αμα ηταν η χίλαρι οι κινέζοι θα ήταν ένα φού υπόθεση, ήρθαμε είδαμε πέθαναν, σαν τον καντάφι.Northern Spirit έγραψε: 28 Μαρ 2019, 19:36 εννοειται οτι στην εξωτερικη πολιτικη ο Τραμπ ειναι μηδενικο. Να μας πουνε τα τραμποφωνα μια επιτυχια του στα εξωτειρκα θεματα..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι ΗΠΑ του Τραμπ χανει εδαφος απο την Κινα
Re: Οι ΗΠΑ του Τραμπ χανει εδαφος απο την Κινα
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δεν πανυγηριζαν τα τραμποφωνα για την διασκεψη με τον Κιμ? Τελικα ο μονος που κερδισε ηταν ο Κιμ που επεστρεψε πισω στην Βορεια Κορεα και ελεγε(πειστικα)στους δικους του οτι υποχρεωσε τους Αμερικανους σε διαπραγματευσεις...Northern Spirit έγραψε: 28 Μαρ 2019, 19:36 εννοειται οτι στην εξωτερικη πολιτικη ο Τραμπ ειναι μηδενικο. Να μας πουνε τα τραμποφωνα μια επιτυχια του στα εξωτειρκα θεματα..
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Αυτό με την Αφαρική πλάκα νομίζω που συμβαίνει, πάντα τους είχα στο μυαλό μου σαν εφεδρεία, έλεγα όταν πάψουμε να τους έχουμε να σκάβουν να βγάζουν διαμάντια και άλλα χρήσιμα, θα τους βάλουμε να κάνουν κάτι άλλο, τους Κινέζους ίσως, για να γίνουμε ανταγωνιστικοί στους Κινέζους.
Τελικά δεν θα προλάβουμε, θα τους κάνουν ανθρώπους οι Κινέζοι και θα πρέπει να σκάβουμε μόνοι μας, θα καταλάβουμε παιδιά μία μέρα τον Πολύδωρα που έλεγε για την γράνα και τον εργάτη πεδίου, είχε πάθει χρονική μετατόπιση.
Τελικά δεν θα προλάβουμε, θα τους κάνουν ανθρώπους οι Κινέζοι και θα πρέπει να σκάβουμε μόνοι μας, θα καταλάβουμε παιδιά μία μέρα τον Πολύδωρα που έλεγε για την γράνα και τον εργάτη πεδίου, είχε πάθει χρονική μετατόπιση.
- Northern Spirit
Δεν ρωτησα για την Χιλαρι...Ειπα να βαλετε τη λιστα με τις επιτυχιες του αρχηγου σας στα εξωτερικα..enaon έγραψε: 28 Μαρ 2019, 19:37αμα ηταν η χίλαρι οι κινέζοι θα ήταν ένα φού υπόθεση, ήρθαμε είδαμε πέθαναν, σαν τον καντάφι.Northern Spirit έγραψε: 28 Μαρ 2019, 19:36 εννοειται οτι στην εξωτερικη πολιτικη ο Τραμπ ειναι μηδενικο. Να μας πουνε τα τραμποφωνα μια επιτυχια του στα εξωτειρκα θεματα..![]()
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Για πολλα πανηγυριζαν αυτοι...Χαζα παιδια χαρα γεματα, οτι κανει οα αρχηγος ειναι "επιτυχια"..Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Μαρ 2019, 19:38Δεν πανυγηριζαν τα τραμποφωνα για την διασκεψη με τον Κιμ? Τελικα ο μονος που κερδισε ηταν ο Κιμ που επεστρεψε πισω στην Βορεια Κορεα και ελεγε(πειστικα)στους δικους του οτι υποχρεωσε τους Αμερικανους σε διαπραγματευσεις...Northern Spirit έγραψε: 28 Μαρ 2019, 19:36 εννοειται οτι στην εξωτερικη πολιτικη ο Τραμπ ειναι μηδενικο. Να μας πουνε τα τραμποφωνα μια επιτυχια του στα εξωτειρκα θεματα..
Οταν πρεπει να βαλουνε παραδειγματα αρχιζουνε οι αναφορες στην...Χιλαρι.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
μας καταπίνει σταδιακά η Κίνα, τεράστια επιτυχία, ο άλλος δρόμος είχε μπόμπεςNorthern Spirit έγραψε: 28 Μαρ 2019, 19:44 Δεν ρωτησα για την Χιλαρι...Ειπα να βαλετε τη λιστα με τις επιτυχιες του αρχηγου σας στα εξωτερικα..
Θα ποσταρω κάποια στιγμή πως το ΚΚ Κίνας ασκεί μεταναστευτική πολιτική.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Τείνουμε να βλέπουμε αυτούς που είναι μακρυά μας σαν να είναι ίδιοι. Και μας στο εξωτερικό μας μπερδεύουν με Τούρκους ή και Ιταλούς καμιά φορά αλλά ξέρεις ότι δεν είμαστε ακριβώς το ίδιο. Η δε διαφορά των Κινέζων με τους Ιάπωνες μου φαίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Δεν μιλάω για φυλετική διαφορά.enaon έγραψε: 28 Μαρ 2019, 19:29 στ το είχα σκεφτεί πολλές φορές αυτό όταν ήμουν μικρό παιδί και αγόραζα προϊόντα τους, για τους Ιάπωνες, ήταν σε πολύ χειρότερο στάδιο τότε απο αυτό που περιγράφεις για τους Κινέζους του σήμερα νομίζω. Τελικά είχες δίκιο, διαλύθηκαν, τους κάναμε υποχείρια και τους δοξάζουμε σήμερα. Λες να το πάθουν και οι Κινέζοι, ή ανησυχείς ότι θα την γλυτώσουν;
γενικά νομίζω είμαστε στην κατάσταση the devil you know. Πάντως αν έχουμε βιντεάκια απο περιοχές επιρροής της Κίνας σε Αφρική κλπ που κάνει πάρτυ που να λένε κάτι κακό, θα ήταν ωραίο να τα δούμε.
