https://www.stroumfaki.gr/2019/03/blog- ... Acys76BMd0

Όχι βρε αυτό.Golden Age έγραψε: 01 Απρ 2019, 01:08 Είχε αρχίσιε να προβάλλετια απο το 2011, επειδή είχε φτωχικό αυτοκίνητο και φερόταν να μένει σε φωτωχικό σπίτι. Κάτι μου λέει ότι τον ανέδειξαν Αριστεροί επειδή στα νιάτια του ήταν στους Τουπαμάρος.
Είχε πεθάνεοι κάπου στα 2014(;) Αλλά απο τότε κάθε χρόνο, 2 - 3 φορές το χρόνο, βγαίνουν διάφορα σάιτ και αναφέρουν κάθε τόσο ότι "πέθανε".
Μπα όχι. Έχει ήδη πεθάνει (στ' αλήθεια) το '14 ή κάπου εκεί. Απλά, εδώ και 5 χρόνια περίπου, διάφορα εγχώρια σάιτ για ακατανόητους λόγους τον "πεθαίνουν" ξανά και ξανά. Έχουν ψύχωση μαζί του; Κάνουν το χαβαλέ τους; Θέλουν να τσιμπούν διάφοροι ψεκασμένοι του φ/β και να βάζουν την "είδηση" (για να διαφημίζονται έτσι τα σάιτ τους); Άγνωστον.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Απρ 2019, 01:10Όχι βρε αυτό.Golden Age έγραψε: 01 Απρ 2019, 01:08 Είχε αρχίσιε να προβάλλετια απο το 2011, επειδή είχε φτωχικό αυτοκίνητο και φερόταν να μένει σε φωτωχικό σπίτι. Κάτι μου λέει ότι τον ανέδειξαν Αριστεροί επειδή στα νιάτια του ήταν στους Τουπαμάρος.
Είχε πεθάνεοι κάπου στα 2014(;) Αλλά απο τότε κάθε χρόνο, 2 - 3 φορές το χρόνο, βγαίνουν διάφορα σάιτ και αναφέρουν κάθε τόσο ότι "πέθανε".
Λέω μήπως υπάρχουν τίποτα εκλογές και τον πεθαίνουν ή κάποια άλλη πολιτική εξέλιξη.
Από το τότε που βρέθηκαν στοιχεία για την συμμετοχή του στην υπόθεση "φουντωτό κουνέλι", άρχισε και η μανία με αυτόν αλλά και τα hoax. Πολλά hoax, όχι μόνο για το θάνατο του.
Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2019, 01:14Από το τότε που βρέθηκαν στοιχεία για την συμμετοχή του στην υπόθεση "φουντωτό κουνέλι", άρχισε και η μανία με αυτόν αλλά και τα hoax. Πολλά hoax, όχι μόνο για το θάνατο του.
Λογικό ως ένα σημείο, το ενδιαφέρον εννοώ, αφού η υπόθεση αυτή είχε κλονίσει σχεδόν όλη την λατινική Αμερική εκτός από Αργεντινή νομίζω.
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Δεν μιλώ για μανία αριστερών με τους "θανάτους" του. Αυτό το κάνουν ψεκασμένα σάιτ.μίστερ μαξ έγραψε: 01 Απρ 2019, 01:17 Ωστόσο για τον βλάκα ναζι, το εύρημα του τεκμηριώνει κάποια μανια των αριστερών.
Θα ανεβάσω κάτι αρχεία κάποια στιγμή και ένα βίντεο από το YouTube με την υπόθεση F.B. (fluffy bunny).Golden Age έγραψε: 01 Απρ 2019, 01:18Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2019, 01:14Από το τότε που βρέθηκαν στοιχεία για την συμμετοχή του στην υπόθεση "φουντωτό κουνέλι", άρχισε και η μανία με αυτόν αλλά και τα hoax. Πολλά hoax, όχι μόνο για το θάνατο του.
Λογικό ως ένα σημείο, το ενδιαφέρον εννοώ, αφού η υπόθεση αυτή είχε κλονίσει σχεδόν όλη την λατινική Αμερική εκτός από Αργεντινή νομίζω.
Τί υπόθεση ήταν αυτή; Στην Ελλάδα είχε αρχίσει να διαφημίζεται κάπου στο 2011 αυτός αν θυμάμαι, ως "ο πιο φτωχός πρόεδρος στον κόσμο" κι έδειχναν κάτι φωτογραφίες του με φτωχικό αυτοκίνητο και φτωχικό σπίτι.
αυτό ξέρω κι εγώ.
Νομίζω είχε πεθάνει στ' αλήθεια κάπου στο 2014.
στο γουικι τον έχει ζωντανό!