!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

enaon έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:37 Οπότε ναι, ένα c+ ειναι τέλειο, σοβαρό και δυνατό αλλά όχι αρκετά γρήγορο για να έχουμε δράματα για το πρώτο 6μηνο.
Πες και σε πόση ανηφόρα μπορεί να ανέβει κρατώντας μια ταχύτητα 5-8 Km/h
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Μηχανικός έγραψε: 29 Μαρ 2019, 20:55
enaon έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:37 Οπότε ναι, ένα c+ ειναι τέλειο, σοβαρό και δυνατό αλλά όχι αρκετά γρήγορο για να έχουμε δράματα για το πρώτο 6μηνο.
Πες και σε πόση ανηφόρα μπορεί να ανέβει κρατώντας μια ταχύτητα 5-8 Km/h
πάει σε ό,τι υπάρχει, εκεί που με πόδια δεν θα πήγαινες, και πάει και με 15 και με 20, είναι θέμα προσαγωγών. Απο την άλλη, κατεβαίνει τόση κατηφόρα όσο καλή είναι η ικανότητά σου να ισορροπείς στις φτέρνες, οπότε θέλει χρόνο αυτό, είναι δύσκολες οι απότομες. Αλλά έχει πλάκα οτι αυτό είναι θετικό τελικά, είναι μηχάνημα υψηλής επένδυσης-υψηλής απόδοσης, ο χρόνος που του δίνεις γίνεται ικανότητα και δεν έχει ταβάνι ορατό σε εμένα τουλάχιστον, είναι κατά την γνώμη μου και όργανο γυμναστικής χρήσιμο πολύ.
Άβαταρ μέλους
enaon

για απαντήσω πιο σωστά μηχ αν το σκέφτεσαι και δεν κάνεις απλά τον διάβολο, έχει σημασία και πόσο καλά το έχεις μάθει. Για το c+ που λέμε έχεις να δώσεις άνετα 800watt συνεχόμενα για αρκετή ώρα, μπορείς να πας και στα 1200 για λίγο. Δεν είναι παντοδύναμο, είναι μιά χαρά όμως για τα πάντα. Έχει σημασία πόσο καλά ισορροπείς. Τώρα που είμαι άνετος πάνω του τις μεγάλες ανηφόρες τις πάω σαν να μην υπάρχουν, δεν κόβω απλά αλλάξει η προοπτική και δεν περνάω τα 1000watt. Όταν δεν ισορροπούσα καλά και το ανάγκαζα να με κρατάει εκείνο γιατί έκανα τραμπάλες, οι μεγάλες ανηφόρες του ήταν δύσκολες, πήγαινε με 5-10 χιλιόμετρα και έκανε μπιπ μπίπ.

μένω πάνω σε λόφο, για να πάω στην Κηφισίας θέλω 10 λεπτά με τα πόδια κάτω/15 πάνω, 3-4 με αυτό. Οι φορές που το έχω πάει με τα πόδια είναι τόσο λίγες αυτά τα 40 χρόνια που μπορώ να τις ανακαλέσω, κάτι είχε συμβεί. Με αυτό σε λίγο καιρό θα σχηματίσω αυλάκι. Η περιοχή μου ήταν η διαδρομές προς το σπίτι με το αυτοκίνητο, μηχανή κλπ. Μου έχει αλλάξει την πραγματικότητα κανονικά, με την έννοια οτι ακόμα και την πίτσα πάω και την παίρνω απο μία πιτσαρία φοβερή που ανακάλυψα βολτάροντας δύο λόφους παραπέρα που δεν θα είχα πάει ούτε 80 χρόνια να έμενα εδώ.

και για να σου πώ ένα που ίσως σε πιάσει, δεν στοκάρω πράγματα απο το χρωματοπωλείο πλέον, πάω και για ένα τρυπανάκι, σιγά, θα ξαναπάω. :)
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ανεβηκες την Κρεσνας απο Ευελπιδων σαν ηταν ισιωμα. Θα επρεπε να τα νοικιαζουν αυτα για να ανεβαινουν οι Αθηναιοι τους αθηναικους λοφους.
Άβαταρ μέλους
enaon

πρέπει να τα μάθουμε πρώτα, θέλουν χρόνο. Αν τα ξέραμε δεν υπάρχει θέμα νομίζω, θα είχαμε όλοι. Θέλει πολύ χρόνο και εξάσκηση, μακάρι να πιάσει στα παιδιά, τι δεν θα έδινα να το ήξερα απο μικρός.

δές μήχ αν θες εδώ στο 6:43 και μετά που λέει ο ορέστης και ήταν και μερικά λέβελ πίσω αυτό, μπορώ να το πάω πιο γρήγορα πλέον αρκετά χωρίς να κάνει μπίπ. Αλλά δεν έχει και σημασία, πιο δυνατός τροχός θα πάει και με 40 εκεί, σιγά. Η αίσθηση παραμένει φοβερή, δεν υπάρχουν ανηφόρες, απλά αλλάζει η προοπτική, συνεχίζεις στην ισορροπία της κίνησης.

