Είδα τη μαρία τη βασίλισσα των Σκωτσέζων, το μισό άντεξα
Είδα ένα με ένα υποβρύχιο που πήγε στη Ρωσία να σώσει τον Ρώσο πρωθυπουργό από πραξικόπημα, καλή μαλακίτσα να τη δεις με το φαγητό στον καναπέ, αλλά βοηθάει ότι έχω και ψύχωση με τα υποβρύχια για κάποιο λόγο, σαν ταινία ήταν κακή.
Είδα εκείνο που έλεγε την ιστορία της πρώτης πτήσης στη σελήνη (First Man), με τράβηξε μέσα η πρώτη σκηνή που ήταν γαμάτη με το αεροπλάνο που βγαίνει απ'την ατμόσφαιρα το '60. Αλλά το υπόλοιπο με απογοήτευσε.
Γενικά ρε παιδιά το παλεύω αλλά έχω χρόνια να δω ταινία πραγματικά να με καθηλώσει, τι γίνεται ρε γμτ
Και δε λέω τώρα για ψαγμένα σινεφίλ αριστουργήματα, αλλά συνηθισμένες mainstream κατηγορίες μπλοκμπαστερ. Παράδειγμα πολεμικές ιστορίες, έβλεπες ξέρω γω το Στρατιώτης Ράϊαν ή το Das Boot ή το Band of Brothers και ήτανε γαμάτο, πόσο καιρό έχει να βγει τόσο καλή πολεμική ταινία (ή σειρά);
Ή ξέρω γω, μαφιόζικο. Tελευταίο που άξιζε ήταν το Sopranos για μένα, και πάνε τόσα χρόνια.
Ή underground αγγλικα του τύπου trainspotting/snatch/lock stock and two smoking barrels.
Ή ψευδοιστορικά τύπου Braveheart ή Vikings (οι πρώτοι κύκλοι)
Το ιντερστέλαρ όντως κάτι είπε αλλά γενικά μας έχουν ταράξει στις χαζοκωμωδίες ta 007 και τα marvel comics, έλεος, νισάφι. Καλές ταινίες ήταν και το wolf of wall street, Revenant, Sicario, the big short, captain philips, αλλά πολύ αραιά ρε φίλε