!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
wood έχασες χρόνο μέχρι να ανοίξεις νήμα. Σε πρόλαβα. 
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
Al Bundy
Re: Σεισμάκι
Και προχτές το απόγευμα 3.47 πάλι μικρό.
Από δω κοντα (Πάρνηθα).
Επίκεντρο πάτρα: δοκιμάζει πυρηνικά ο πελετίδης.
Τον κατάλαβα και στην Καλαμάτα.
Εγώ είχα δει ένα όνειρο ότι ήταν μια ομάδα έξω από την πολυκατοικία μου και μετρούσαν το κτίριο. Τι κάνετε εκεί; Ρωτάω. Τίποτα, μην σε νοιάζει, μετράμε την αντοχή και την στατικότητα του κτιρίου μου λένε. Δεν κινδυνεύω. 
κουνηθηκε ελαχιστα ο δευτερος οροφος στο κερατσινι
πολυ λιγο και τα φωτα
πολυ λιγο και τα φωτα
-
Εμπεδοκλής
Βγήκε δημοσκόπηση που ο Μητσοτάκης πέρασε τον Κανένα. Έτσι και βγει ετοιμαστείτε για την Αποκάλυψη...
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
Ο σεισμός ηταν τοσο ισχυρός που έπεσε ενα ακαλαισθητο ταμπελακι 1χρονοςphorum και εχει σκαλώσει κρυβοντας το Μ του λογοτυπου
Αν το φορουμ ηταν Ζάκυνθο, θα κατοχυρωναμε αποζημιωσηε
Αν το φορουμ ηταν Ζάκυνθο, θα κατοχυρωναμε αποζημιωσηε
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Εδώ που τα λέμε, ένας σεισμός που θα προκαλούσε σοβαρά προβλήματα στην Αθήνα, θα ήταν ο πιο απλός τρόπος για να μεταφερθεί το επίκεντρο ενδιαφέροντος στο σεισμικό και όχι στο προεκλογικό πεδίο.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2019, 13:23Βγήκε δημοσκόπηση που ο Μητσοτάκης πέρασε τον Κανένα. Έτσι και βγει ετοιμαστείτε για την Αποκάλυψη...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Δάκτυλος του Τσίπρα ο Εγκέλαδος...ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μαρ 2019, 13:29Εδώ που τα λέμε, ένας σεισμός που θα προκαλούσε σοβαρά προβλήματα στην Αθήνα, θα ήταν ο πιο απλός τρόπος για να μεταφερθεί το επίκεντρο ενδιαφέροντος στο σεισμικό και όχι στο προεκλογικό πεδίο.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2019, 13:23Βγήκε δημοσκόπηση που ο Μητσοτάκης πέρασε τον Κανένα. Έτσι και βγει ετοιμαστείτε για την Αποκάλυψη...
-
User_601
5,3 γαλαξιδι λεμε,στον κορινθιακο.
2 μετασεισμους μονο.
Θα επρεπε να τν εχω καταλαβει,ακουστηκε απο πατρα μεχρι αθηνα,χαμπαρι δεν πηρα,παρλο που νιωθω και τους πιο μικρους.Επειδη μαλλον εκανα δουλειες.
Να ευχοσαστε να κανει αρκετους μετασεισμους,αλλιως υποπτο.Κορινθιακος δινει μεχρι και 7αρια.Το ρηγμα των αλκυονιδων εχει περασει την επαναληψιμοτητα του,ειναι ωριμο.
2 μετασεισμους μονο.
Θα επρεπε να τν εχω καταλαβει,ακουστηκε απο πατρα μεχρι αθηνα,χαμπαρι δεν πηρα,παρλο που νιωθω και τους πιο μικρους.Επειδη μαλλον εκανα δουλειες.
Να ευχοσαστε να κανει αρκετους μετασεισμους,αλλιως υποπτο.Κορινθιακος δινει μεχρι και 7αρια.Το ρηγμα των αλκυονιδων εχει περασει την επαναληψιμοτητα του,ειναι ωριμο.
καλα να παθουν ολο το γαλαξιδι ειναι ενας δρομος που παντα γινεται της πουτανας απο κινηση.
επιτηδες το εχουν κανει ετσι, για να περνας απο μεσα και να ψωνιζεις σουβλακια και παγωτα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 0 Απαντήσεις