Τόσο σαν μέγεθος όσο και σαν τρόπος διακυβέρνησης η Κίνα αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο νομίζω. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον. Αν ισχυροποιηθεί στρατιωτικά σε βαθμό που να υποσκελίσει της ΗΠΑ, ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός θα μας φαίνεται ήπιος. Απλά ξέρουν πολύ καλά ότι δεν τους παίρνει ακόμα να κάνουν επίδειξη ισχύος σε παγκόσμιο επίπεδο.
έχουν βρεθεί τόσες φορές στο στάδιο που τους έπαιρνε στ, πάντα εκεί ήταν μέχρι που πήγαμε φιλικά πρίν 200 χρόνια και τους συμπιέσαμε. Θα δούμε πάντως, σε αυτό συμφωνούμε 
-
Στρακαστρουκας
H Kινα δεν εχει το κομπλεξ του δυτικου, να θελει να επιβληθει πληρως οικονομικα, πολιτισμικα, στρατιωτικαST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:06Τείνουμε να βλέπουμε αυτούς που είναι μακρυά μας σαν να είναι ίδιοι. Και μας στο εξωτερικό μας μπερδεύουν με Τούρκους ή και Ιταλούς καμιά φορά αλλά ξέρεις ότι δεν είμαστε ακριβώς το ίδιο. Η δε διαφορά των Κινέζων με τους Ιάπωνες μου φαίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Δεν μιλάω για φυλετική διαφορά.enaon έγραψε: 28 Μαρ 2019, 19:29 στ το είχα σκεφτεί πολλές φορές αυτό όταν ήμουν μικρό παιδί και αγόραζα προϊόντα τους, για τους Ιάπωνες, ήταν σε πολύ χειρότερο στάδιο τότε απο αυτό που περιγράφεις για τους Κινέζους του σήμερα νομίζω. Τελικά είχες δίκιο, διαλύθηκαν, τους κάναμε υποχείρια και τους δοξάζουμε σήμερα. Λες να το πάθουν και οι Κινέζοι, ή ανησυχείς ότι θα την γλυτώσουν;
γενικά νομίζω είμαστε στην κατάσταση the devil you know. Πάντως αν έχουμε βιντεάκια απο περιοχές επιρροής της Κίνας σε Αφρική κλπ που κάνει πάρτυ που να λένε κάτι κακό, θα ήταν ωραίο να τα δούμε.
Τόσο σαν μέγεθος όσο και σαν τρόπος διακυβέρνησης η Κίνα αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο νομίζω. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον. Αν ισχυροποιηθεί στρατιωτικά σε βαθμό που να υποσκελίσει της ΗΠΑ, ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός θα μας φαίνεται ήπιος. Απλά ξέρουν πολύ καλά ότι δεν τους παίρνει ακόμα να κάνουν επίδειξη ισχύος σε παγκόσμιο επίπεδο.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο νηματοθετης ξανανοίγει μέσα σε λίγες ημέρες νήμα με την ίδια σχεδόν θεματολογία. Νομίζω πως έκανε αντιγραφεπικολληση την προηγούμενη εισήγηση. Οκ. Πάμε πάλι από την αρχή. Όσο δεν έχουν οι Κινέζοι πετρελαϊκή ανεξαρτησία και δεν κτυπάνε τις ΗΠΑ στην τριτογενη παραγωγή, θα είναι ήπια τα πράγματα. Μόλις ξανοιχτουν να αποκτήσουν είτε την μια είτε την άλλη, θα χοντρυνει η λευκή ψωλα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Στρακαστρουκας
Τι επενδυσεις να κανουν οι ΗΠΑ με τα 22 τρις χρεη. Καλα κανει ο Τραμπακουλας και κοβει το Ομπαμακεαρ. Χρημα δεν υπαρχει
Πως κι έτσι;Fuerte έγραψε: 28 Μαρ 2019, 18:40 Ναι, ο κινέζος αναβαθμίζει τις τριτοκοσμικές χώρες τόσο πολύ που σε λίγο θα κάνει την αποικιοκρατία να φαίνεται μια γλυκιά ανάμνηση.
So hab ich dich schon unbedingt
Έχω συναναστραφεί Κινέζους και έχω περάσει κάποιες εβδομάδες εκεί. Σχημάτισα πολύ διαφορετική άποψη. Βέβαια ήταν και κάποια χρόνια πίσω τότε που δεν είχαν την σημερινή δύναμη. Ακόμα και μία νίκη σε άθλημα εθεωρείτο εθνικό κατόρθωμα. Έριξαν πολύ χρήμα και κόπο για να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου με προσπάθειες που άρχισαν αρκετά χρόνια πριν για να έχουν μία φουρνιά αθλητών έτοιμους.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:19 H Kινα δεν εχει το κομπλεξ του δυτικου, να θελει να επιβληθει πληρως οικονομικα, πολιτισμικα, στρατιωτικα
Ίσως να έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά αμφιβάλω.
Τώρα πλέον οι Η.Π.Α ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ να χάσουν από την Κίνα. Καταλαβαίνετε φυσικά τι σημαίνει αυτό. Death by bladder σε όλους όσους βοήθησαν την Κίνα να αναπτυχθεί.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 58 Απαντήσεις