ποιος απελπισμένος έδωσε τζάμπα πιπερι΄σε αυτή τη πατσαβούρα και αφού αυτή έχει πρόβλημα μα τον άθλειο φαλοκράτη που είπε να την κεράσει πιπεριά γιατί την τσέπωσε;
wooded glade έγραψε: 29 Μαρ 2019, 12:44
Αν και δε με βλέπω να έκανα ντου στην εικονιζόμενη, με αυτό το hair style τουλάχιστον, αλήθεια είναι ότι με μία μελιτζάνα πέφτουν οι ασυνόδευτες ;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
mea culpa, δεν ήξερα ότι μπήκα στο capital hill του πχώρουμ, κάτσε να βρω το PC buttplug μου
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Κάποτε μιλούσα για την Αριστερά της μελιτζανοσαλάτας, και της τυροκαυτερής, ορίστε, η μελιτζάνα είναι σύμβολο. Τι την ήθελε τη μελιτζάνα το κοράσιον; Ερωτώ.