Να φκιάκσω μεζέ για το τσίπουρο ή θα το πιούμε ξεροσφύρι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εύγε Σεφ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Βινόσαυρος
Re: Εύγε Σεφ
ελπίζουμε οι νέοι κάτοικοι του ελλαδικού χώρου να είναι αξιότεροι
από την ελληνική μουργα που δεν έκανε τίποτα παρα να καθεται
πάνω στο «απόγονος του περικλή».
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Μαυροβασίλης
αυτό είναι το μόνο βέβαιο, φίλε μου- έχουν άλλωστε ήδη δώσει φοβερά δείγματα παραγωγής επιστήμης και πολιτισμού στους χώρους προέλευσής τωνΒινόσαυρος έγραψε: 28 Μαρ 2019, 07:49 ελπίζουμε οι νέοι κάτοικοι του ελλαδικού χώρου να είναι αξιότεροι
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
To τουίτ είναι γλυκανάλατο.
Η χαρούμενη φατσούλα του πιτσιρικά ήταν αρκετή.
Η χαρούμενη φατσούλα του πιτσιρικά ήταν αρκετή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Το ίδιο θα μπορούσε να πει κανείς και για τους Έλληνες του εξωτερικούΜαυροβασίλης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 07:55αυτό είναι το μόνο βέβαιο, φίλε μου- έχουν άλλωστε ήδη δώσει φοβερά δείγματα παραγωγής επιστήμης και πολιτισμού στους χώρους προέλευσής τωνΒινόσαυρος έγραψε: 28 Μαρ 2019, 07:49 ελπίζουμε οι νέοι κάτοικοι του ελλαδικού χώρου να είναι αξιότεροι
- Μαυροβασίλης
εννοείται, είναι καταπληκτικά όμοιες περιπτώσειςΥδράργυρος έγραψε: 28 Μαρ 2019, 08:37Το ίδιο θα μπορούσε να πει κανείς και για τους Έλληνες του εξωτερικούΜαυροβασίλης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 07:55αυτό είναι το μόνο βέβαιο, φίλε μου- έχουν άλλωστε ήδη δώσει φοβερά δείγματα παραγωγής επιστήμης και πολιτισμού στους χώρους προέλευσής τωνΒινόσαυρος έγραψε: 28 Μαρ 2019, 07:49 ελπίζουμε οι νέοι κάτοικοι του ελλαδικού χώρου να είναι αξιότεροι
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις