Τώρα μάλιστα, κάτι γίνεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πρωταπριλιάτικο: η Naida συντονίστρια...
Re: πρωταπριλιάτικο: η Naida συντονίστρια...
Ευχαριστώ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχασες με το που θα φτιάξεις αβατάρ κ συνδεθεις -εμφανιστεις θα στην πεσουν δεκάδες - θα αισθανθεις θεά.Naida έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:24Δεν το ξέρω αυτό το τμήμα. Στην αγωνία κόλλαγα. Μου μίλαγαν βέβαια άμα κέρδιζα τους μίλαγα κι εγώ. Αν έχανα δεν τους μίλαγα. Κι αν έχανα και πολύ το παραταγα το παιχνίδι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για να μην μένουν πάντως εντυπώσεις να σου εξηγήσω πως η δική σου ήταν προειδοποίηση και όχι κίτρινη κάρτα.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 01 Απρ 2019, 18:55Αγις έγραψε: 01 Απρ 2019, 18:53
Ευχαριστω κ σενα - τους υπολοίπους κ ιδιαιτερα Βατραχο κ Γκερ κάτι -τους εχω ευχαριστησει για τα μπαν - κοκκινες - κιτρινες - τα θεωρω τιμητικά .
Άσε ρε Άγι...είσαι μικρός ακόμα...21 οριστικές διαγραφές και αποκλεισμούς ip είχα φάει στο παλιό!![]()
![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μονο την πρωτη σελιδα διαβασα. Θα το θεωρησω γεγονος, οποτε...
Συγχαρητηρια Ναιδουλακι!
Κουραγιο μανουλα μου! Κατι για το στομαχι να παρεις απτο φαρμακειο, να σου βρισκεται. 
Συγχαρητηρια Ναιδουλακι!
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Κανα πιτόγυρο δεν κάνει;Custom_F έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:31 Μονο την πρωτη σελιδα διαβασα. Θα το θεωρησω γεγονος, οποτε...
Συγχαρητηρια Ναιδουλακι!Κουραγιο μανουλα μου! Κατι για το στομαχι να παρεις απτο φαρμακειο, να σου βρισκεται.
![]()
Νομίζω ότι η Ναίδα είναι η μόνη που δεν θα χαμπαριάσει από τέτοια. Από ότι την έχω κόψει πρέπει να σκάει γάιδαρο.Custom_F έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:31 Μονο την πρωτη σελιδα διαβασα. Θα το θεωρησω γεγονος, οποτε...
Συγχαρητηρια Ναιδουλακι!Κουραγιο μανουλα μου! Κατι για το στομαχι να παρεις απτο φαρμακειο, να σου βρισκεται.
![]()
the end
Το ξέρω καλέ. Με το που δουν γυναικείο όνομα αρχίζουν. Ενώ στα φορουμ είναι έτσι. Εδώ και σε ένα άλλο φόρουμ που συμμετέχω είναι διαφορετικά.Αγις έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:28
Εχασες με το που θα φτιάξεις αβατάρ κ συνδεθεις -εμφανιστεις θα στην πεσουν δεκάδες - θα αισθανθεις θεά.![]()
I' m Fabulous οπως και να έχει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι να δούμε;
Έφτιαξαν μια ξεχωριστή ομάδα δήθεν συντονιστών με την ονομασία "Καθoλικοί Συντoνιστές" χωρίς καμιά αρμοδιότητα. Αν ήταν κανονικοί, θα ήταν ανάμεσα στους "Συντονιστές".
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Καλά βρε, εσύ από το πρωί είσαι μέσα, σε είδα, τώρα ανακάλυψες την Αμερική;
the end
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Naida έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:36Το ξέρω καλέ. Με το που δουν γυναικείο όνομα αρχίζουν. Ενώ στα φορουμ είναι έτσι. Εδώ και σε ένα άλλο φόρουμ που συμμετέχω είναι διαφορετικά.Αγις έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:28
Εχασες με το που θα φτιάξεις αβατάρ κ συνδεθεις -εμφανιστεις θα στην πεσουν δεκάδες - θα αισθανθεις θεά.![]()
I' m Fabulous οπως και να έχει.
Έδειξες την αξία σου.
Ευχαριστώ, ευχαριστώCustom_F έγραψε: 01 Απρ 2019, 19:31 Μονο την πρωτη σελιδα διαβασα. Θα το θεωρησω γεγονος, οποτε...
![]()
Να πάρω από το φαρμακείο να μοιράσω εννοείς, έρχονται τα εγκεφαλικά
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...