Τη ΝΔ την εκφράζουν οι άνθρωποι της βάσης της. Που δεν τα βλέπουν όπως ΕΣΥ. Ακόμα και εδώ, αλλιώς τα λένε οι υπόλοιποι υποστηρικτές της ΝΔ και αλλιώς εσύ. Εγώ θεωρώ ότι αυτός που σας αποκάλεσε πρώην πασοκους ξέρει τι λέει. Γιατί είναι πολύ παλιός στη κοινότητα.wooded glade έγραψε: 28 Μαρ 2019, 08:58Τη ΝΔ την εκφράζω εγώ στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Μπουένος Άϋρες.southern έγραψε: 28 Μαρ 2019, 08:56Μα υπάρχει άνθρωπος που έχει αποκαλέσει εσένα και το σατανικό πασοκτζηδες. Σε κάθε περίπτωση δεν εκφράζεις το τυπικό άτομο από τη βάση της ΝΔ. Είναι πιο συντηρητικοί άνθρωποιwooded glade έγραψε: 28 Μαρ 2019, 08:51
Πρώην Γεωργέσκου Μαβρέσκου θα το δεχτώ αλλά όχι και πρώην ... πα(σ)οκτζή.
Πες μου και τον "άνθρωπο".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρέπει να απαγορευτούν τα αβγά ;
Re: Πρέπει να απαγορευτούν τα αβγά ;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Γνώμη σου. Εναν επιχειρηματία χωρίς αρχές εγώ νιώθω πως έχω το ελεύθερο να τον κακολογήσω και να μην τον συστήσω στους φίλους μου. Για την ακρίβεια σε αυτό το ζήτημα μου αρέσει η επιχειρησιακή ηθική που έχουν οι Ιάπωνες. Εκεί αν ένας εργαζόμενος απεργεί, δεν σταματάει να δουλεύει αλλά απλά φοράει στο μπράτσο του ένα πλαστικό που λέει απεργώ. Και αυτό θεωρείται μεγάλη προσβολή για τον εργοδότη-επιχειρηματία. Και οι άλλοι μπορεί να τον απομονώσουν. Τι να καταλάβουν βέβαια τα βλαχαδερά εδώ στην Ελλάδα απ αυτά που είναι έναν αιώνα πίσω;stavmanr έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:04Αυτό το αποφασίζουν οι πελάτες σου. Μοναδικη σου υποχρέωση είναι να μην παραβαίνεις την εκάστοτε νομοθεσία.Cloud87 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:01Τι λες ρε συ. Δε μπορεί το προιόν σου να έχει δισεκατομμύρια χρήστες και να μην τηρείς βασικούς τύπους ευπρέπειας. είναι ανεπίτρεπτο.stavmanr έγραψε: 28 Μαρ 2019, 08:54
Δεν έχει καμία κοινωνική ευθύνη πέρα από την τήρηση της νομοθεσίας και την εξυπηρέτηση των πελατών της.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- wooded glade
Δεν μας απεκάλεσε κανένας, in living memory.southern έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:07 Τη ΝΔ την εκφράζουν οι άνθρωποι της βάσης της. Που δεν τα βλέπουν όπως ΕΣΥ. Ακόμα και εδώ, αλλιώς τα λένε οι υπόλοιποι υποστηρικτές της ΝΔ και αλλιώς εσύ. Εγώ θεωρώ ότι αυτός που σας αποκάλεσε πρώην πασοκους ξέρει τι λέει. Γιατί είναι πολύ παλιός στη κοινότητα.
Παραβιάζεις και τον άλλο κανονισμό του πχόρουμ εσύ, που αφορά τα φάκε σχόλια.
