Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Το τέλος της πράξης, το δύο στο ένα κι ένα κάνουν δύο.
Λοιπόν ας ξεμπερδευτούμε λίγο. Εξαρτάται που τελειώνει η γυναίκα;
Λάθος όλο.
Έγραψα ότι και οι γυναίκες γέύονται τα κοπλικά υγρά. Εσύ ρώτησες πώς κι εγώ σου είπα για το πού είναι το τέλος του ΑΝΤΡΑ. όχι της γυναίκας.
Όταν ο άντρας μετά τη διείσδυση και τον δικό της οργασμό, της τον δίνει στο στόμα ή αν της βάζει δάχτυλο έρχεται σε οργασμό και της δίνει τα δάχτυλα στο στόμα.
Άνθρωπε μου πεσ' τα απλά, με έσκασες.
Λοιπόν ας ξεμπερδευτούμε λίγο. Εξαρτάται που τελειώνει η γυναίκα;
Λάθος όλο.
Έγραψα ότι και οι γυναίκες γέύονται τα κοπλικά υγρά. Εσύ ρώτησες πώς κι εγώ σου είπα για το πού είναι το τέλος του ΑΝΤΡΑ. όχι της γυναίκας.
Όταν ο άντρας μετά τη διείσδυση και τον δικό της οργασμό, της τον δίνει στο στόμα ή αν της βάζει δάχτυλο έρχεται σε οργασμό και της δίνει τα δάχτυλα στο στόμα.
Άνθρωπε μου πεσ' τα απλά, με έσκασες.
Πανα δεν φουσκωνουν ουτε κοκκινιζουν τα χειλη επειδη ειναι ελαφρως οξινα τα κολπικα υγρα. Αν το επαθες καμια φορα, ισως/μαλλον εισαι αλλεργικος. Ισως να επαιρνε αντιβιωση η κοπελια.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
αν λες για μένα δε κατάλαβα τίποτα από τον διάλογο πόσο μάλλον από αυτό που είπε ο Φάιντ.
Αυτό το πράγμα είναι να εκσπερματώνει ο άλλος στο στόμα σου, να μη το καταπίνεις, να τον φιλάς και να του δίνεις το σπέρμα στο στόμα να κατεβαίνει αυτός με το σπέρμα στο στόμα να σε γλείφει και να το αλείφει ,να έρχεσαι και εσύ σε οργασμό να ξαναρουφαει ότι έχει απομείνει και να σε ξαναφιλάει. Και δε πάμε για ψώνια καλύτερα.
μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μαρ 2019, 18:43
Πανα δεν φουσκωνουν ουτε κοκκινιζουν τα χειλη επειδη ειναι ελαφρως οξινα τα κολπικα υγρα. Αν το επαθες καμια φορα, ισως/μαλλον εισαι αλλεργικος. Ισως να επαιρνε αντιβιωση η κοπελια.
Είπαμε είναι όξινο.
Το φυσιολογικό pH του κόλπου είναι μεταξύ 3,8 και 4,5. Όταν το επίπεδο του pH είναι μέσα σε αυτό το εύρος, μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή βακτηριακών και μυκητιακών μολύνσεων. Αντιθέτως, ένα υψηλό pH μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις καθώς μπορεί να επιτρέψει σε βακτήρια και μύκητες να ευδοκιμήσουν.