Δεν περνάει μέσα από το Γαλαξίδι ο δρόμος.lolek1 έγραψε: 30 Μαρ 2019, 13:51 καλα να παθουν ολο το γαλαξιδι ειναι ενας δρομος που παντα γινεται της πουτανας απο κινηση.
επιτηδες το εχουν κανει ετσι, για να περνας απο μεσα και να ψωνιζεις σουβλακια και παγωτα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
το γαλαξιδι μεχρι το 50, δεν ειχε δρομους. ολα γινονταν μεσω θαλασσης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- wooded glade
-
User_601
Πιο φεηκ πεθαινεις.Και πιο μακακας.Απο τον ενικο ηταν αυτο.Τον τσιπρα που τον ειδες,στον υπνο σου;Δεν πας καλα.
Λετε τετοια εσεις,να ψηφισει ο κοσμος με τα 4 τον τσιπρα.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.
- wooded glade
το genre είναι διά το νοημόν κοινόνΕσθήρ έγραψε: 30 Μαρ 2019, 22:25Πιο φεηκ πεθαινεις.Και πιο μακακας.Απο τον ενικο ηταν αυτο.Τον τσιπρα που τον ειδες,στον υπνο σου;Δεν πας καλα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
Αγαπούλα, σορυ που στο χαλαω, ανεξαρτήτως ποστ γουντυ, δεν ψηφίζουμε ΤσίπραΕσθήρ έγραψε: 30 Μαρ 2019, 22:25Πιο φεηκ πεθαινεις.Και πιο μακακας.Απο τον ενικο ηταν αυτο.Τον τσιπρα που τον ειδες,στον υπνο σου;Δεν πας καλα.
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
-
User_601
Αγαπουλα σορυ που στο χαλαω,ουτε εγω ψηφισα τσιπρα,αλλα με τις μαλακιες που βλεπω μπορει και να το κανω.ζανακς έγραψε: 30 Μαρ 2019, 22:30Αγαπούλα, σορυ που στο χαλαω, ανεξαρτήτως ποστ γουντυ, δεν ψηφίζουμε ΤσίπραΕσθήρ έγραψε: 30 Μαρ 2019, 22:25Πιο φεηκ πεθαινεις.Και πιο μακακας.Απο τον ενικο ηταν αυτο.Τον τσιπρα που τον ειδες,στον υπνο σου;Δεν πας καλα.
Μαθετε να ειστε σοβαροι και οχι παπαρες.
-
User_601
Το genre ειναι για το ηλιθιο κοινο.wooded glade έγραψε: 30 Μαρ 2019, 22:29το genre είναι διά το νοημόν κοινόνΕσθήρ έγραψε: 30 Μαρ 2019, 22:25Πιο φεηκ πεθαινεις.Και πιο μακακας.Απο τον ενικο ηταν αυτο.Τον τσιπρα που τον ειδες,στον υπνο σου;Δεν πας καλα.
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
Εσθήρ έγραψε: 30 Μαρ 2019, 23:08Αγαπουλα σορυ που στο χαλαω,ουτε εγω ψηφισα τσιπρα,αλλα με τις μαλακιες που βλεπω μπορει και να το κανω.ζανακς έγραψε: 30 Μαρ 2019, 22:30Αγαπούλα, σορυ που στο χαλαω, ανεξαρτήτως ποστ γουντυ, δεν ψηφίζουμε ΤσίπραΕσθήρ έγραψε: 30 Μαρ 2019, 22:25
Πιο φεηκ πεθαινεις.Και πιο μακακας.Απο τον ενικο ηταν αυτο.Τον τσιπρα που τον ειδες,στον υπνο σου;Δεν πας καλα.
Λετε τετοια εσεις,να ψηφισει ο κοσμος με τα 4 τον τσιπρα.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.![]()
Μαθετε να ειστε σοβαροι και οχι παπαρες.
Αρα ΕΣΥ ψηφιζεις με βάση.....ποστ αλλονων....οχι ολοι οι άλλοι ή κάποιοι εκ των άλλων όπως ειπες αρχικά. Καλή η κωλοτουμπιτσα. Τους εμμεσους χαρακτηρισμούς στους επιστρέφω. Ξυδακι, αγαπούλα.
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
-
the comet the course the tail
ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ;;; ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ... ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΥΖΑ......... ΟΒΕΡ...Εσθήρ έγραψε: 30 Μαρ 2019, 13:38 5,3 γαλαξιδι λεμε,στον κορινθιακο.
2 μετασεισμους μονο.
Θα επρεπε να τν εχω καταλαβει,ακουστηκε απο πατρα μεχρι αθηνα,χαμπαρι δεν πηρα,παρλο που νιωθω και τους πιο μικρους.Επειδη μαλλον εκανα δουλειες.
Να ευχοσαστε να κανει αρκετους μετασεισμους,αλλιως υποπτο.Κορινθιακος δινει μεχρι και 7αρια.Το ρηγμα των αλκυονιδων εχει περασει την επαναληψιμοτητα του,ειναι ωριμο.
-
the comet the course the tail
ΡΕΤΑΡΕΙΣ...
Ούτε και εγώ τον κατάλαβα και μάλιστα ήμουν στον τρίτο όροφο για μια δουλειά στο Περιστέρι και καθόμουν.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-