Ορέστης 35

10 η ωρα σημερα η συγκεντρωση. Χλωμο να ξυπνησω. Αλλα βλεπω στους χαρτες οτι ειναι μια περιοχη με πολυ πρασινο και δεν εχω παει ποτε.
Άβαταρ μέλους
enaon

βαρέθηκες να έρθεις ορέστη ελπίζω, δεν σε είδα.
enaon έγραψε: 04 Φεβ 2019, 00:52 Εγώ σίγουρα το επόμενο θα ήθελα να το αγοράσω αφού έχω οδηγήσει τις επιλογές, δεν θα συμβεί έτσι αλλά ναι πλάκα θα είχε.
ποτέ μην λες ποτέ που λένε, σήμερα τα οδήγησα όλα, καταστράφηκα, τι τρομερά πράγματα που είναι τα ροδάκια.

παραλίγο να το πάθω, θηρίο το ζ10 αλλά με έχει στοιχειώσει :003:
Ορέστης 35

enaon έγραψε: 31 Μαρ 2019, 21:18 βαρέθηκες να έρθεις ορέστη ελπίζω, δεν σε είδα.
enaon έγραψε: 04 Φεβ 2019, 00:52 Εγώ σίγουρα το επόμενο θα ήθελα να το αγοράσω αφού έχω οδηγήσει τις επιλογές, δεν θα συμβεί έτσι αλλά ναι πλάκα θα είχε.
ποτέ μην λες ποτέ που λένε, σήμερα τα οδήγησα όλα, καταστράφηκα, τι τρομερά πράγματα που είναι τα ροδάκια.

Δε μπορεσα να ξυπνησω. Ηταν δυσκολη μερα στο σπιτι. Τωρα σηκωθηκα απ το κρεβατι.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ορέστης 35 έγραψε: 31 Μαρ 2019, 22:01
enaon έγραψε: 31 Μαρ 2019, 21:18 βαρέθηκες να έρθεις ορέστη ελπίζω, δεν σε είδα.

Δε μπορεσα να ξυπνησω. Ηταν δυσκολη μερα στο σπιτι. Τωρα σηκωθηκα απ το κρεβατι.
Αχ βρε πουλί μου και συ, τι τραβάς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Ορέστης 35

sys3x έγραψε: 31 Μαρ 2019, 22:02

Ειναι ενα ωραιο σχολιο αυτο; Πηγαινα απο δωματιο σε δωματιο μισοκοιμισμενος γιατι κοπαναγανε παντου.

Πιστευω θα υπαρχουν βιντεακια απο τη συναντηση. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 31 Μαρ 2019, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ορέστης 35 έγραψε: 31 Μαρ 2019, 22:13
sys3x έγραψε: 31 Μαρ 2019, 22:02

Ειναι ενα ωραιο σχολιο αυτο; Πηγαινα απο δωματιο σε δωματιο μισοκοιμισμενος γιατι κοπαναγανε παντου.
Δε ξέρω ρε, που να ξέρω, εγώ δεν έχω τόσο σοβαρά προβλήματα, είμαι άνετος που λένε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

[/quote]
[/quote]
περιμενουμε εναγωνίως ριπορτ, οποτε ευκαιρησεις και αν δεν ειναι κοπος..
η τουμπα του βιντεο ειναι καπως ανησυχητική. λαθος του χειριστή ή συμβαινουν αυτά?
ειναι πολυ ακριβο το ζ10 ρε γμτ..
Άβαταρ μέλους
urbilum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από urbilum »

enaon έγραψε: 31 Μαρ 2019, 21:18
είναι πολύ δυνατό, δεν το εκμεταλλεύεσαι στην πόλη, μάλλον πιο δύσχρηστο και λόγο βάρους
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

enaon έγραψε: 27 Μαρ 2019, 02:46
εξαιρετικό βίντεο
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Υπάρχει ένα ακάου στο γιουτιούμπ ονόματι Hsiang ο οποίος έχει ένα ζήτα δέκα στη ΝΥ με το οποίο έχει φάει άπειρες τούμπες. Στα αρχικά βίντεο είναι άνετος με καπελάκι και παντελονάκι, και μετά τις τούμπες ανεβαίνει με εξάρτηση ρόμποκοπ :lol: Οπότε το πόιντ μου είναι: αν χρειάζεται να φοράς την άρτα και τα γιάννενα για να κυκλοφορείς, τότε δεν είναι βολικό για καθημερινή μετακίνηση. Εδώ πουλήσαμε ολόκληρο μοτοσακό επειδής δεν αντέχαμε άλλο το βάλε-βγάλε και το κουβάλημα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”