Έπος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)
Να σου πω ρε τσιλ, τέτοια

έχεις δοκιμάσει για την κέτο; Δεν είναι πολύ φτηνά εκεί;

έχεις δοκιμάσει για την κέτο; Δεν είναι πολύ φτηνά εκεί;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ναι τα σφάζουμε στην αυλή, τα ξεκοιλιάζουμε και τους βγάζουμε το δέρμα
(δεν ξέρω δεν έχω φάει ποτέ, μου αρέσει το χοιρινό)
(δεν ξέρω δεν έχω φάει ποτέ, μου αρέσει το χοιρινό)
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
https://www.facebook.com/JoeRogansGiant ... 009087645/Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 04:16Εγω πιστευω οτι δινει σχετικα πειστικες απαντησεις στο υποσυνειδητο ερωτημα του συγχρονου ανθρωπου πως να γινω ευτυχισμενος. Προβαλλει μεθοδους σωματικης αυτοβελτιωσης, αντιγηρανσης, κοινωνικοποιησης ( εχει πει οτι ασχολειται με το bjj παρα τους τραυματισμους για την αισθηση που του δινει να ανηκει στην αδελφοτητα των ασκουμενων σε αυτο). Αυτα νιωθουμε οτι μπορουν να δωσουν νοημα στη ζωη μας. Τωρα ποσο πετυχημενες ειναι αυτες οι μεθοδοι και ποσο ευτυχισμενους θα μας κανουν ακομα και αν ευοδωσουν, δεν ξερω. Εμενα με επηρεασε να γραφτω στο τζουντο τοτε που εκθειαζε τη Ροντα. Τραυματιστηκα στο πρωτο μαθημα.Chilloutbuddy έγραψε: 27 Μαρ 2019, 02:11έτσι είναι ακριβώς![]()
![]()
![]()
Τρελαίνεται ο κόσμος, γιατί βλέπεις έναν τύπο πενήντα+ χρόνων ο οποίος: καπνίζει κιλά φούντα και κάνει ψυχεδελικά παραισθησιογόνα ναρκωτικά, και παρόλα αυτά έχει απόλυτη πνευματική διαύγεια και επιτυχία σε διάφορους τομείς, έχει περίπου μηδέν λίπος στο σώμα του, γυμνάζεται ώρες ώρες κάθε μέρα και τρέχει κάτι τρελές ανηφόρες για πλάκα, μπορεί να σκοτώσει γαϊδούρι με μία κλωτσιά, έχει τελειοποιήσει κάθε λεπτομέρεια στη διατροφή του, και μιλάει κάθε μέρα 2-3 ώρες με κάποιους απ'τους πιό ταλαντούχους/έξυπνους/μορφωμένους/γυμνασμένους ανθρώπους στην Αμερική αυτή τη στιγμή.
Στην αρχή λες ντάξει κάτι χρήσιμο μπορώ να μάθω απ'αυτό τον τύπο, αλλά αν δεν προσέξεις μπορεί άνετα να γίνει ψύχωση.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Chilloutbuddy
- Chilloutbuddy
Σάββατο, πρωϊνό
Μιαμ μιαμ

Μιαμ μιαμ

- Chilloutbuddy
Κυριακάτικο φαί!

Μιαμ μιαμ μιαμ
Kι ο άλλος με ρωτάει ξερω γω γιατί προτιμάω αυτή τη διατροφή και όχι την άλλη με το μαρούλι και τη βραστή γαλοπούλα.
Έλα ντε

Μιαμ μιαμ μιαμ
Kι ο άλλος με ρωτάει ξερω γω γιατί προτιμάω αυτή τη διατροφή και όχι την άλλη με το μαρούλι και τη βραστή γαλοπούλα.
Έλα ντε
Το ψωμάκι τι είναι;Chilloutbuddy έγραψε: 31 Μαρ 2019, 08:06 Κυριακάτικο φαί!
Μιαμ μιαμ μιαμ![]()
Έλα ντε![]()
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Chilloutbuddy
Είναι μια μάρκα Χέρμαν μπροτ που έχει μόνο 5% υδατάνθρακες. Όλο κάτι σπόρια είναι μέσα, πεντανόστιμο.
Σε ενοχλεί καθόλου στο έντερο;Chilloutbuddy έγραψε: 31 Μαρ 2019, 09:43 Είναι μια μάρκα Χέρμαν μπροτ που έχει μόνο 5% υδατάνθρακες. Όλο κάτι σπόρια είναι μέσα, πεντανόστιμο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υπερκουλτουριάρης
Αν σου πω, πως προτιμώ το μαρούλι και την βραστή φαλοπούλαChilloutbuddy έγραψε: 31 Μαρ 2019, 08:06 Κυριακάτικο φαί!
Μιαμ μιαμ μιαμ![]()
Έλα ντε![]()
![]()
![]()
Τα αλλαντικά και οι μαγιονέζες, είναι κάτι που δεν βάζω στο στόμα μου, ούτε για πλάκα. Μου φαίνονται απαίσια και καθόλου υγιεινά.
Νομίζω πως είναι πολύ πιο balanced να βασίζεις την διατροφή σου στις αυξημένες φυτικές ίνες. Όσο πιο πολύ τρως, τόσο πιο fit γίνεσαι και στην αποφυγή τυποποιημένων- junk food.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μαγιονέζα φτιάχεις και μόνος σου, είναι αρκετά εύκολο. Το πρόβλημα εδώ (για το οποίο, όμως, τονίζω ότι δεν έχω βρει ικανοποιητική λύση ακόμη) είναι τα αμφιβόλου προελεύσεως κρεατικά και οι πλαστικές συσκευασίες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Chilloutbuddy
τσουNaida έγραψε: 31 Μαρ 2019, 11:06Σε ενοχλεί καθόλου στο έντερο;Chilloutbuddy έγραψε: 31 Μαρ 2019, 09:43 Είναι μια μάρκα Χέρμαν μπροτ που έχει μόνο 5% υδατάνθρακες. Όλο κάτι σπόρια είναι μέσα, πεντανόστιμο.
- Chilloutbuddy
όπως τη βρίσκει ο καθείςΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 31 Μαρ 2019, 11:39 Αν σου πω, πως προτιμώ το μαρούλι και την βραστή φαλοπούλα![]()
Αυτό ήταν κυριακάτικο φαγητό. Τις καθημερινές είναι βασικά σαλάτα συν κάποιο κρέας ή ψάρι, ή κανένα γιαούρτι με ξηρούς καρπούς, ή καμμια ομελέτα με τυρί και μανιτάρια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 31 Μαρ 2019, 11:39Τα αλλαντικά και οι μαγιονέζες, είναι κάτι που δεν βάζω στο στόμα μου, ούτε για πλάκα. Μου φαίνονται απαίσια και καθόλου υγιεινά.
Νομίζω πως είναι πολύ πιο balanced να βασίζεις την διατροφή σου στις αυξημένες φυτικές ίνες. Όσο πιο πολύ τρως, τόσο πιο fit γίνεσαι και στην αποφυγή τυποποιημένων- junk food.
H μαγιονέζα γιατί ρε συ; αυγά-λάδι-λεμόνι είναι, μια χαρά.
Η μαγιονέζα είναι Προτεσταντισμος: να την αποφεύγετε.
So hab ich dich schon unbedingt
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 3364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy