Ο ανδρεουλακος ήταν σοβαρός άνθρωπος και τον εκτιμούσα. Τον είχα ψηφίσει νεώτερος. Ο Καρατζαφέρης ήταν 7 χρόνια βουλευτής της ΝΔ. Είχε υπάρξει και αγαπημένο παιδί του γέρο Μητσοτάκη.wooded glade έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:44Ο Άδωνις και ο Βορίδης έχουν κάνει δήλωση μετανοίας, όπως έκαναν και τα κουμούνια στη Μακρόνησο.southern έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:39Εσύ τσουβαλιαζεις όμως όλους εκ δεξιών με την ηγετική ομάδα της ΧΑ.. ο πλέον ειδικός και σοβαρός χρήστης για τη ΝΔ είναι ο πατησιωτης. Πολύ καλός είναι και ο Όττο. Η ΝΔ πάντως έχει τώρα Άδωνι και Βορίδη. Παλιότερα είχε Καρατζαφέρη και ανδρεουλακο. Με τον πατησιωτη και τον Όττο συμφωνώ σε αρκετές περιπτώσεις.wooded glade έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:33 Δεν είναι ευαισθητοποιημένοι σ' αυτά τα ζητήματα όλοι οι νδ-αίοι, σαφώς.
Διότι δεν έχουν αντιμετωπίσει αβγά που λένε "... το μεγάλο λάθος μας ήταν που στείλαμε τον Σκόμπυ στην Ελλάδα, ενώ έπρεπε να είχαν νικήσει τα κουμούνια με τα κονσερβοκούτια". Διότι τόσο αυτοί όσο και εγώ ο ίδιος δεν ζούσαμε στην εποχή του Άϊχμαν που έκανε τα transport στη Θεσσαλονίκη".
Εγώ έχω αντιμετωπίσει και αβγά που λένε για Σκόμπυ και γι αυτό είμαι διαφορετικός.
Ωστόσο το κόμμα είχε πάντα μηδενική ανοχή στα αβγά.
Δηλαδή τώρα καλούμαι εγώ να εκδίδω τις δηλώσεις μετανοίας και μετά να τας ρίπτω εις τον κάλαθον των αχρήστων !
Ο Καρατζαφύρερ ήταν αβγό περίεργου τύπου. Είχε και την Έφη Σαρρή με τα προσβλητικά τραγούδια. Αλλά αυτός μόνο 10 χρόνια ήταν στη ΝΔ (1993-2003).
Ο Ανδρεουλάκος δεν ήταν αβγό κανενός είδους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρέπει να απαγορευτούν τα αβγά ;
Re: Πρέπει να απαγορευτούν τα αβγά ;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- wooded glade
Τον καταπολεμάς.Γραφικός έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:46 Απαγορεύοντας τ' αυγά δεν καταπολεμάς τον φασισμό. Τον φιμώνεις. Είτε θα έρθει ένα μόρφωμα που θα τ' αντικαταστήσει είτε η κοινωνία θα γίνει σαν χύτρα ταχύτητας χωρίς βαλβίδα εκτόνωσης και θα εκραγεί.
Ο μόνος τρόπος να καταπολεμήσουμε τον φασισμό είναι να κάνουμε αυστηρούς τους νόμους που επιβάλλουν την αποφοίτηση από το δημοτικό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Η μελλοντική αντικατάσταση της ΧΑ με δυτικόευρωπαϊκού τύπου σχήμα είναι νομοτελειακό να γίνει.Γραφικός έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:46 Απαγορεύοντας τ' αυγά δεν καταπολεμάς τον φασισμό. Τον φιμώνεις. Είτε θα έρθει ένα μόρφωμα που θα τ' αντικαταστήσει είτε η κοινωνία θα γίνει σαν χύτρα ταχύτητας χωρίς βαλβίδα εκτόνωσης και θα εκραγεί.
Ο μόνος τρόπος να καταπολεμήσουμε τον φασισμό είναι να κάνουμε αυστηρούς τους νόμους που επιβάλλουν την αποφοίτηση από το δημοτικό.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- wooded glade
Around the corner.southern έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:49Η μελλοντική αντικατάσταση της ΧΑ με δυτικόευρωπαϊκού τύπου σχήμα είναι νομοτελειακό να γίνει.Γραφικός έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:46 Απαγορεύοντας τ' αυγά δεν καταπολεμάς τον φασισμό. Τον φιμώνεις. Είτε θα έρθει ένα μόρφωμα που θα τ' αντικαταστήσει είτε η κοινωνία θα γίνει σαν χύτρα ταχύτητας χωρίς βαλβίδα εκτόνωσης και θα εκραγεί.
- wooded glade
Σε ότι αφορά την καταπολέμηση των ακραίων φαινομένων, ένα μεγάλο λάθος της μετεμφυλιακής εποχής είναι ότι δεν δημιουργήθηκε στην Ελλάδα μία βιομηχανία Χόλυγουντ για την παραγωγή κιμηματογραφικών ταινιών αντικομμουνιστικού περιεχομένου.
Τα έργα αντικομμουνιστικού περιεχομένου που έχουν γυριστεί δεν είναι ούτε δέκα τον αριθμόν, πολύ κακής ποιότητας.
Ήταν και ο "ιστός της αράχνης" στο ραδιόφωνο που ήταν καλό, αλλά λίγα πράγματα.
Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στα κουμούνια να αντεπιτεθούν.
Τα έργα αντικομμουνιστικού περιεχομένου που έχουν γυριστεί δεν είναι ούτε δέκα τον αριθμόν, πολύ κακής ποιότητας.
Ήταν και ο "ιστός της αράχνης" στο ραδιόφωνο που ήταν καλό, αλλά λίγα πράγματα.
Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στα κουμούνια να αντεπιτεθούν.
-
Γραφικός
Δηλαδή θεωρείς ότι με απαγόρευση των αυγών θα μειωθούν οι πρώην νοικοκυραίοι και νυν γκάγκστερ που ασκούν βία σε μειονότητες;
- wooded glade
Θα μειωθεί.Γραφικός έγραψε: 28 Μαρ 2019, 10:57Δηλαδή θεωρείς ότι με απαγόρευση των αυγών θα μειωθούν οι πρώην νοικοκυραίοι και νυν γκάγκστερ που ασκούν βία σε μειονότητες;
Άλλωστε δεν είναι και το ... απαύγασμα της νομιμότητας αυτά που κάνουν.
Κάνεις λάθος.southern έγραψε: 28 Μαρ 2019, 08:48 Βεβαίως η βάση της ΝΔ δεν πιστεύει τις ίδιες ηλιθιότητες με τον πρώην ΠΑΣΟΚτζη νηματοθετη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 28 Μαρ 2019, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει ρε φασιστόμουτρο; Να φτάσουμε στα πρόθυμα διάλυσης της Ευρωπαικής ένωσης και μετά να αναρωτηθούμε μήπως κάτι δεν κάναμε καλά; Να αφήνονται ελεύθερα μυριάδες θύματα σαν και εσένα να χύνουν μίσος και μισανθρωπικές απόψεις; Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Αλλά και στα αδιέξοδα δεν υπάρχει δημοκρατία...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- wooded glade
Όχι γιατί είσαι νεότευκτο αβγό, αντικαθιστόν άλλο που έχει πάρει σύνταξη προφανώς.Kauldron έγραψε: 28 Μαρ 2019, 11:22Mα το οτι είσαι πρώην πασόκος φαίνεται απ' τη συμπεριφορά σου, ακόμα κι αν δεν ήξερε τα πόστ σου κάποιος.wooded glade έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:24 Ο ... kauldron λέει ο southerns με είχε αποκαλέσει πασόκ, σε pm στο οποίο δεν αιτείται το "off the record".
Σοβαρός user τι να σας πω ...
Αλλά και ποιό ήταν το "post" του αβγού kauldron που το λέει αυτό ;
Εμμονή στο οτι εσύ είσαι και καλά ο "Δημοκράτης" (πασοκίστικο τρέηντμαρκ).
Απόπειρα φίμωσης των αντιπάλων (δημοκρατικά πάντα) πασοκίστικο τρεήντμαρκ.
Η "ορμή του νεοφώτιστου" νεοδημοκράτη (σαν τον Ποντικό ένα πράμα), στην πραγματικότητα βέβαια η μανία για την εξουσία με όλα τα "καλούδια" που συνεπάγεται. Τρέηντμαρκ του όψιμου νεοδημοκράτη πρώην πασοκατζή.
Η ξετσιπωσιά. Νούμερο ένα πασοκίστικο τρεήντμαρκ.
Ρώτα τους admin πόσα μπαν έχω φάει - όλα πασοκικά.
Θα σου πουν "μα οι κανονισμοί" και άλλα μυστήρια που λένε αλλά ρώτα τους "ήταν πασοκικής φύσεως το επεισόδιο ή δεν ήταν ;".
Σε πολλές χώρες δεν είμαι νέα δημοκρατία αλλά σε καμία δεν είμαι πασόκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 28 Μαρ 2019, 11:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- wooded glade
Μπούκαρε και η ομάδα damage control.
11 η ώρα νωρίς-νωρίς ξυπνάμε ε ;
11 η ώρα νωρίς-νωρίς ξυπνάμε ε ;
- Highlander
Είναι πασιφανές ότι η ΝΔ είναι ένα ακροδεξιό κόμμα με στελέχη σε σημαντικές θέσεις όπως ο Άδωνις και ο Βορίδης που εκφράζουν ακροδεξιές θέσεις παρόμοιες με της χρυσής αυγής. Ο Μπαλτάκος μάλιστα παλιότερα είχε και συνεχείς επαφές με τη Χρυσή Αυγή από τη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης.wooded glade έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:44Ο Άδωνις και ο Βορίδης έχουν κάνει δήλωση μετανοίας, όπως έκαναν και τα κουμούνια στη Μακρόνησο.southern έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:39Εσύ τσουβαλιαζεις όμως όλους εκ δεξιών με την ηγετική ομάδα της ΧΑ.. ο πλέον ειδικός και σοβαρός χρήστης για τη ΝΔ είναι ο πατησιωτης. Πολύ καλός είναι και ο Όττο. Η ΝΔ πάντως έχει τώρα Άδωνι και Βορίδη. Παλιότερα είχε Καρατζαφέρη και ανδρεουλακο. Με τον πατησιωτη και τον Όττο συμφωνώ σε αρκετές περιπτώσεις.wooded glade έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:33 Δεν είναι ευαισθητοποιημένοι σ' αυτά τα ζητήματα όλοι οι νδ-αίοι, σαφώς.
Διότι δεν έχουν αντιμετωπίσει αβγά που λένε "... το μεγάλο λάθος μας ήταν που στείλαμε τον Σκόμπυ στην Ελλάδα, ενώ έπρεπε να είχαν νικήσει τα κουμούνια με τα κονσερβοκούτια". Διότι τόσο αυτοί όσο και εγώ ο ίδιος δεν ζούσαμε στην εποχή του Άϊχμαν που έκανε τα transport στη Θεσσαλονίκη".
Εγώ έχω αντιμετωπίσει και αβγά που λένε για Σκόμπυ και γι αυτό είμαι διαφορετικός.
Ωστόσο το κόμμα είχε πάντα μηδενική ανοχή στα αβγά.
Δηλαδή τώρα καλούμαι εγώ να εκδίδω τις δηλώσεις μετανοίας και μετά να τας ρίπτω εις τον κάλαθον των αχρήστων !
Ο Καρατζαφύρερ ήταν αβγό περίεργου τύπου. Είχε και την Έφη Σαρρή με τα προσβλητικά τραγούδια. Αλλά αυτός μόνο 10 χρόνια ήταν στη ΝΔ (1993-2003).
Άλλωστε, κάποτε η ΝΔ είχε μέσα της όλη την ελληνική ακροδεξιά, οπότε δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να είχε μηδενική ανοχή σε αυτή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 28 Μαρ 2019, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
Α είχα φάει μπαν και για μία φώτο μιάς παλιάς σταρ με μπικίνι (!) επειδή λέει ήταν ... σέξυ image - εφεύρημα του παλιού πχόρουμ γιατί δεν έβρισκαν κάποιο επιλήψιμο ποστ (εποχή σύριζα - σκισίματος μνημονίου). Ούτε καν ντε πιές δεν ήταν νομίζω.
- wooded glade
Ο Μπαλτάκος μας τελείωσε από την εποχή παναθηναϊκάκια. Πάλι Μπαλτάκος ;Highlander έγραψε: 28 Μαρ 2019, 11:48Είναι πασιφανές ότι η ΝΔ είναι ένα ακροδεξιό κόμμα με στελέχη σε σημαντικές θέσεις όπως ο Άδωνις και ο Βορίδης που εκφράζουν ακροδεξιές θέσεις παρόμοιες με της χρυσής αυγής. Ο Μπαλτάκος μάλιστα παλιότερα είχε και συνεχείς επαφές με τη Χρυσή Αυγή από τη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης.wooded glade έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:44Ο Άδωνις και ο Βορίδης έχουν κάνει δήλωση μετανοίας, όπως έκαναν και τα κουμούνια στη Μακρόνησο.southern έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:39
Εσύ τσουβαλιαζεις όμως όλους εκ δεξιών με την ηγετική ομάδα της ΧΑ.. ο πλέον ειδικός και σοβαρός χρήστης για τη ΝΔ είναι ο πατησιωτης. Πολύ καλός είναι και ο Όττο. Η ΝΔ πάντως έχει τώρα Άδωνι και Βορίδη. Παλιότερα είχε Καρατζαφέρη και ανδρεουλακο. Με τον πατησιωτη και τον Όττο συμφωνώ σε αρκετές περιπτώσεις.
Άλλωστε, κάποτε η ΝΔ είχε μέσα της όλη την ελληνική ακροδεξιά, οπότε δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να είχε μηδενική ανοχή σε αυτή.![]()
Αν το δούμε όμως ψυχρά και απρόσωπα το θέμα σου, εσύ ανάβει λοιπόν κεριά αν και άθεος να γινόταν να δημιουργηθει πτέρυγα αβγών στη ΝΔ για να υποφέρει ο λαός, να γίνονται εγκλήματα, να κερδίσει έδαφος ο Ερντογάν εις βάρος της Ελλάδος και τα Σκόπια, αρκεί να μειώνει με αυτό τη διαφορά ο Σύριζα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-