Λες ε; Δεν θα τους καταλαβω ποτεΕρμής έγραψε: 09 Μάιος 2018, 12:04Τρολάρει. Έπεσα και εγώ στη λούμπα πρινYouOnlyLiveOnce έγραψε: 09 Μάιος 2018, 12:03Δεν σου εχει τυχει ποτε να εχεις κατι στο μυαλο σου που να θεωρεις οτι δενMaspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:55 όχι ρε θα πα να πληρώσω να φάω αυγοτάραχο με λευκή σοκολάτα. Εμετό κάνω και μόνος μου
σου ταιριαζει και τελικα να το δοκιμασες και ειπες wow δεν το περιμενα ειναι τελειο,
και τι εχανα τοσο καιρο που δεν ειχα δοκιμασει κτλ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet
- YouOnlyLiveOnce
Re: Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet
Re: Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet
Ναι μωρέ τους μάθαμε λίγο πολύ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ορέστης 35
Τεραστια η δυναμη της διαφημισης!
Κάτι τέτοια έλεγαν και στο Γκλέτσο για το πώς ψήνονταν το ψάρι;YouOnlyLiveOnce έγραψε: 09 Μάιος 2018, 12:03Δεν σου εχει τυχει ποτε να εχεις κατι στο μυαλο σου που να θεωρεις οτι δενMaspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:55 όχι ρε θα πα να πληρώσω να φάω αυγοτάραχο με λευκή σοκολάτα. Εμετό κάνω και μόνος μου
σου ταιριαζει και τελικα να το δοκιμασες και ειπες wow δεν το περιμενα ειναι τελειο,
και τι εχανα τοσο καιρο που δεν ειχα δοκιμασει κτλ;
Γλωσσίδης το είδος κάνωτσαμπαμαγκιές γιατί νομίζω ότι φαίνομαι ωραίος. Στο ίδιο μόουντ και οι υποστηρικτές
Κάποια επεισόδια που είδα μου κάνει πιο πολύ σε γλύφτη.Ίφιδα έγραψε: 09 Μάιος 2018, 14:00 Γλωσσίδης το είδος κάνωτσαμπαμαγκιές γιατί νομίζω ότι φαίνομαι ωραίος. Στο ίδιο μόουντ και οι υποστηρικτές
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
- YouOnlyLiveOnce
Εμενα αυτοκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Μάιος 2018, 14:26 ας το βάλω εδώ!
Quiz: Ποιο ελληνικό ριάλιτι είσαι;
εμένα μου έβγαλε αυτό!![]()
![]()
https://imgur.com/a/xB2UI0b
Ας επανέλθουμε

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Πιό πολλές ξανθές και από τη Σουηδία έχομεν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- YouOnlyLiveOnce
Ο Γλωσσιδης ειναι ο ορισμος του γλυφτη.Επισης ηθελε να το παιζει και ταπεινος
αλλα του ξεφυγαν και κατι
'' θελω να ειμαι ο καλυτερος,θελω να γαμ@ω και να δερνω''
'' θελω να ειμαι ο καλυτερος,θελω να γαμ@ω και να δερνω''
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 09 Μάιος 2018, 14:34 Ο Γλωσσιδης ειναι ο ορισμος του γλυφτη.Επισης ηθελε να το παιζει και ταπεινος
'' θελω να ειμαι ο καλυτερος,θελω να γαμ@ω και να δερνω''![]()
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
μα οι περισσότεροι αυτό θέλουν/με.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 09 Μάιος 2018, 14:34 Ο Γλωσσιδης ειναι ο ορισμος του γλυφτη.Επισης ηθελε να το παιζει και ταπεινος
είχε τους όρχεις να το παραδεχτεί/αφήσει να εννοηθεί.
ειλικρινής έστω και με γλύψιμο.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- YouOnlyLiveOnce
Ναι μαζι του αν ηταν ειλικρινης και το ελεγε απο την αρχη ξεκαθαρα!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Μάιος 2018, 14:41μα οι περισσότεροι αυτό θέλουν/με.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 09 Μάιος 2018, 14:34 Ο Γλωσσιδης ειναι ο ορισμος του γλυφτη.Επισης ηθελε να το παιζει και ταπεινος
είχε τους όρχεις να το παραδεχτεί/αφήσει να εννοηθεί.
ειλικρινής έστω και με γλύψιμο.
Οχι να το παιζει ταπεινος και να του ξεφευγουν ατακες που και που
Γλύφτης με τους σεφ και τους δικούς του
τσαμπαμάγκας με τους άλλους και τους δικούς του εννίοτε, ξες αυτό το παρείστικο ουγκ ουγκ που έχουν ορισμένοι μεταξύ τους.Δήθεν τά χω πάρει, θα δείρω κανέναν και

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 824 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
-
- 4 Απαντήσεις