Η Μαργέτη δεν σκότωσε. Απλά παρασύρθηκε από τους υπολοίπους και συμμετείχε.
Πιο πιθανό είναι να επηρεαστεί και να γίνει υποχείριο κάποιου μια απλή κοπέλα τύπου Μαργέτη, παρά να κάνουν κάτι αξιόποινο αυτές οι δήθεν ψαγμένες μάγισσες α λα Shannon Doherty
Πάντα παρασυρονται - παντα ειναι θυματα αι γυναίκαι - ποτέ δεν φταίνε.
χιχιχι
Ποσο αλήθεια
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Λεγεών έγραψε: 31 Μαρ 2019, 15:00
Αν ισχύει αυτό για το μηχάνημα, είναι πιθανό το ατύχημα και απλά οι φίλοι/φίλες της να πανικοβλήθηκαν. Με τη μαλακια που δέρνει τη νεολαία, μπορεί απλά να πίστευαν ότι με το αέριο θα φτιάχνονταν λίγο - πριν κάτι χρόνια κάποιοι πίστευαν ότι με ένα μαγκάλι μέσα στο δωμάτιο θα ζεσταίνονταν.
Τι λέτε, πάτε καλά; αν μη τι άλλο θα έπρεπε να καλέσουν βοήθεια μπας και σωθεί.
Έχω λάθος;
Αν ισχύει κάτι τέτοιο να φάνε την πούτσα για να μάθουν και οι υπόλοιποι τι πρέπει να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις.
Έχω λάθος;
Αν ισχύει κάτι τέτοιο να φάνε την πούτσα για να μάθουν και οι υπόλοιποι τι πρέπει να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις.
Δεν έχεις λάθος. Οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν.
Δεν ξέρω αν είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο, αλλά αν έγινε έτσι όπως περιγράφτηκε είναι υπεύθυνοι για τις περαιτέρω πράξεις αν ήταν παρών. Κάποιος προσπάθησε να εξαφανίσει στοιχεία από ότι προκύπτει μέχρι τώρα.
Έχω λάθος;
Δεν έχεις λάθος. Οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν.
Δεν ξέρω αν είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο, αλλά αν έγινε έτσι όπως περιγράφτηκε είναι υπεύθυνοι για τις περαιτέρω πράξεις αν ήταν παρών. Κάποιος προσπάθησε να εξαφανίσει στοιχεία από ότι προκύπτει μέχρι τώρα.
Yποθέσεις κάνουμε. Η αστυνομία θα ανακαλύψει τι έγινε. Και κάποιος έγραψε ένα σημείωμα για να φαίνεται ως αυτοκτονία.
Γεια σας. Εγω και μερικές ακόμα μάγισσες έχουμε δημιουργήσει μια κοινότητα μαγισσών σε μια εφαρμογή που λέγεται Amino και εάν θέλετε μπορείτε να μας βρείτε εκεί. Απλώς κατεβάζετε την εφαρμογή Amino από το playstore/appstore και στην αναζήτηση ψάχνετε το Greek witchcraft ! Εκεί είμαστε εμείς !
anniaX έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 14:42
Γεια σας. Εγω και μερικές ακόμα μάγισσες έχουμε δημιουργήσει μια κοινότητα μαγισσών σε μια εφαρμογή που λέγεται Amino και εάν θέλετε μπορείτε να μας βρείτε εκεί. Απλώς κατεβάζετε την εφαρμογή Amino από το playstore/appstore και στην αναζήτηση ψάχνετε το Greek witchcraft ! Εκεί είμαστε εμείς !
Καλησπέρα, μια ομαδική φωτο με μαγιώ και μια γνωμη για το ζήτημα Τζιμης-Παυλάρας, έχουμε;
Ερμής έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 20:31
Έχομε το ινστα της αδερφής του πλουφ;
Η ουσία, πάντοτε, στα ζητήματα κοσμοαντίληψης, βιοθεωρίας και κουλτούρας, βρίσκεται στο αξιακό σύστημα. Εν κατακλείδι, πέρα από σύμβολα και θεούς και δαίμονες, σε απλά πράγματα· στην ευνομία, στην οικολογία, στην φιλοπατρία, στην φιλησυχία, κάπως έτσι.
Οι μόδες, οι αισθητικές και οι υποκουλτούρες έρχονται και παρέρχονται, το λακωνίζειν ή κλασικίζειν μένει ή υπομένει (πάντοτε ενυπάρχει).
