είμαι. Indigo![]()
Του 82 ειμαι εγώ.
Το " Κατσε καλα... " το φώναζα επίσης, γιατι τοτε ήμουν υπέρ του η Επανάσταση για την καυλα της, είχα διαβάσει και το ομώνυμο βιβλίο.
Καλα ηταν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γραφε το σωστα αλλα χαζοτζενη '' Γυυυρρριιιιιιιιιιισσσααααααατεεεεε ; '''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο Επίκουρος;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο Αγις και ο Τaliban γιατί είχαν φάει ban και κίτρινη κάρτα; Ήταν αξιοπρεπείς χρήστες και δεν είχαν βρίσει κανέναν.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951