Δεν υπάρχει βάση ή βάσω στη νδ βέβαια που δεν δέχεται τους ευρωπαϊκούς κανόνες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Cloud87 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:09Γνώμη σου.stavmanr έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:04Αυτό το αποφασίζουν οι πελάτες σου. Μοναδικη σου υποχρέωση είναι να μην παραβαίνεις την εκάστοτε νομοθεσία.Cloud87 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:01
Τι λες ρε συ. Δε μπορεί το προιόν σου να έχει δισεκατομμύρια χρήστες και να μην τηρείς βασικούς τύπους ευπρέπειας. είναι ανεπίτρεπτο.
Η κακολόγηση επιχειρηματία αποτελεί "δυσφήμιση" που υπάγεται στην περίπτωση των αδικημάτων.Εναν επιχειρηματία χωρίς αρχές εγώ νιώθω πως έχω το ελεύθερο να τον κακολογήσω και να μην τον συστήσω στους φίλους μου.
Το να μην τον συστήσεις εναπόκειται στη διακριτική σου ευχέρεια.
Επιπλέον, ο κανόνας "δεν παρεμβαίνω στις νόμιμες αιτιάσεις των πελατών μου" αποτελεί καθαυτή αρχή και ηθική στάση.
Επομένως ο εργαζόμενος δεν απ-εργεί.Για την ακρίβεια σε αυτό το ζήτημα μου αρέσει η επιχειρησιακή ηθική που έχουν οι Ιάπωνες. Εκεί αν ένας εργαζόμενος απεργεί, δεν σταματάει να δουλεύει αλλά απλά φοράει στο μπράτσο του ένα πλαστικό που λέει απεργώ. Και αυτό θεωρείται μεγάλη προσβολή για τον εργοδότη-επιχειρηματία. Και οι άλλοι μπορεί να τον απομονώσουν. Τι να καταλάβουν βέβαια τα βλαχαδερά εδώ στην Ελλάδα απ αυτά που είναι έναν αιώνα πίσω;
Άσχετο με το θέμα μας, αλλά ήθελες να το γράψεις κι αυτό.
Επιστρέφοντας στο θέμα μας, η αποτροπή της ρητορικής μίσους δεν είναι ακριβώς πρωτοβουλία του facebook. Απλά είναι αρκετά έξυπνοι για να το παρουσιάσουν έτσι, κερδίζοντας τη συμπάθεια της πλειονότητας των πελατών τους.
το τελευταίο ισχύει πράγματι. Είναι όμως πολύ διαφορετικοί στη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού όπως εσύ. Ούτε εγώ λέω ότι πρέπει να πυροβολαμε βάρκες. Δες πμ σουwooded glade έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:13Δεν μας απεκάλεσε κανένας, in living memory.southern έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:07 Τη ΝΔ την εκφράζουν οι άνθρωποι της βάσης της. Που δεν τα βλέπουν όπως ΕΣΥ. Ακόμα και εδώ, αλλιώς τα λένε οι υπόλοιποι υποστηρικτές της ΝΔ και αλλιώς εσύ. Εγώ θεωρώ ότι αυτός που σας αποκάλεσε πρώην πασοκους ξέρει τι λέει. Γιατί είναι πολύ παλιός στη κοινότητα.
Παραβιάζεις και τον άλλο κανονισμό του πχόρουμ εσύ, που αφορά τα φάκε σχόλια.
Δεν υπάρχει βάση ή βάσω στη νδ βέβαια που δεν δέχεται τους ευρωπαϊκούς κανόνες.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- wooded glade
Ο ... kauldron λέει ο southerns με είχε αποκαλέσει πασόκ, σε pm στο οποίο δεν αιτείται το "off the record".
Σοβαρός user τι να σας πω ...
Αλλά και ποιό ήταν το "post" του αβγού kauldron που το λέει αυτό ;
Σοβαρός user τι να σας πω ...
Αλλά και ποιό ήταν το "post" του αβγού kauldron που το λέει αυτό ;
Και;wooded glade έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:24 Ο ... kauldron λέει ο southerns με είχε αποκαλέσει πασόκ, σε pm στο οποίο δεν αιτείται το "off the record".
