!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεια σας
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Γεια σας
Μια βάζεις τον Κουλη σε ένα κλειστό γυμναστήριο και μετά τον Ταμπακη; 
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Να εφαρμόζουμε και κανέναν κανόνα περί νημάτων.. app.php/rules#k1951
Μην ανοίγετε νήματα για το παραμικρό εκτός αν το θέμα δεν υπάρχει καθόλου στο φόρουμ.
Επίσης πρέπει να μπαίνει και ένα (έστω μικρό) επεξηγηματικό κείμενο που να περιγράφει το σκοπό του νήματος, όχι σκέτα λινκς ή φωτογραφίες / βίντεο, εκτός από ενότητες όπως της Μουσικής.
Μην ανοίγετε νήματα για το παραμικρό εκτός αν το θέμα δεν υπάρχει καθόλου στο φόρουμ.
Επίσης πρέπει να μπαίνει και ένα (έστω μικρό) επεξηγηματικό κείμενο που να περιγράφει το σκοπό του νήματος, όχι σκέτα λινκς ή φωτογραφίες / βίντεο, εκτός από ενότητες όπως της Μουσικής.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Άνοιξε ένα νήμα με ένα βίντεο όπου ο Κουλης χαιρετούσε κάτι μπασκετμπολιστες και τα παιδιά τους. Μετά μάλλον θα κατάλαβε πως το νήμα δεν εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο ανοίχτηκε, να σατιρισει τον Κουλη δλδ, και το άλλαξε με ένα άσχετο βίντεο. Έχουν αρχίσει να αποσυντονιζονται τελευταία. Μια ο σκίουρος βάζει χάρτες του Βυζαντίου, μια ο Χαοτικός βάζει βίντεο με τον Κουλη... Τι βραχυκύκλωμα είναι αυτό;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Χαωθηκε το μυαλο του παλι.Spiros252 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:10 Να εφαρμόζουμε και κανέναν κανόνα περί νημάτων.. app.php/rules#k1951
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Δεν άλλαξα το βίντεο. Έκανα το πρώτο με το Koulis και το δεύτερο με τον Ταμπάκη που θυμίζει η φωνή. Αλλά τι έγινε το πρώτο; Γιατί έσβησε;Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:19 Άνοιξε ένα νήμα με ένα βίντεο όπου ο Κουλης χαιρετούσε κάτι μπασκετμπολιστες και τα παιδιά τους. Μετά μάλλον θα κατάλαβε πως το νήμα δεν εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο ανοίχτηκε, να σατιρισει τον Κουλη δλδ, και το άλλαξε με ένα άσχετο βίντεο. Έχουν αρχίσει να αποσυντονιζονται τελευταία. Μια ο σκίουρος βάζει χάρτες του Βυζαντίου, μια ο Χαοτικός βάζει βίντεο με τον Κουλη... Τι βραχυκύκλωμα είναι αυτό;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Όχι εγώ το συγχώνευσα σε άλλο νήμα το πρώτο. Αλλά μάλλον είχε άλλο σκοπό. Νήματα με "Γεια σας;"
δεν ξέρω. Ας μας πει ο ίδιος.
Για αυτό λέει ο κανόνας να υπάρχει και ένα κείμενο επεξήγησης, να καταλαβαίνουμε κι εμείς το σκοπό του νήματος για να κρίνουμε σωστά αν πρέπει να συγχωνευθεί ή όχι.
Για αυτό λέει ο κανόνας να υπάρχει και ένα κείμενο επεξήγησης, να καταλαβαίνουμε κι εμείς το σκοπό του νήματος για να κρίνουμε σωστά αν πρέπει να συγχωνευθεί ή όχι.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Ρε σεις...
να το βίντεο.Λέει "γεια σας"
Ε αυτόν τον τίτλο εμπνεύστηκα! Μετά καπάκι ο Ταμπάκης μπήκε για να συσχετιστεί η φωνή.
Αμάν ρε!
να το βίντεο.Λέει "γεια σας"
Ε αυτόν τον τίτλο εμπνεύστηκα! Μετά καπάκι ο Ταμπάκης μπήκε για να συσχετιστεί η φωνή.
Αμάν ρε!
Απάντησα οπότε είσαι άκυρος.Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:19 Άνοιξε ένα νήμα με ένα βίντεο όπου ο Κουλης χαιρετούσε κάτι μπασκετμπολιστες και τα παιδιά τους. Μετά μάλλον θα κατάλαβε πως το νήμα δεν εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο ανοίχτηκε, να σατιρισει τον Κουλη δλδ, και το άλλαξε με ένα άσχετο βίντεο. Έχουν αρχίσει να αποσυντονιζονται τελευταία. Μια ο σκίουρος βάζει χάρτες του Βυζαντίου, μια ο Χαοτικός βάζει βίντεο με τον Κουλη... Τι βραχυκύκλωμα είναι αυτό;
#sas-pidame-asaliota
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Στο εκτός θέματος;Spiros252 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:25 Όχι εγώ το συγχώνευσα σε άλλο νήμα το πρώτο. Αλλά μάλλον είχε άλλο σκοπό. Νήματα με "Γεια σας;"δεν ξέρω. Ας μας πει ο ίδιος.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Πάλι σε νήματα με άντρες εσύ;don't speak έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:38Στο εκτός θέματος;Spiros252 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:25 Όχι εγώ το συγχώνευσα σε άλλο νήμα το πρώτο. Αλλά μάλλον είχε άλλο σκοπό. Νήματα με "Γεια σας;"δεν ξέρω. Ας μας πει ο ίδιος.
Για αυτό λέει ο κανόνας να υπάρχει και ένα κείμενο επεξήγησης, να καταλαβαίνουμε κι εμείς το σκοπό του νήματος για να κρίνουμε σωστά αν πρέπει να συγχωνευθεί ή όχι.![]()
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Είμαι χοντρογκέισσαΧαοτικός έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:43Πάλι σε νήματα με άντρες εσύ;don't speak έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:38Στο εκτός θέματος;Spiros252 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:25 Όχι εγώ το συγχώνευσα σε άλλο νήμα το πρώτο. Αλλά μάλλον είχε άλλο σκοπό. Νήματα με "Γεια σας;"δεν ξέρω. Ας μας πει ο ίδιος.
Για αυτό λέει ο κανόνας να υπάρχει και ένα κείμενο επεξήγησης, να καταλαβαίνουμε κι εμείς το σκοπό του νήματος για να κρίνουμε σωστά αν πρέπει να συγχωνευθεί ή όχι.![]()