!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Εγώ δεν ξέρω άμα το είπαμε ξανά αλλά νομίζω ότι πρέπει να πάμε κατευθείαν σε στολή, μόνο ο Ήλον θα μπορούσε να είχε την τρέλα αλλά χλωμό.
Σκέητ, μονόκυκλα, αμάξια και μαλακίες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

κάνω μία περίληψη για να τα έχω και εγώ μαζεμένα.

πηγαμε πέντε παιδιά στο ραντεβού την Κυριακή. Όλοι φέραμε απο ενα ροδάκι κλπ, εκτός ενός (plouf βρήκα εκείνον που φώναζες εναον, ρεζίλι γίναμε) που έφερε τρία και μας έκανε χαρούμενους.

Έχω διαβάσει τόσα για τα ροδάκια γενικά που ήταν όπως τα περίμενα:
το Kingsong ks16s ειναι ένα νινεβοτ ονε c+ στο τέλειό του, σαν να είναι το ίδιο μηχάνημα και όλα να είναι καλύτερα. Η μπαταρία κρατούσε για πάντα, το μοτέρ έμοιαζε πολύ δυνατό, το χερουλάκι άψογο αν και έχει πάρει άλλα τέσσερα γιατί σπάνε, ωραία φώτα, παρόμοιο βάρος, ίσως λίγο πιο υψίσυχνο απο οτι ήθελα αλλά γενικά άψογο. Μπορούσα να το αλλάξω με το δικό μου και να πάω σπίτι, δεν θα υπήρχε διαφορά, ήταν σαν να το είχα καιρό.

το inmotion v10f ήταν ωραίο, τεράστιο λίγο και αρκετά βαρύ, έδινε την αίσθηση λιμουζίνας, δεν με εντυπωσίασε τόσο το μηχάνημα όσο ο αναβάτης, ούτε μήνα εμπειρία και πήγαινε αέρας, ήξερε windsurfing το παιδί βέβαια, πολύ καλός.

και το ζ10. 'Ολα τα έκανα βόλτα αλλά στο ζ10 ρίζωσαν τα παπούτσια μου και δεν έβγαιναν. Πρέπει να ήμουν πάνω του μιάμιση ώρα. Εκτός του ιδιοκτήτη του που είχε και το κσ16 και εμένα, κανείς άλλος δεν το ήθελε ακριβώς να το έχει όσο κάνουμε βόλτες, δεν έχει σχέση με τα άλλα ροδάκια, ήθελε να μας πετάξει κάτω για να χτυπήσουμε, πολύ άτιμο. Τα παιδιά είχαν μάθει να οδηγούν στο πρώτο επίπεδο σκληρότητας, εκεί που οι κινήσεις του τροχού είναι άμεσες, εγώ είμαι εδώ και 3 μήνες στο επίπεδο 7, εκεί που κάνεις τραμπάλες αν θες πάνω στην ρόδα. Το ζ10 στο επίπεδο 0 δεν είχε νόημα, σκοτωστρα, ούτε φρένα δεν ειχε, έπρεπε να ριξεις ενα αμόνι στην φτέρνα να φρενάρεις απο τα 35 χιλιόμετρα, απλά δεν σταμάταγε, ισορροπούσα στην φτέρνα και απλά έκοβε, άγχος. Όταν το έκανα μαλακό ήταν σούπερ αλλά μπορούσα να το πάω μόνο εγώ, μια χαρά δηλαδή :003:

στην πράξη, φοβερή αίσθηση το ζ10. Στα λίγα χιλιόμετρα ειναι απίθανο, έκανα σβουρίτσες γύρω απο τα παιδιά όταν μιλούσαν, γενικά ήταν ένα ποίημα, το πήγαινα καλύτερα απο το δικό μου. Όταν έπαιρνε φόρα όλα άλλαζαν, δεν ήθελε να πλαγιάσει με την κίνησή μου, έγερνα αριστερά και πήγαινε δεξιά. Μου θύμισε το gzp που είχα κάποτε, ήθελε πάτημα να στρίψει, έμοιαζε με μηχανή απο τις παλιές που ήθελαν μάχη. Το πιο δύσκολο ήταν οτι αν έβρισκε στον δρόμο ένα μικρό αυλάκι, ανάμεσα στα πλακάκια πχ, το ακολουθούσε και ήταν πραγματικά πρόβλημα να μείνεις πάνω του. Πήγε να με πετάξει 2 φορές καλά, έμεινα πάνω αλλά ίδρωσα. Ήθελε και άλλη στάση γενικά, πιο ανοικτά τα πόδια για να μην ακουμπά το μηχάνημα στις γάμπες, πρέπει να του δίνεις αέρα να κουνιέται ανάμεσά σου και να μπορείς να το πλαγιάζεις με πάτημα, θέλει ακόμα καλύτερη ισορροπία. Έτσι νομίζω την πάτησε αυτός στο βιντεάκι που έπεσε, άρχισε να του κουνάει τα πόδια, τέλος μετά, είναι σχεδόν 25 κιλά, δεν του σταματάς την παλινδρόμηση με την μέση.

Δεν είσαι ο μάγος που είσαι με τα άλλα, δεν νιώθεις μαγγνέτο, νιώθεις οτι είσαι πάνω σε κάτι που πρέπει να το δαμάσεις, γκόμπλιν, θέλει κίνηση με όλο το σώμα, πλάγιασμα κορμού, γενικά άθλημα όχι βόλτα. Είμαι πολύ τυχερός που με ξέρω και δεν μου το αγόρασα απο την αρχή, θα με είχα σκοτώσει.

