!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δηλαδή με ποιον είσαι; Νομίζω πως είμαι σε σύγχυση.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Daje

Δηλαδή με ποιον είσαι; Νομίζω πως είμαι σε σύγχυση.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Φοβερη συνεντευξη. :lol:
Συμφωνω μαζι του σε παρα πολλα!
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ai-msmeni/
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Δηλαδή με ποιον είσαι; Νομίζω πως είμαι σε σύγχυση.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Τό είδα σήμερα, όλο γαμήσια και ανδρεολαγνεία
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Μπίστης έγραψε: 01 Απρ 2019, 16:29 Τό είδα σήμερα, όλο γαμήσια και ανδρεολαγνεία
H δεκαετία που έρχεται είναι η δεκαετία όπου η ανδρεϊκή πασοκικη περίοδος θα προπαγανδιστεί, όπως βλέπουμε να προπαγανδίζεται η περίοδος των γελοίων των χουντικών.
Και θα είναι και πιο εύκολο, γιατί ένα αντιθέσει με τα χουντικα σκουπίδια που οι υποστηριχτες τους λε ε ψεματαρες για το ανύπαρκτο έργο τους, ο Ανδρέας προσέφερε πραγματικό έργο. Και αυτά που λενε ότι αυτός ευθύνεται για την καταστροφή της Ελλάδας, είναι νεοδημοκρατιστικες λασπολογιες γιατί δεν μπορουν αν αντιπαραθεσουν κάποιον που να είναι εξίσου εξαιρετικός. Πότε δεν είχε η δεξιά κάποιον ηγέτη που να έδωσε τόση πρόοδο στην χώρα.

Επίσης είναι και ο σύριζα, που τον βολεύει αυτό το αφήγημα.
Οπότε προσδεθείτε και απολαύστε :lol:
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Pirate7G έγραψε: 01 Απρ 2019, 16:38 Πότε δεν είχε η δεξιά κάποιον ηγέτη που να έδωσε τόση πρόοδο στην χώρα.
:sal9:
γι'αυτό είστε καταδικασμένοι σε μνημόνια
επειδή θεωρείτε πως ο Ανδρέας έφερε πρόοδο, ενώ το μόνο που έκανε είναι κομματικοκρατική πολιτική βάζοντας υποθήκη το μέλλον
ο μόνος ηγέτης της μεταπολίτευσης που μπορούσε να αλλάξει τον τόπο προς το καλύτερο ήταν ο Μητσοτάκης
πληρώστε τώρα μνημόνια για τα γαμησιάτικα των πρασινοφρουρών του 80 και του 90
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Λευτέρης Παπαδόπουλος και Δανίκας
μαλακαμου!!!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Pirate7G

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Απρ 2019, 16:42
Pirate7G έγραψε: 01 Απρ 2019, 16:38 Πότε δεν είχε η δεξιά κάποιον ηγέτη που να έδωσε τόση πρόοδο στην χώρα.
επειδή θεωρείτε πως ο Ανδρέας έφερε πρόοδο, ενώ το μόνο που έκανε είναι κομματικοκρατική πολιτική βάζοντας υποθήκη το μέλλον
ο μόνος ηγέτης της μεταπολίτευσης που μπορούσε να αλλάξει τον τόπο προς το καλύτερο ήταν ο Μητσοτάκης
Είσαι τέρμα άσχετος από πολιτική ιστορία.
Όσο κι αν σε ενοχλεί, η καταστροφή της Ελλάδας είναι αποκλειστικό δημιούργημα της δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ από την σημητικη εποχή και μετά.
Η μητσοτακική περίοδος ήταν άλλη μια περίοδο; οικονομικής καταστροφης για την Ελλάδα.
Για αυτό πληρώνουμε γαμησιατικα και μνημόνια. Και όσο υπάρχουν θλιβεροί πολίτες σαν τους ψηφοφόρους της νδ , θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε μνημόνια και να είμαστε μπανανια.

Κανένας από εσάς, που κραζεται, δεν θα μπορέσει να απαντήσει αν ερωτηθείτε πως ο Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα. Θα το ρίξετε σε γενικότητες και αερολογίες.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Pirate7G έγραψε: 01 Απρ 2019, 16:53
Όσο κι αν σε ενοχλεί, η καταστροφή της Ελλάδας είναι αποκλειστικό δημιούργημα της δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ από την σημητικη εποχή και μετά.
Η μητσοτακική περίοδος ήταν άλλη μια περίοδο; οικονομικής καταστροφης για την Ελλάδα.
Για αυτό πληρώνουμε γαμησιατικα και μνημόνια. Και όσο υπάρχουν θλιβεροί πολίτες σαν τους ψηφοφόρους της νδ , θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε μνημόνια και να είμαστε μπανανια.

