Τα ακουμε αυτα τουλαχιστο απο το 2010 και την υποθεση Μαβι ΜαρμαραRevolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:10 Η συυμαχία ΑΚΡ και ΜΗΡ κατέγραψε σημαντικές απώλειες σε σύγκριση με το 2018.Και είμαστε ακόμα στην αρχή της οικονομικής κρίσης(η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερή).Για την τύχη του Ερντογάν δεν θα σχολιάσω δεν ξέρω ποιο θα είναι το τέλος του(πάντως όταν έπεσε ο Σαντάμ Χουσείν οι Κούρδοι του Ιράκ πανηγύριζαν ας δούμε αν θα φτάσει η μέρα που θα πανηγυρίζουν και οι Κούρδοι της Τουρκίας για το τέλος του Ερντογάν).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρίσιμες δημοτικές εκλογές στην Τουρκία
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Κρίσιμες δημοτικές εκλογές στην Τουρκία
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Revolutionaris
Οι Κούρδοι έχουμε υπομονή.Όπως οι Κούρδοι του Ιράκ περίμεναν το τέλος του Σαντάμ Χουσεΐν,όπως ο λαός της Λιβύης περίμενε το τέλος του Καντάφι έτσι θα περιμένουμε το τέλος του Ερντογάν.Κανείς δεν ξεφεύγει από την μοίρα του.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:14Τα ακουμε αυτα τουλαχιστο απο το 2010 και την υποθεση Μαβι ΜαρμαραRevolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:10 Η συυμαχία ΑΚΡ και ΜΗΡ κατέγραψε σημαντικές απώλειες σε σύγκριση με το 2018.Και είμαστε ακόμα στην αρχή της οικονομικής κρίσης(η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερή).Για την τύχη του Ερντογάν δεν θα σχολιάσω δεν ξέρω ποιο θα είναι το τέλος του(πάντως όταν έπεσε ο Σαντάμ Χουσείν οι Κούρδοι του Ιράκ πανηγύριζαν ας δούμε αν θα φτάσει η μέρα που θα πανηγυρίζουν και οι Κούρδοι της Τουρκίας για το τέλος του Ερντογάν).
Αν χάσει και την Κωνσταντινούπολη ο Ερντογάν μαζί με την Άγκυρα θα του κάτσει πολύ βαριά η ήττα.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- Highlander
Οι Κούρδοι πάντως δίνουν αρκετά καλά ποσοστά στον Ερντογάν και μηδενικά στους κεμαλιστες.Revolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:15Οι Κούρδοι έχουμε υπομονή.Όπως οι Κούρδοι του Ιράκ περίμεναν το τέλος του Σαντάμ Χουσεΐν,όπως ο λαός της Λιβύης περίμενε το τέλος του Καντάφι έτσι θα περιμένουμε το τέλος του Ερντογάν.Κανείς δεν ξεφεύγει από την μοίρα του.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:14Τα ακουμε αυτα τουλαχιστο απο το 2010 και την υποθεση Μαβι ΜαρμαραRevolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:10 Η συυμαχία ΑΚΡ και ΜΗΡ κατέγραψε σημαντικές απώλειες σε σύγκριση με το 2018.Και είμαστε ακόμα στην αρχή της οικονομικής κρίσης(η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερή).Για την τύχη του Ερντογάν δεν θα σχολιάσω δεν ξέρω ποιο θα είναι το τέλος του(πάντως όταν έπεσε ο Σαντάμ Χουσείν οι Κούρδοι του Ιράκ πανηγύριζαν ας δούμε αν θα φτάσει η μέρα που θα πανηγυρίζουν και οι Κούρδοι της Τουρκίας για το τέλος του Ερντογάν).
-
Στρακαστρουκας
Revolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:15Οι Κούρδοι έχουμε υπομονή.Όπως οι Κούρδοι του Ιράκ περίμεναν το τέλος του Σαντάμ Χουσεΐν,όπως ο λαός της Λιβύης περίμενε το τέλος του Καντάφι έτσι θα περιμένουμε το τέλος του Ερντογάν.Κανείς δεν ξεφεύγει από την μοίρα του.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:14Τα ακουμε αυτα τουλαχιστο απο το 2010 και την υποθεση Μαβι ΜαρμαραRevolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:10 Η συυμαχία ΑΚΡ και ΜΗΡ κατέγραψε σημαντικές απώλειες σε σύγκριση με το 2018.Και είμαστε ακόμα στην αρχή της οικονομικής κρίσης(η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερή).Για την τύχη του Ερντογάν δεν θα σχολιάσω δεν ξέρω ποιο θα είναι το τέλος του(πάντως όταν έπεσε ο Σαντάμ Χουσείν οι Κούρδοι του Ιράκ πανηγύριζαν ας δούμε αν θα φτάσει η μέρα που θα πανηγυρίζουν και οι Κούρδοι της Τουρκίας για το τέλος του Ερντογάν).
- Revolutionaris
Στις κουρδικές περιοχές κερδίζει το Κουρδικό κόμμα και το κόμμα του Ερντογάν έρχεται δεύτερο.Στην δε Κων/πολη το γεγονός ότι ο Κεμαλιστής υποψήφιος είναι ισοδύναμος με τον Γιλντιρίμ το οφείλει στην στήριξη του Κουρδικού κόμματος.Πάντως ο Ερντογάν όταν εξελέγη είχε προσεγγίσει τους Κούρδους(τους οποίους οι Κεμαλικές κυβερνήσεις είχαν στο περιθώριο).Τώρα όμως συμμάχησε με τους ακραίους εθνικιστές και πρόδωσε την εμπιστοσύνη των Κούρδων.Highlander έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:26Οι Κούρδοι πάντως δίνουν αρκετά καλά ποσοστά στον Ερντογάν και μηδενικά στους κεμαλιστες.Revolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:15Οι Κούρδοι έχουμε υπομονή.Όπως οι Κούρδοι του Ιράκ περίμεναν το τέλος του Σαντάμ Χουσεΐν,όπως ο λαός της Λιβύης περίμενε το τέλος του Καντάφι έτσι θα περιμένουμε το τέλος του Ερντογάν.Κανείς δεν ξεφεύγει από την μοίρα του.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:14
Τα ακουμε αυτα τουλαχιστο απο το 2010 και την υποθεση Μαβι Μαρμαρα
Οι Κεμαλιστές είναι χειρότεροι από τον Ερντογάν στο θέμα των σχέσεων με την Ελλάδα.Μόλις τελειώσει η διακυβέρνηση Ερντογάν(το με ποιόν τρόπο θα τελειώσει ο Ερντογάν δεν το ξέρω αλλά θα τελειώσει) και ξαναπάρουν την εξουσία οι Κεμαλιστές θα νοσταλγούν πολλοί στην Ελλάδα τον Ερντογάν.Apergos8 έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:21 Αν χάσει και την Κωνσταντινούπολη ο Ερντογάν μαζί με την Άγκυρα θα του κάτσει πολύ βαριά η ήττα.
- Highlander
Ναι, αλλά τη στιγμή που ο ερντογαν παίρνει τριαντάρια και σαρανταρια στις κουρδικές περιοχές, οι κεμαλιστες παίρνουν 1%.Revolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:33Στις κουρδικές περιοχές κερδίζει το Κουρδικό κόμμα και το κόμμα του Ερντογάν έρχεται δεύτερο.Στην δε Κων/πολη το γεγονός ότι ο Κεμαλιστής υποψήφιος είναι ισοδύναμος με τον Γιλντιρίμ το οφείλει στην στήριξη του Κουρδικού κόμματος.Πάντως ο Ερντογάν όταν εξελέγη είχε προσεγγίσει τους Κούρδους(τους οποίους οι Κεμαλικές κυβερνήσεις είχαν στο περιθώριο).Τώρα όμως συμμάχησε με τους ακραίους εθνικιστές και πρόδωσε την εμπιστοσύνη των Κούρδων.Highlander έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:26Οι Κούρδοι πάντως δίνουν αρκετά καλά ποσοστά στον Ερντογάν και μηδενικά στους κεμαλιστες.Revolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:15
Οι Κούρδοι έχουμε υπομονή.Όπως οι Κούρδοι του Ιράκ περίμεναν το τέλος του Σαντάμ Χουσεΐν,όπως ο λαός της Λιβύης περίμενε το τέλος του Καντάφι έτσι θα περιμένουμε το τέλος του Ερντογάν.Κανείς δεν ξεφεύγει από την μοίρα του.
- Highlander
Το βασικό καλό με τον Ερντογάν είναι ότι τα έχει σπάσει με τη δύση.Marios έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:39Οι Κεμαλιστές είναι χειρότεροι από τον Ερντογάν στο θέμα των σχέσεων με την Ελλάδα.Μόλις τελειώσει η διακυβέρνηση Ερντογάν(το με ποιόν τρόπο θα τελειώσει ο Ερντογάν δεν το ξέρω αλλά θα τελειώσει) και ξαναπάρουν την εξουσία οι Κεμαλιστές θα νοσταλγούν πολλοί στην Ελλάδα τον Ερντογάν.Apergos8 έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:21 Αν χάσει και την Κωνσταντινούπολη ο Ερντογάν μαζί με την Άγκυρα θα του κάτσει πολύ βαριά η ήττα.
Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση οταν μιλουσα με Κουρδους (στην Urfa, Mardin, Midyat και σε αλλες περιοχες με Κουρδους) οπου οι περισσοτεροι τον ειχαν σα Θεο τον Ερντογαν και μαλιστα πιστευαν οτι θα βοηθησει τους Κουρδους. Σχεδον δε το πιστευα με αυτα που μου ελεγαν. Αυτο ηταν πριν 3-4 χρονια.Revolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:33 Πάντως ο Ερντογάν όταν εξελέγη είχε προσεγγίσει τους Κούρδους(τους οποίους οι Κεμαλικές κυβερνήσεις είχαν στο περιθώριο).Τώρα όμως συμμάχησε με τους ακραίους εθνικιστές και πρόδωσε την εμπιστοσύνη των Κούρδων.
- Revolutionaris
Οι Κεμαλιστές στις Κουρδικές περιοχές παίρνουν 1% γιατί πληρώνουν τα λάθη τους(ανέκαθεν τόσο έπαιρναν) έναντι των Κούρδων.Στις Κουρδικές περιοχές πρώτο είναι το Κουρδικό κόμμα και ακολουθεί το κόμμα του Ερντογάν(όλα τα άλλα κόμματα είναι ανύπαρκτα σε ποσοστά με κανένα να μην έχει πάνω από 1,5%).Ο Κεμαλισμός είναι η ιδεολογία του Τουρκικού εθνικισμού.Τι κοινό έχει ο μέσος Κούρδος με τον Τουρκικό εθνικισμό;Μήπως έχει Τουρκική εθνική συνήδειση;Όχι βέβαια.Highlander έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:43Ναι, αλλά τη στιγμή που ο ερντογαν παίρνει τριαντάρια και σαρανταρια στις κουρδικές περιοχές, οι κεμαλιστες παίρνουν 1%.Revolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:33Στις κουρδικές περιοχές κερδίζει το Κουρδικό κόμμα και το κόμμα του Ερντογάν έρχεται δεύτερο.Στην δε Κων/πολη το γεγονός ότι ο Κεμαλιστής υποψήφιος είναι ισοδύναμος με τον Γιλντιρίμ το οφείλει στην στήριξη του Κουρδικού κόμματος.Πάντως ο Ερντογάν όταν εξελέγη είχε προσεγγίσει τους Κούρδους(τους οποίους οι Κεμαλικές κυβερνήσεις είχαν στο περιθώριο).Τώρα όμως συμμάχησε με τους ακραίους εθνικιστές και πρόδωσε την εμπιστοσύνη των Κούρδων.Highlander έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:26
Οι Κούρδοι πάντως δίνουν αρκετά καλά ποσοστά στον Ερντογάν και μηδενικά στους κεμαλιστες.
