Μανμου αν δυσκολευτείς με την στολή, ακούγεται στην πιάτσα οτι ο Νάνος ειναι εξαιρετικός ενδυματολόγος, σε φωτοσοπαρει κουκλί μεχρι να πεις φυρερ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
εχουμε την τιμη να γραφει μαλακιες ο καργκιοζοθίασος σε ρολο τελάληδων που κελαηδάνε οτι τους σφυράει ο Κουμουνδουρ Πασαςζανακς έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:00
Έχουμε την τιμη να γραφει στο φορουμ ο μπαγκς μπανυ;
Γιστι εδω και καιρο εχω εντοπισει πισω απο ανυποπτα νικ τον Σκρουτζταλ, την ολιβF και τον πατρικ_35
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τα 'χεις παίξει θεία και πετάς κακιασμένα χυδαιολογήματα σε τάξη μεγέθους αδερφίλας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:55
Να γίνει η ζημιά; το θέλεις, το ζητάς δηλαδή. Γιατί εγώ την τελευταία φορά που έκανα ζημιά σε αυτοκίνητο έβλεπα κάτι μάτια να κοκιννίζουν, κάτι φλέβες να πετάγονται στο λαιμό, στον κρόταφο, έβλεπα τον παλμό να χτυπάει δυνατά.
Σεχ κάνατε;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
έχω στολή ρε και νοσοκόμας έχω άμα θέλει (ταιριάζουν), εσύ κανόνισε τώρα που έβαλες (για πρώτη φορά) ένα άβαταρ της προκοπής να το αλλάξεις πάλι.ζανακς έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:08Μανμου αν δυσκολευτείς με την στολή, ακούγεται στην πιάτσα οτι ο Νάνος ειναι εξαιρετικός ενδυματολόγος, σε φωτοσοπαρει κουκλί μεχρι να πεις φυρερ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το "Το γάμησες #$%2#,με γάμησες #$%@%" πιάνει για σεξ;LEONAS έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:32Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:55
Να γίνει η ζημιά; το θέλεις, το ζητάς δηλαδή. Γιατί εγώ την τελευταία φορά που έκανα ζημιά σε αυτοκίνητο έβλεπα κάτι μάτια να κοκιννίζουν, κάτι φλέβες να πετάγονται στο λαιμό, στον κρόταφο, έβλεπα τον παλμό να χτυπάει δυνατά.
Σεχ κάνατε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- ζανακς
Μισο λεπτακι σου αρεσει ο Μίμης;;;;; εσυ δεν ήσουνα που κορόιδευες;;;;;;sys3x έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:38έχω στολή ρε και νοσοκόμας έχω άμα θέλει (ταιριάζουν), εσύ κανόνισε τώρα που έβαλες (για πρώτη φορά) ένα άβαταρ της προκοπής να το αλλάξεις πάλι.
Και γυναικα-μελος που εχω προσπαθήσει να εντυπωσιάσω σε πονηρά πμ με 1002 τροπους και έτρωγα ήττα, τελικά συγκινήθηκε από τον Ανδρουλάκη!!!!
Πασοκοφωλια το φορουμ τελικα, με μπόλικα ενοχικά και οιδιποδεια συμπλέγματα!!!!!
Και (τον) βάζω και μενα μεσα!!!!
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Κι άλλη;ζανακς έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:46Μισο λεπτακι σου αρεσει ο Μίμης;;;;; εσυ δεν ήσουνα που κορόιδευες;;;;;;sys3x έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:38έχω στολή ρε και νοσοκόμας έχω άμα θέλει (ταιριάζουν), εσύ κανόνισε τώρα που έβαλες (για πρώτη φορά) ένα άβαταρ της προκοπής να το αλλάξεις πάλι.ζανακς έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:08
Μανμου αν δυσκολευτείς με την στολή, ακούγεται στην πιάτσα οτι ο Νάνος ειναι εξαιρετικός ενδυματολόγος, σε φωτοσοπαρει κουκλί μεχρι να πεις φυρερ
Και γυναικα-μελος που εχω προσπαθήσει να εντυπωσιάσω σε πονηρά πμ με 1002 τροπους και έτρωγα ήττα, τελικά συγκινήθηκε από τον Ανδρουλάκη!!!!
Πασοκοφωλια το φορουμ τελικα, με μπόλικα ενοχικά και οιδιποδεια συμπλέγματα!!!!!
Μόλις πριν λίγο έστειλα
- ζανακς
Εσυ μωρο μονο με την αλλη μιμη του πασοκ θα εντυπωσιαζοσουνα, αν την έβαζα στο αβαταρ να ρίχνει με τα αντιτορπιλικα
Εισαι της δρασης, οχι της παπαροαμδρουλοφλυαριας
Για αυτό άλλωστε δεν υπαρχει κανένας που να μην σε εκτιμάει στο γεμάτο εχθρες φορουμσκι μας
(να εκτιματε τους άντρες που γλύφουν μεχρι το τελος ενα κορνετο ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ)
Για αυτό άλλωστε δεν υπαρχει κανένας που να μην σε εκτιμάει στο γεμάτο εχθρες φορουμσκι μας
(να εκτιματε τους άντρες που γλύφουν μεχρι το τελος ενα κορνετο ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ)
Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:41Το "Το γάμησες #$%2#,με γάμησες #$%@%" πιάνει για σεξ;LEONAS έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:32Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:55
Σεχ κάνατε;![]()
Οχι εκτός αν νομίζει αυτός με τις λέξεις ότι πηδηξε
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Τι μλκς είσαιζανακς έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:58 Εσυ μωρο μονο με την αλλη μιμη του πασοκ θα εντυπωσιαζοσουνα, αν την έβαζα στο αβαταρ να ρίχνει με τα αντιτορπιλικα
με τον καιρό θα μάθεις να με ακούς.ζανακς έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:46Μισο λεπτακι σου αρεσει ο Μίμης;;;;; εσυ δεν ήσουνα που κορόιδευες;;;;;;sys3x έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:38έχω στολή ρε και νοσοκόμας έχω άμα θέλει (ταιριάζουν), εσύ κανόνισε τώρα που έβαλες (για πρώτη φορά) ένα άβαταρ της προκοπής να το αλλάξεις πάλι.ζανακς έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:08
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ζανακς
Αγις έγραψε: 30 Μαρ 2019, 15:52 Εδωσα στον μεγάλο Ανιψιό ( Γ Λυκειου ) το βιβλιο ''The Short Happy Life of Francis Macomber '' ( ειναι τμημα της υλης για προχωρημένους ) του Τιτάνα Ερνεστου - για να κάνει άναλυση .
Με εκανε υπερηφανο - εσκισε .
αγις εξω για ψωνια σε μολ με ανιψιο - διδασκει πώς παραμενουμε ψυχραιμοι και αδιαφοροι με τα θηλυκα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 575 Απαντήσεις