Κανένας από εσάς, που κραζεται, δεν θα μπορέσει να απαντήσει αν ερωτηθείτε πως ο Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα. Θα το ρίξετε σε γενικότητες και αερολογίες.
δεν ξέρω αν αξίζει να χαλάσω ώρα για να γράψω μια μακροσκελή απάντηση, ή να πετάξω ένα meme να τελειώνουμε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Πεταξε την εξω την ΑΛΟΓΙΣΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Pirate7G

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Απρ 2019, 16:58
Pirate7G έγραψε: 01 Απρ 2019, 16:53

δεν ξέρω αν αξίζει να χαλάσω ώρα για να γράψω μια μακροσκελή απάντηση, ή να πετάξω ένα meme να τελειώνουμε
Πρόβλημα σου
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

-Εσύ; Είμαι ΠΑΣΟΚ. Θα πεθάνω ΠΑΣΟΚ. Ο Ανδρέας μάς έκανε υπερήφανους. Ασε που ήταν μέγας μάγκας. Μέγας πολιτικός. Ο εξυπνότερος Ελληνας. Επιπλέον γόης. Εκανε έτσι με το χέρι του και έπεφτε ολόκληρη κυβέρνηση. Δεν έβριζε ποτέ. Αλλά ήταν μ@@@άκιας. Μόλις ήρθε από την Αμερική, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να «πάρει» την γκόμενα ενός φίλου του.

-Ποιανού φίλου του; Ασε τώρα. Ο μακαρίτης ο Αδαμάντιος Πεπελάσης ήξερε πολλά πράγματα για τα γ@@@@ια του Αντρέα. Εγώ τότε ήμουν αριστερούλης. Οπως οι περισσότεροι εκείνη την εποχή. Με το καλημέρα που είπε ο Ανδρέας και με την πρώτη συνέντευξη που έδωσε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, αισθάνθηκα πως είμαι Ελληνας και πως είμαι εντάξει σαν Ελληνας. Να χέσω τους Αμερικάνους που έκαναν κουμάντο στην Ελλάδα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Αυτός ξεπέρασε και τον μίμο του, τον Mητσικώστα σε χυδαιολογία
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

:fp:

Κων. Μητσοτάκης: Το πρόβλημα είναι ότι οι γέροι δεν πεθαίνουν

Κων. Μητσοτάκης: Έχω κάνει πολλά ρουσφέτια, δεν είναι κακό
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Σιχαμενη κωλοφυλλαδα. Πως την αντεχετε;
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ο Ανδρέας μάς έκανε υπερήφανους. Ασε που ήταν μέγας μάγκας. Μέγας πολιτικός. Ο εξυπνότερος Ελληνας. Επιπλέον γόης. Εκανε έτσι με το χέρι του και έπεφτε ολόκληρη κυβέρνηση. Δεν έβριζε ποτέ. Αλλά ήταν μ@@@άκιας. Μόλις ήρθε από την Αμερική, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να «πάρει» την γκόμενα ενός φίλου του.

-Ποιανού φίλου του; Ασε τώρα. Ο μακαρίτης ο Αδαμάντιος Πεπελάσης ήξερε πολλά πράγματα για τα γ@@@@ια του Αντρέα. Εγώ τότε ήμουν αριστερούλης. Οπως οι περισσότεροι εκείνη την εποχή. Με το καλημέρα που είπε ο Ανδρέας και με την πρώτη συνέντευξη που έδωσε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, αισθάνθηκα πως είμαι Ελληνας και πως είμαι εντάξει σαν Ελληνας. Να χέσω τους Αμερικάνους που έκαναν κουμάντο στην Ελλάδα.
Άλλος ένας ταγός του ελ κοινωνικού σχηματισμού, μαζί με θεοδωράκη, αλεξίου, σαββόπουλο, κραουνάκη κλπ. κλπ. Μετά μην απορείτε για τίποτε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

-Μα το ΠΑΣΟΚ βαρύνεται με τόσα σκάνδαλα... Τι εννοείς; Τον Τσοχατζόπουλο; Μα κάθε σπίτι έχει το αποχωρητήριό του. Αλλωστε μόνο ο Ακης έκλεψε; Τι να πω τώρα. Να μιλάνε όλοι για τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ. Ηταν κλέφτης ο Γιώργος Γεννηματάς; Ηταν κλέφτης ο Πεπονής; Ηταν κλέφτης ο Λαλιώτης;
Εικόνα
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”