«Ναρθηκοφόροι μέν πολλοί, Βάκχοι δε τε παῦροι»
«Το πώς αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας, αντανακλά το τι είμαστε και τι μας νοιάζει περισσότερο, όπως λέει και η παλιά παροιμία, "όταν ο κλέφτης κοιτάζει έναν άγιο, μόνο τις τσέπες του βλέπει» Φρέιτζερ Ρόμπερτ
«Όπως οι χωρίς περιεχόμενο ασκοί φουσκώνουν με τον αέρα έτσι και οι χωρίς πνευματική υπόσταση άνθρωποι διογκώνονται από την έπαρση, την αλαζονεία, και την εσφαλμένη για τον εαυτό τους γνώμη.» Σωκράτης
“Ο πολιτισμός, η κοινωνική ιεραρχία που γεννάται από τις πολιτισμικές αξίες, είναι που προΐστανται στην απόδοση ρόλων προηγουμένων κάθε οικονομικής αναλύσεως της παραγωγής και του καταμερισμού.” (Francois Perroux)
Interregnum έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 15:52
Η ουσία, πάντοτε, στα ζητήματα κοσμοαντίληψης, βιοθεωρίας και κουλτούρας, βρίσκεται στο αξιακό σύστημα. Εν κατακλείδι, πέρα από σύμβολα και θεούς και δαίμονες, σε απλά πράγματα· στην ευνομία, στην οικολογία, στην φιλοπατρία, στην φιλησυχία, κάπως έτσι.
Οι μόδες, οι αισθητικές και οι υποκουλτούρες έρχονται και παρέρχονται, το λακωνίζειν ή κλασικίζειν μένει ή υπομένει (πάντοτε ενυπάρχει).
«Ναρθηκοφόροι μέν πολλοί, Βάκχοι δε τε παῦροι»
«Το πώς αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας, αντανακλά το τι είμαστε και τι μας νοιάζει περισσότερο, όπως λέει και η παλιά παροιμία, "όταν ο κλέφτης κοιτάζει έναν άγιο, μόνο τις τσέπες του βλέπει» Φρέιτζερ Ρόμπερτ
«Όπως οι χωρίς περιεχόμενο ασκοί φουσκώνουν με τον αέρα έτσι και οι χωρίς πνευματική υπόσταση άνθρωποι διογκώνονται από την έπαρση, την αλαζονεία, και την εσφαλμένη για τον εαυτό τους γνώμη.» Σωκράτης
Airman68 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 15:55
... επί του θέματος;...
Επί της ουσίας του θέματος (και παρόμοιων θεμάτων).
Οι δεσποινίδες μπορεί να ευαρεστούνται σε μια γκόθικ αισθητική, άλλες μπορεί να πάσχουν απ' τη μανία της καταστροφικής λατρείας, άλλες να βλέπουν κάποια φεμινιστική ή επαναστατική έκφραση, άλλες να έχουν ανακαλύψει κάποια πνευματικότητα ή βαθύτερη κουλτούρα, άλλες κάτι από τα προαναφερθέντα.
Σε κάποιες κουλτούρες νέες ή παλιές, μάγισσα σημαίνει απλώς την ιέρεια και μαγεία την λατρεία της Φύσεως, όχι κάποιου οντολογικού κακού.
Πάνας έγραψε: 19 Μαρ 2019, 19:35
Οι πραγματικές μάγισσες αυτές που σε ποτίζουν με βότανα και σε κάνουν ό,τι θέλουν, δεν τις παίρνεις χαμπάρι, είναι μάλιστα στον χώρο της εκκλησίας και το παίζουν θεούσες για να μην δίνουν στόχο και υποψίες. Και αυτό γιατί με παράνομους τρόπους σε χαλιναγωγούν.
Και αυτή η παρατήρηση εκφράζει μιαν αλήθεια. Κακά τα ψέμματα.
Δυστυχώς, ο μέσος άνθρωπος δίνει πολύ βάρος στην εικόνα και στους (δημοσιο)σχετισμούς, στο γνωστό "φαίνεσθαι και έχειν", αγνοώντας ή λοιδορώντας την ουσία.
“Ο πολιτισμός, η κοινωνική ιεραρχία που γεννάται από τις πολιτισμικές αξίες, είναι που προΐστανται στην απόδοση ρόλων προηγουμένων κάθε οικονομικής αναλύσεως της παραγωγής και του καταμερισμού.” (Francois Perroux)
Γεια σας,
και αν σας βρούμε, τί θα κάνουμε;
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead