!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πρωταπριλιάτικο: η Naida συντονίστρια...
Re: πρωταπριλιάτικο: η Naida συντονίστρια...
Ποιό πρωί, τώρα μπήκα. Είχα να μπω από την Παρασκευή νύχτα.
Ασ΄τα αυτά, ρε, σε μένα. 
Ordem e Progresso.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Naida έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:38Ευχαριστώ, ευχαριστώCustom_F έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:31 Μονο την πρωτη σελιδα διαβασα. Θα το θεωρησω γεγονος, οποτε...
Συγχαρητηρια Ναιδουλακι!Κουραγιο μανουλα μου! Κατι για το στομαχι να παρεις απτο φαρμακειο, να σου βρισκεται.
![]()
Να πάρω από το φαρμακείο να μοιράσω εννοείς, έρχονται τα εγκεφαλικά![]()
Σου πάει.
Too good to be true
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ο μαλάκας ο Χάο κοιμάται και η τύχη του δουλεύει.
παιδιά ο χαοτικός κακώς θα είναι για πάντα αρχισυντονιστής πολιτικής, απλός συντονιστής χωρίς αρχές και τέτοια.
Ειναι κομματάκι αργος + με ελλειψη φαντασιας δες τι ανέβασε στο '' το τι μαγειρέψατε σημερα''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μαμά εσυ;Πάνας έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:34Νομίζω ότι η Ναίδα είναι η μόνη που δεν θα χαμπαριάσει από τέτοια. Από ότι την έχω κόψει πρέπει να σκάει γάιδαρο.Custom_F έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:31 Μονο την πρωτη σελιδα διαβασα. Θα το θεωρησω γεγονος, οποτε...
Συγχαρητηρια Ναιδουλακι!Κουραγιο μανουλα μου! Κατι για το στομαχι να παρεις απτο φαρμακειο, να σου βρισκεται.
![]()
Και πριν άλλη ομάδα ήταν οι καθολικοί και άλλοι οι συντονιστές.vagabondo έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:36Τι να δούμε;
Έφτιαξαν μια ξεχωριστή ομάδα δήθεν συντονιστών με την ονομασία "Καθoλικοί Συντoνιστές" χωρίς καμιά αρμοδιότητα. Αν ήταν κανονικοί, θα ήταν ανάμεσα στους "Συντονιστές".![]()
Βέβαια δεν έχω καταλάβει γιατί με έβαλαν στους καθολικούς. Εγώ Χριστιανή Ορθόδοξη ειμαι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ήμουν σίγουρος...Naida έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:42Μαμά εσυ;Πάνας έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:34Νομίζω ότι η Ναίδα είναι η μόνη που δεν θα χαμπαριάσει από τέτοια. Από ότι την έχω κόψει πρέπει να σκάει γάιδαρο.Custom_F έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:31 Μονο την πρωτη σελιδα διαβασα. Θα το θεωρησω γεγονος, οποτε...
![]()
the end
Αυτός που θα του κοβόταν η ανάσα από τη χαρά είναι ο ΓΓ αν τον έκαναν πράσινο. Θα είχε συνεχόμενη στύση μια εβδομάδα. Όχι καλό για τους φορουμιτες αυτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ο ΓΓ θα μας έβαζε να δουλέψουμε στα χωράφια του με τα ακτινίδια.
Ναι βρε αλλά δεν είδα Αριστο και ΧαοτικόΠάνας έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:36
Καλά βρε, εσύ από το πρωί είσαι μέσα, σε είδα, τώρα ανακάλυψες την Αμερική;![]()
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Naida έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:38Ευχαριστώ, ευχαριστώCustom_F έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:31 Μονο την πρωτη σελιδα διαβασα. Θα το θεωρησω γεγονος, οποτε...
![]()
Να πάρω από το φαρμακείο να μοιράσω εννοείς, έρχονται τα εγκεφαλικά![]()
-
Al Bundy
Τι πρέπει να κάνω για να πάρω μια κίτρινη;Naida έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:30Για να μην μένουν πάντως εντυπώσεις να σου εξηγήσω πως η δική σου ήταν προειδοποίηση και όχι κίτρινη κάρτα.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 01 Απρ 2019, 18:55
Άσε ρε Άγι...είσαι μικρός ακόμα...21 οριστικές διαγραφές και αποκλεισμούς ip είχα φάει στο παλιό!![]()
![]()
![]()
Να βρω τη μπάλλα με το χέρι μέσα στη περιοχή;