- wooded glade
Δεν είναι ευαισθητοποιημένοι σ' αυτά τα ζητήματα όλοι οι νδ-αίοι, σαφώς.
Διότι δεν έχουν αντιμετωπίσει αβγά που λένε "... το μεγάλο λάθος μας ήταν που στείλαμε τον Σκόμπυ στην Ελλάδα, ενώ έπρεπε να είχαν νικήσει τα κουμούνια με τα κονσερβοκούτια". Διότι τόσο αυτοί όσο και εγώ ο ίδιος δεν ζούσαμε στην εποχή του Άϊχμαν που έκανε τα transport στη Θεσσαλονίκη".
Εγώ έχω αντιμετωπίσει και αβγά που λένε για Σκόμπυ και γι αυτό είμαι διαφορετικός.
Ωστόσο το κόμμα είχε πάντα μηδενική ανοχή στα αβγά.
Διότι δεν έχουν αντιμετωπίσει αβγά που λένε "... το μεγάλο λάθος μας ήταν που στείλαμε τον Σκόμπυ στην Ελλάδα, ενώ έπρεπε να είχαν νικήσει τα κουμούνια με τα κονσερβοκούτια". Διότι τόσο αυτοί όσο και εγώ ο ίδιος δεν ζούσαμε στην εποχή του Άϊχμαν που έκανε τα transport στη Θεσσαλονίκη".
Εγώ έχω αντιμετωπίσει και αβγά που λένε για Σκόμπυ και γι αυτό είμαι διαφορετικός.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Κάθε μέρα αβγα και κουμουνια.wooded glade έγραψε: 28 Μαρ 2019, 08:35 Το φβ αποφάσισε να θέσει τα αβγά υπό απαγόρευση:
https://www.lifo.gr/now/tech_science/23 ... ika-sxolia
Πρέπει να τεθούν και εδώ υπό απαγόρευση ;
Κανονικά θα έπρεπε τα αβγά αυτά καθ' εαυτά να τεθούν υπό απαγόρευση, αλλά το φβ μιλάει για αβγοσχόλια.
Περίεργος τρόπος αλλά έστω. Εκεί που γράφουν "ανοίξτε πυρ κατά των μεταναστευτικών λέμβων" θα έπρεπε να απαγορεύεται, ώστε στο τέλος να μην υπάρχουν αβγοσχόλια.
Αντί λοιπόν να τεθούν τα αβγά υπό απαγόρευση, θα σβήνουμε από το πρωϊ μέχρι το βράδυ τα διάφορα αβγοσχόλια.
Έστω.
Το αντίθετο είναι να συνεχίσουν να επιτρέπονται με διάφορες δικαιολογίες.
Μετά τις εκλογές δεν θα υπάρχει Σύριζα ο οποίος έχει σήμερα ανάγκη τα αβγά και σίγουρα θα απαγορευθούν, ή και αν ακόμα υπάρχει πάλι θα απαγορευθούν.
Καλά δεν βαριέσαι;
Το φυσιολογικό είναι οι ακραίοι φανατικοί να περιοριστούν.
Αβγά μελατα ή σφιχτά μαζί με τους οραματιστές του σοβιετ και των επιμέρους μαο χοτζα αρφανα (το κλέβω απ τον run
- wooded glade
Είναι και ψεύτες βέβαια τα αγγλοαβγά, διότι οι ασθενείς δυνάμεις που παρέταξε ο Σκόμπυ δεν ήσαν εις θέσιν να καταστείλουν αποφασιστικά την ανταρσία.
Εσύ τσουβαλιαζεις όμως όλους εκ δεξιών με την ηγετική ομάδα της ΧΑ.. ο πλέον ειδικός και σοβαρός χρήστης για τη ΝΔ είναι ο πατησιωτης. Πολύ καλός είναι και ο Όττο. Η ΝΔ πάντως έχει τώρα Άδωνι και Βορίδη. Παλιότερα είχε Καρατζαφέρη και ανδρεουλακο. Με τον πατησιωτη και τον Όττο συμφωνώ σε αρκετές περιπτώσεις.wooded glade έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:33 Δεν είναι ευαισθητοποιημένοι σ' αυτά τα ζητήματα όλοι οι νδ-αίοι, σαφώς.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Όλοι είναι "δημοκράτες" αρκεί να απαγορεύονται οι ιδέες των "άλλων".
Δε καταλαβαίνω τι πάθαμε με το να διαβάζουμε περί white power ή από την άλλη πλευρά για κονσερβοκούτια.
Η λογοκρισία είναι πολύ επικίνδυνο χόμπι και αν αρχίσει δε θα σταματήσει στα κακόβουλα (αλλά στη πραγματικότητα ακίνδυνα) σχόλια των αβγών.
Δε καταλαβαίνω τι πάθαμε με το να διαβάζουμε περί white power ή από την άλλη πλευρά για κονσερβοκούτια.
Η λογοκρισία είναι πολύ επικίνδυνο χόμπι και αν αρχίσει δε θα σταματήσει στα κακόβουλα (αλλά στη πραγματικότητα ακίνδυνα) σχόλια των αβγών.
- wooded glade
Ο Άδωνις και ο Βορίδης έχουν κάνει δήλωση μετανοίας, όπως έκαναν και τα κουμούνια στη Μακρόνησο.southern έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:39Εσύ τσουβαλιαζεις όμως όλους εκ δεξιών με την ηγετική ομάδα της ΧΑ.. ο πλέον ειδικός και σοβαρός χρήστης για τη ΝΔ είναι ο πατησιωτης. Πολύ καλός είναι και ο Όττο. Η ΝΔ πάντως έχει τώρα Άδωνι και Βορίδη. Παλιότερα είχε Καρατζαφέρη και ανδρεουλακο. Με τον πατησιωτη και τον Όττο συμφωνώ σε αρκετές περιπτώσεις.wooded glade έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:33 Δεν είναι ευαισθητοποιημένοι σ' αυτά τα ζητήματα όλοι οι νδ-αίοι, σαφώς.
Δηλαδή τώρα καλούμαι εγώ να εκδίδω τις δηλώσεις μετανοίας και μετά να τας ρίπτω εις τον κάλαθον των αχρήστων !
Ο Καρατζαφύρερ ήταν αβγό περίεργου τύπου. Είχε και την Έφη Σαρρή με τα προσβλητικά τραγούδια. Αλλά αυτός μόνο 10 χρόνια ήταν στη ΝΔ (1993-2003).
Ο Ανδρεουλάκος δεν ήταν αβγό κανενός είδους.
- wooded glade
Δεν είναι ακίνδυνα.Belisarius έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:41 Όλοι είναι "δημοκράτες" αρκεί να απαγορεύονται οι ιδέες των "άλλων".
Οι Νεοζηλανδοί έμαθαν ότι δεν είναι ακίνδυνα, όπως και οι Αμερικάνοι στην Οκλαχόμα, πριν την 9-11.
-
Γραφικός
Απαγορεύοντας τ' αυγά δεν καταπολεμάς τον φασισμό. Τον φιμώνεις. Είτε θα έρθει ένα μόρφωμα που θα τ' αντικαταστήσει είτε η κοινωνία θα γίνει σαν χύτρα ταχύτητας χωρίς βαλβίδα εκτόνωσης και θα εκραγεί.
Ο μόνος τρόπος να καταπολεμήσουμε τον φασισμό είναι να κάνουμε αυστηρούς τους νόμους που επιβάλλουν την αποφοίτηση από το δημοτικό.
Ο μόνος τρόπος να καταπολεμήσουμε τον φασισμό είναι να κάνουμε αυστηρούς τους νόμους που επιβάλλουν την αποφοίτηση από το δημοτικό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-
- 52 Απαντήσεις