!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλό παιδί, αλλά χαζό

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
mec

Re: Καλό παιδί, αλλά χαζό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Μάιος 2018, 00:42
καλα ο τύπος είναι μαλακάκος ολκής αλλά τελοςπάντων.
δε του λες να ασχοληθει με το πετάνκ όπως κάθε ''εναλλακτικός '' που σέβεται τον εαυτό του;; :003:
Δεν ξέρω αν είναι εναλλακτικός, αλλά το petanque είναι αργό σπόρ και θα πρεπει να του πάει. :003: Αν τα καταφέρνει βέβαια και βρίσκει στόχο...

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

mec_ έγραψε: 09 Μάιος 2018, 01:28
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Μάιος 2018, 00:42
καλα ο τύπος είναι μαλακάκος ολκής αλλά τελοςπάντων.
δε του λες να ασχοληθει με το πετάνκ όπως κάθε ''εναλλακτικός '' που σέβεται τον εαυτό του;; :003:
Δεν ξέρω αν είναι εναλλακτικός, αλλά το petanque είναι αργό σπόρ και θα πρεπει να του πάει. :003: Αν τα καταφέρνει βέβαια και βρίσκει στόχο...

το πετάνκ στο είπα γιατι ένας Γάλλος φίλος από το φέις με είχε πρήξει στη κυριολεξία για το πετανκ. αλλά δε καταλαβαινα τιποτα. με τα πολλά καταλαβα.(ασχολιόταν ερασιτεχνικά εκαναν τοπικούς αγώνες ,και όχι μόνο αλλά κύριως σε περιοχες του Νότου-και στην Ελλάδα υπάρχει επίσημη σελίδα πλέον).
με αυτά που περιγράφεις για αυτο στο είπα. θα του είναι κουτί.
''ο Έλληνα που προμοτάρει το πετάνκ'' θα σου λένε. :003: :003:
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

enterprise-psi έγραψε: 09 Μάιος 2018, 00:51
Ορέστης 35 έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:00 Αμα γινουμε e-residents παρακαμπτουμε τα καπιταλ κοντρολς; Θελω να ανοιξω λογαριασμο σε εσθονικη τραπεζα και να στελνω λεφτα που βγαζω απο το ιντερνετ.
Coinbase? :lol:
Τι ειναι αυτο; :smt017
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Isomnia έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:34
mec_ έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:22
Isomnia έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:57 Σε τρώει κι εσένα... :smt005:
Τεσπα, πρόσεχέ τον γιατί μπορεί να σε μπλέξει άσχημα.
Είμαι στο οικονομικό φόρουμ αυτή τη στιγμή και μου έστειλε μήνυμα. Τώρα ερευνά Σπέτσες, επειδή είχα πει ότι πιθανόν να κάνω μια ευκαιριακή βάση εκεί. Ψάχνει μέρος για διαμονή και μου έστειλε μία λίστα από βίλες και διαμερίσματα, ρωτώντας τη γνώμη μου. Η καινούργια του ιδέα είναι διαμονή Ελλάδα με έδρα εταιρείας στην Εσθονία. Με ρωτάει επίσης πώς είναι οι Ελληνίδες. Δεν θα ξεμπλέξω εύκολα. :smt005:
Πες του ότι δεν βλέπονται, ότι τα νοίκια είναι 1500 ευρώ κι άλλα τόσα το κόστος διαμονής. Δεν τον συμφέρει :smt005:
πες του οτι τα εξαρχεια ειναι η καλυτερη γειτονια να νοικιασει, διπλα στο κεντρο, ησυχα και τα λοιπα.

:003:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Θα αρχίσω να ξεκόβω από αυτόν τον τύπο. Καλή η πλάκα, αλλά πρέπει να προλαβαίνεις καταστάσεις.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

ναι αλλα οχι πριν τον στειλεις να νοικιασει εξαρχεια
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

mec_ έγραψε: 09 Μάιος 2018, 13:45 Θα αρχίσω να ξεκόβω από αυτόν τον τύπο. Καλή η πλάκα, αλλά πρέπει να προλαβαίνεις καταστάσεις.
Παραείσαι επιεικής μαζί του. Με τέτοια φουντούνια πρέπει να είμαστε ανένδοτοι, μόλις βλέπουμε ότι πρόκειται για κολλιτσίδες/βδέλλες που απομυζούν το χρόνο και την ενέργειά μας χωρίς να μπουν οι ίδιοι στον κόπο να ψάξουν ούτε τα βασικά, σύνδεση με Κάιρο κατευθείαν, χωρίς δεύτερη κουβέντα και χωρίς τύψεις και ενοχές.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”