Βάλε κάνα φάρμακο για την πιεση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε το μικρό!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Re: Ρε το μικρό!!
Ελληνίδα ή αλλοδαπή;LEONAS έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:10 Είμαι έξω και πίνω μπύρες και έχει μια σερβιτόρα 20αρα που μου την πέφτει να την ορμηξω;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
δεν στην πεφτει προσπαθει να πουλησει και αλλες μπυρεςLEONAS έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:10 Είμαι έξω και πίνω μπύρες και έχει μια σερβιτόρα 20αρα που μου την πέφτει να την ορμηξω;
-
Ορέστης 35
Και εδω του την πεφτετε. Δεν ειναι ωραιο.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
είναι ο Μπομπ ο μάστορας του φόρουμ!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
Γραφικός
Έχε υπ' όψη σου το ενδεχόμενο να θέλει να αυξήσει το μπουρμπουάρ της ή να θέλει να κερδίσει έναν μόνιμο πελάτη, κι έχοντας οχυρωθεί ψυχικά για την περίπτωση να απογοητευτείς οικτρά, όρμα.LEONAS έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:10 Είμαι έξω και πίνω μπύρες και έχει μια σερβιτόρα 20αρα που μου την πέφτει να την ορμηξω;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Νομίζω τον εκμετάλλευεται σεξουαλικάΓραφικός έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:58Έχε υπ' όψη σου το ενδεχόμενο να θέλει να αυξήσει το μπουρμπουάρ της ή να θέλει να κερδίσει έναν μόνιμο πελάτη, κι έχοντας οχυρωθεί ψυχικά για την περίπτωση να απογοητευτείς οικτρά, όρμα.LEONAS έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:10 Είμαι έξω και πίνω μπύρες και έχει μια σερβιτόρα 20αρα που μου την πέφτει να την ορμηξω;
Πόσα like να σου κάνω;don't speak έγραψε: 28 Μαρ 2019, 22:00Νομίζω τον εκμετάλλευεται σεξουαλικάΓραφικός έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:58Έχε υπ' όψη σου το ενδεχόμενο να θέλει να αυξήσει το μπουρμπουάρ της ή να θέλει να κερδίσει έναν μόνιμο πελάτη, κι έχοντας οχυρωθεί ψυχικά για την περίπτωση να απογοητευτείς οικτρά, όρμα.LEONAS έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:10 Είμαι έξω και πίνω μπύρες και έχει μια σερβιτόρα 20αρα που μου την πέφτει να την ορμηξω;![]()
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Θέλει προαγωγή
παρουσιασε κατι διαφορετικο και ορμα οπως σου ειπαν και πιο πανω παντα ευγενικα και σκοπο να την γνωρισεις καλυτερα
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Εσύ πόσο είσαι;LEONAS έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:10 Είμαι έξω και πίνω μπύρες και έχει μια σερβιτόρα 20αρα που μου την πέφτει να την ορμηξω;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 964 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-