Όλο το παιχνίδι παίζεται στους αναποφάσιστους.
Οι δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή -πλην στοκουμέντου- δείχνουν τα ίδια περίπου ποσοστά για τα κόμματα αλλά διαφέρουν ως προς τους αναποφάσιστους. Οι συριζαϊκές (τύπου Open) δίνουν πολλούς αναποφάσιστους, οι νεοδημοκρατικές (τύπου Sky) δίνουν λιγώτερους.
Θα δείξει, αλλά τι μέρος του λόγου είναι ένας αναποφάσιστος ;
Τα κόμματα είναι αυτά που είναι, όλα θέλουν να τη βγάλουν καθαρή και όλα θα μας πουν "μετά τη νίκη ήρθε το μανίκι".
Αυτό το ξέρουμε, επομένως προς τι η αναποφασιστίλα ;
Όμως αν κάποιος δήλωνε "αποφασισμένος υπέρ του Σύριζα" το 2016, θα πρέπει να ήταν λίγο παλαβός.
Ο αποφασισμένος το 2016 να ψηφίσει Σύριζα ουσιαστικά λέει "Αλέξη κάνε μας 35% τον ΦΠΑ στα νησιά που τον έκανες μόνο 25%" και επίσης "Αλέξη κόψε μας τη σύνταξη κατά 20% που μας την έκοψες μόνο κατά 15%". Αυτό θα κάναμε και δεν το κάνουμε - παρ' εκτός και αν συνέβαινε κάτι το εξαιρετικό, όπως π.χ. να πάρει την Κύπρο ο Τσίπρας.
Αλλά είναι και μαϊμού ιστορία εν πολλοίς οι "αναποφάσιστοι".
Παλιά που ήμουνα κι εγώ άλκιμος νεανίας και έβγαινα στην πιάτσα είχα γνωρίσει "αναποφάσιστους" που ήταν σε θέση να παίξουν ξύλο στο αστυνομικό τμήμα για το κόμμα, όπως είχα γνωρίσει και "αποφασισμένους" που ήταν γατάκια.
Από τη στιγμή τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές πάντα οι αναποφάσιστοι λιγοστεύουν και γίνεται η λεγόμενη "συσπείρωση".
Τι γίνεται λοιπόν ;
Γίνεται ότι στην παρούσα συγκυρία όλα τα παραπάνω λεχθέντα συνηγορούν υπέρ του Σύριζα, να κλείσει την πσαλίδα, αλλά γίνεται και το εξής:
Έχουμε φτάσει -σχεδόν- στο αμίν νταντά και φως δε βλέπουμε.
Ένα πράγμα που έχω καταλάβει εγώ όμως είναι το εξής:
Αναποφάσιστοι συριζαίοι γύρισαν σιγά σιγά στο μαντρί αλλά την ιδια στιγμή άλλοι συριζαίοι την κοπάνησαν, μετά από το φιάσκο-προδοσία των Πρεσπών. Έτσι το 10% διαφορά έμεινε 10%. Δεν έγινε 5% αλλά ούτε προχώρησε προς το 15%.
Ένα άλλο που ισχύει είναι ότι όπου βλέπετε κόκκινα μαλιά στο δρόμο, είναι ζαίες.
Δεν υπάρχει περίπτωση.
Μπορεί να σας βοηθήσει στην στατιστική αν τις μετρήσετε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναποφάσιστοι
- wooded glade
Αναποφάσιστοι
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Αναποφάσιστοι
μη γλύφεσαι άδικα ρε, δεν πρόκειται να ψηφίσουν τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- wooded glade
Είναι έτοιμοι να κάνουν ντου ;sys3x έγραψε: 29 Μαρ 2019, 20:55 μη γλύφεσαι άδικα ρε, δεν πρόκειται να ψηφίσουν τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη.
Εγώ που ούτε με το ημερολόγιο των Μάγια δεν είχα τρομάξει να τρομάξω τώρα ;
εσύ με τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη είσαι ρε, δεν μπορούν να σε τρομάξουν αυτά, όσες φορές και να παίξεις όσες φορές και να χάσεις θα συνεχίσεις να παίζεις αφού.wooded glade έγραψε: 29 Μαρ 2019, 21:03Είναι έτοιμοι να κάνουν ντου ;sys3x έγραψε: 29 Μαρ 2019, 20:55 μη γλύφεσαι άδικα ρε, δεν πρόκειται να ψηφίσουν τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη.
Εγώ που ούτε με το ημερολόγιο των Μάγια δεν είχα τρομάξει να τρομάξω τώρα ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- wooded glade
Η σούμα των δημοσκοπήσεων του 2017:
https://www.eleftherostypos.gr/politiki ... -o-syriza/
Λέει ΝΔ 31% Σύριζα 21%.
Η σούμα το 2018 λέει το ίδιο.
Άρα αποδεικνύεται ότι ο Σύριζα μείωσε λόγω αναποφάσιστων και ξαναπήγε πίσω λόγω προδοσίας Μακεδονίας.
Η προδοσία της Μακεδονίας πρέπει να ενόχλησε πολλούς ζαίους διότι το 1993 σαν αυριανιστές ήταν οι πιό σκληροί "μακεδονομάχοι".
https://www.eleftherostypos.gr/politiki ... -o-syriza/
Λέει ΝΔ 31% Σύριζα 21%.
Η σούμα το 2018 λέει το ίδιο.
Άρα αποδεικνύεται ότι ο Σύριζα μείωσε λόγω αναποφάσιστων και ξαναπήγε πίσω λόγω προδοσίας Μακεδονίας.
Η προδοσία της Μακεδονίας πρέπει να ενόχλησε πολλούς ζαίους διότι το 1993 σαν αυριανιστές ήταν οι πιό σκληροί "μακεδονομάχοι".