Σίγουρα θέλει κράνος και προστασία, σίγουρα εγώ δεν θα βάλω γιατί συμφωνώ με τον σε, ούτε με την μηχανή έβαζα, αλλά θέλει. Δεν ειναι πάντως η τυπική ρόδα, δεν μοιάζει με τα άλλα και αν κάποιο ήταν ο βασιλιάς την Κυριακή, ήταν το 16σ νομίζω, υπέροχο μηχάνημα. Αν βάλουμε και το κόστος/αξία μέσα, για κάποιον που δεν ξεπερνά τα 85 κιλά και δεν θέλει πάνω απο 20 χιλ αυτονομία, ίσως το ονε c+ είναι η καλύτερη επιλογή, όχι μόνο για πρώτη ρόδα. Αλλα το ζ10 μου θύμισε πόσο μου έχει λείψει η μηχανή μου, οπότε μετά το καλοκαίρι θα κάνουμε παρέα μάλλον.
Άβαταρ μέλους
enaon

urbilum έγραψε: 31 Μαρ 2019, 22:28 είναι πολύ δυνατό, δεν το εκμεταλλεύεσαι στην πόλη, μάλλον πιο δύσχρηστο και λόγο βάρους
έτσι είναι, είναι πάρα πολύ βαρύ, τόσο που σίγουρα θα του κάνω γκαραζάκι κάτω αν το πάρω, αποκλείεται να το φέρνω μέσα στο σπίτι κάθε μέρα. Το χειρότερο που έχει είναι οτι δεν μπορείς να έχεις και αυτό και ένα νορμάλ όπως μου εξήγησε το παιδί που το εχει και κατάλαβα και εγώ. Είναι τόσο διαφορετικό το σετ εντολών που πρέπει να δώσεις, που δεν γίνεται να έχεις το 16σ όλη μέρα και το ζ10 για σκ για παράδειγμα, δεν προλαβαίνεις να προσαρμοστείς, είναι ή το ένα ή το άλλο.

Κανονικά το ζ10 ειναι κακή επιλογή για Αθήνα σίγουρα, θα σε ωθήσει να βγεις σε δρόμο φαρδύ γιατί μπορείς, που ένα λάθος αν έρθει θα έχει και αυτοκίνητα στην ιστορία. Λόγοι προσωπικοί εσωτερικής βλακείας που με δέρνει με κάνουν να το σκέφτομαι και να χαμογελάω, στην αλήθεια το κσ16 είναι το τέλειο ροδάκι νομίζω.
Άβαταρ μέλους
enaon

και ένα τελευταίο, απο όλα τα ροδάκια που ήταν εκεί, μόνο το νινεμποτ ονε c/e ήταν αλήθεια φιλικό στο μάτι, το έβλεπες και χαμογελούσες με ενδιαφέρον να μάθεις τί είναι. Το vf10f ήταν τεράστιο, ψηλό και πολύ έντονο, το 16σ ήταν μαυρο ματ και έμοιαζε με βαλιτσάκι με εκρηκτικά, στο μετρό μου έλεγε ο φίλος όταν μπαίνει ο κόσμος κάνει ένα βήμα πίσω, το ζ10 ήταν σαν ένα φαρδύ λάστιχο με κάτι πλαστικά γύρω του.

πολύ όμορφα όλα αλλά σκεφτόμουν οτι δίπλα στο ψυγείο με τα φρούτα που αφήνω τώρα το δικό μου όταν πάω στο σουπερμάρκετ, δεν θα άφηνα άνετα κανένα απο τα άλλα, θα έμοιαζαν αταίριαστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 01 Απρ 2019, 15:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Athos έγραψε: 31 Μαρ 2019, 22:42
enaon έγραψε: 27 Μαρ 2019, 02:46
εξαιρετικό βίντεο
Σιγα το δυσκολο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

αυτό άγι μοιάζει με πολιτική τοποθέτηση, θα φωνάξω την νάιδα. :003:
Άβαταρ μέλους
enaon

τα ίδια γίνονται σε κάθε πόλη που πάει η λιμε, κανείς δεν έχει ετοιμαστεί, νομίζαμε οτι ο ηλεκτρισμός θα ειναι για πάντα για τα παιχνίδια του τζάμπο. Θα μαστιγώσουν την θάλασσα και η ζωή θα συνεχίσει.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Μια από τις ανταγωνίστριες της λάιμ διεθνώς, ψάχνει για κάντρι μάνατζερ ελλάδας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Οσο παει και χειροτερα η κατασταση στην Θεσσαλονικη.Να ειναι ολοκληρος ποδηλατοδρομος σημαδεμενος και τα βλαμμενα με τα πατινια να οδηγουν προκλητικα στο πεζοδρομιο.Με μπανανοφλουδες στα χερια θα ειμαι ετσι και πετυχω καποιον σε πεζοδρομιο να ερχεται και να εχει και απαιτηση να κανουμε στην ακρη να περασει.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

στο βερολίνο δεν είδα πατίνια να κυκλοφορούν, ηλεκτρικά ποδήλατα είχαν η λαιμ και οι άλλες εταιρείες
Άβαταρ μέλους
Αγις

enaon έγραψε: 01 Απρ 2019, 15:55 αυτό άγι μοιάζει με πολιτική τοποθέτηση, θα φωνάξω την νάιδα. :003:
Τελικα κατάφερες να πιάνεις με το δεξι το αριστερο (χερι) πισω στην πλάτη η ακομα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

με το δεξί πάνω κάνω με τα δάκτυλα το σχήμα του μαίανδρου, με το δεξί κάτω δεν υπάρχει επαφή :(
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
Αγις

enaon έγραψε: 01 Απρ 2019, 17:01 με το δεξί πάνω κάνω με τα δάκτυλα το σχήμα του μαίανδρου, με το δεξί κάτω δεν υπάρχει επαφή :(
Υποπτη η αναφορά στον Μαίανδρο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”