- Revolutionaris
Πριν 4 χρόνια και εγώ στήριζα Ερντογάν.Πριν 4 χρόνια όμως δεν είχε συμμαχήσει με τους ακραίους Τούρκους εθνικιστές.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:46Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση οταν μιλουσα με Κουρδους (στην Urfa, Mardin, Midyat και σε αλλες περιοχες με Κουρδους) οπου οι περισσοτεροι τον ειχαν σα Θεο τον Ερντογαν και μαλιστα πιστευαν οτι θα βοηθησει τους Κουρδους. Σχεδον δε το πιστευα με αυτα που μου ελεγαν. Αυτο ηταν πριν 3-4 χρονια.Revolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:33 Πάντως ο Ερντογάν όταν εξελέγη είχε προσεγγίσει τους Κούρδους(τους οποίους οι Κεμαλικές κυβερνήσεις είχαν στο περιθώριο).Τώρα όμως συμμάχησε με τους ακραίους εθνικιστές και πρόδωσε την εμπιστοσύνη των Κούρδων.
-
Στρακαστρουκας
Oι Κουρδοι δεν εχουν εξοδο στην θαλασσα. Ανεξαρτητοι δεν μπορουν να γινουν
Ναι αλλα ηταν πασιφανες οτι δεν ειχε σκοπο να δωσει καμια λυση στο Κουρδικο ζητημα.Revolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:49Πριν 4 χρόνια και εγώ στήριζα Ερντογάν.Πριν 4 χρόνια όμως δεν είχε συμμαχήσει με τους ακραίους Τούρκους εθνικιστές.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:46Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση οταν μιλουσα με Κουρδους (στην Urfa, Mardin, Midyat και σε αλλες περιοχες με Κουρδους) οπου οι περισσοτεροι τον ειχαν σα Θεο τον Ερντογαν και μαλιστα πιστευαν οτι θα βοηθησει τους Κουρδους. Σχεδον δε το πιστευα με αυτα που μου ελεγαν. Αυτο ηταν πριν 3-4 χρονια.Revolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:33 Πάντως ο Ερντογάν όταν εξελέγη είχε προσεγγίσει τους Κούρδους(τους οποίους οι Κεμαλικές κυβερνήσεις είχαν στο περιθώριο).Τώρα όμως συμμάχησε με τους ακραίους εθνικιστές και πρόδωσε την εμπιστοσύνη των Κούρδων.
- Revolutionaris
Αυτό το λες εσύ.Είχε κάνει τρομερά βήματα όσον αφορά το Κουρδικό ζήτημα.Είχε επιτρέψει τη χρήση της Κουρδικής γλώσσας,είχε επιτρέψει την διδασκαλία των Κουρδικών στις Κουρδικές περιοχές,είχε επιτρέψει το άνοιγμα μέσων ενημέρωσης στην Κουρδική γλώσσα και είχε πρωωθήσει την Κουρδική εθνική ταυτότητα στις Κουρδικές περιοχές.Πριν τον Ερντογάν αν απλώς κάποιος Κούρδος έλεγε ότι είναι Κούρδος συλλαμβάνονταν ξυλοκοπούνταν και διώκονταν.Και όλα αυτά που έκανε ο Ερντογάν τα γκρέμισε σε μια στιγμή συμμαχώντας με τους Γκρίζους Λύκους για να μπορέσει να περάσει από την Βουλή το προεδρικό σύστημα που ήθελε(δεν μπορούσε μόνος του δε του έφταναν οι ψήφοι).ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:51Ναι αλλα ηταν πασιφανες οτι δεν ειχε σκοπο να δωσει καμια λυση στο Κουρδικο ζητημα.Revolutionaris έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:49Πριν 4 χρόνια και εγώ στήριζα Ερντογάν.Πριν 4 χρόνια όμως δεν είχε συμμαχήσει με τους ακραίους Τούρκους εθνικιστές.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Απρ 2019, 00:46
Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση οταν μιλουσα με Κουρδους (στην Urfa, Mardin, Midyat και σε αλλες περιοχες με Κουρδους) οπου οι περισσοτεροι τον ειχαν σα Θεο τον Ερντογαν και μαλιστα πιστευαν οτι θα βοηθησει τους Κουρδους. Σχεδον δε το πιστευα με αυτα που μου ελεγαν. Αυτο ηταν πριν 3-4 χρονια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Revolutionaris την 01 Απρ 2019, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK
-
- 366 Απαντήσεις