!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Μπράβο μλκς (ή ευχαριστώ, θα δείξει), βρήκα πρότζεκτ για το σκ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
για αυτο λέω αυτοσυγκράτηση ορέστη, ώστε να μην σου φύγει σε κόσμο ή σε κίνηση. Γενικά πάντως οκ , απλά τα παραλέω ίσως τα αρνητικά για να κρατάω ισορροπίες όσο μπορώ, αν ήμουν 10 χρονών θα ειχα πέσει 20 φορές και θα ήμουν τρομερός τώρα, είμαι ολόκληρο γαιδούρι όμως οπότε πήγα απο τον μακρύ δρόμο της προσοχής. Ειναι επικίνδυνο μόνο αν είμαστε γαιδούρια με το μυαλό των 10 νομίζω.
δες το εδώ, απλα ένα βιτεάκι με κάποιον που ξέρει να πέφτει.
https://streamable.com/plkny
Αυτός έπεσε σε επίπεδη άμμο.enaon έγραψε: 27 Μαρ 2019, 19:12 δες το εδώ, απλα ένα βιτεάκι με κάποιον που ξέρει να πέφτει.
Έτσι και εγώ πήγα να πέσω όταν γλίστρησα μέσα σε κοίτη ποταμού με κροκάλες και ράγισα κάτι πλευρά.
δεν έχει σημασία τόσο όσο η τεχνική του, γύρισε τον κορμό του. Σε κάθε περίπτωση αυτό το βιντεάκι όποιος πάρει μονόκυκλο θα το μελετήσει, ο μόνος σοβαρός κίνδυνος ειναι πιάσεις πάνω απο 20 χιλιόμετρα ή τόσο που δεν μπορείς πλέον να σπριντάρεις αν φύγεις, και πέφτοντας να απλώσεις τα χέρια για να σωθείς. Θα σπάσεις καρπούς, κλείδα ίσως κλπ.
Έχω πέσει 3 φορές έτσι με την ρόδα ελεγχόμενα στο γηπεδάκι του μπάσκετ, έκανα εσκεμμένα οβερλεαν να με ρίξει να ξέρω πώς είναι. Σιγουρεύτηκα οτι δεν χρειάζομαι να το σκεφτώ για να γυρίσω τον κορμό μου, έχασα την αγαπημένη μου φόρμα και όλα οκ.
Έχω πέσει 3 φορές έτσι με την ρόδα ελεγχόμενα στο γηπεδάκι του μπάσκετ, έκανα εσκεμμένα οβερλεαν να με ρίξει να ξέρω πώς είναι. Σιγουρεύτηκα οτι δεν χρειάζομαι να το σκεφτώ για να γυρίσω τον κορμό μου, έχασα την αγαπημένη μου φόρμα και όλα οκ.
-
Ορέστης 35
Αυτες τις τουμπες φοβαμαι. Το ποδηλατο το σταματησα γιατι επεσα και εσπασα το χερι μου στις πρωτες βολτες. Δε θελω να δημιουργω αρνητισμο, απλα ετσι σκεφτομαι.enaon έγραψε: 27 Μαρ 2019, 19:12 για αυτο λέω αυτοσυγκράτηση ορέστη, ώστε να μην σου φύγει σε κόσμο ή σε κίνηση. Γενικά πάντως οκ , απλά τα παραλέω ίσως τα αρνητικά για να κρατάω ισορροπίες όσο μπορώ, αν ήμουν 10 χρονών θα ειχα πέσει 20 φορές και θα ήμουν τρομερός τώρα, είμαι ολόκληρο γαιδούρι όμως οπότε πήγα απο τον μακρύ δρόμο της προσοχής. Ειναι επικίνδυνο μόνο αν είμαστε γαιδούρια με το μυαλό των 10 νομίζω.
Μαλλον αξιζει μια δοκιμη, απο εκει και περα ο καθενας καταλαβαινει αν μπορει να το βγαλει στο δρομο.
ορέστη δεν έχει σχέση με το ποδήλατο. Το ποδήλατο μαθαίνεις να το οδηγείς, καλά κάποτε αλλά πάντα το οδηγείς, νιώθεις πάντα οτι κάτι οδηγείς. Στο μονόκυκλο το ταβάνι πάει παραπέρα, ειναι καιρός τώρα που απλά είμαι εγώ, δεν οδηγώ κάτι, νιώθω την ασφάλεια που νιώθω με τα πόδια. Αν ποτέ δεν σου έιχε έρθει η ανάγκη εκεί που τρέχεις να σταματήσεις, να βάλεις επιγονατίδες και κράνος γιατί μπορεί να τρικλοποδιαστείς μόνος σου και να πέσεις, δεν θα σου έρθει ούτε με το μονόκυκλο.
-
Ορέστης 35
Αν θελετε να μελετησετε breakfall δειτε βιντεο σκεητ
Πρεπει να το δοκιμασω για να το πιστεψω.enaon έγραψε: 27 Μαρ 2019, 19:34 ορέστη δεν έχει σχέση με το ποδήλατο. Το ποδήλατο μαθαίνεις να το οδηγείς, καλά κάποτε αλλά πάντα το οδηγείς, νιώθεις πάντα οτι κάτι οδηγείς. Στο μονόκυκλο το ταβάνι πάει παραπέρα, ειναι καιρός τώρα που απλά είμαι εγώ, δεν οδηγώ κάτι, νιώθω την ασφάλεια που νιώθω με τα πόδια. Αν ποτέ δεν σου έιχε έρθει η ανάγκη εκεί που τρέχεις να σταματήσεις, να βάλεις επιγονατίδες και κράνος γιατί μπορεί να τρικλοποδιαστείς μόνος σου και να πέσεις, δεν θα σου έρθει ούτε με το μονόκυκλο.
Έλα την Κυριακή, αν και πρέπει να κάνεις κοντά στα 1000 χιλιόμετρα για να το πιστέψεις αλήθεια. 
πάντως αν θυμάσαι και όταν ήμασταν μικρά και τρέχαμε, τρώγαμε τούμπες. Εγώ θυμάμαι για 3 καλοκαίρια είχα την ευκαιρία να πάρω άδεια να πάω με το ποδήλατο στην πόλη, αρκεί να μην είχα κακάδια στα γόνατά μου φρέσκα. Τρεις χρονιές και δεν τα κατάφερνα, έφτιαχνα κάθε εβδομάδα καινούργια. Θέλω να πω οτι οκ, και το τρέξιμο πήρε καιρό να θεωρηθεί κάτι απλό, στην αρχή ήταν επικίνδυνο αλλά τελικά άξιζε τον κόπο, έγινε ιδιότητα.
πάντως αν θυμάσαι και όταν ήμασταν μικρά και τρέχαμε, τρώγαμε τούμπες. Εγώ θυμάμαι για 3 καλοκαίρια είχα την ευκαιρία να πάρω άδεια να πάω με το ποδήλατο στην πόλη, αρκεί να μην είχα κακάδια στα γόνατά μου φρέσκα. Τρεις χρονιές και δεν τα κατάφερνα, έφτιαχνα κάθε εβδομάδα καινούργια. Θέλω να πω οτι οκ, και το τρέξιμο πήρε καιρό να θεωρηθεί κάτι απλό, στην αρχή ήταν επικίνδυνο αλλά τελικά άξιζε τον κόπο, έγινε ιδιότητα.
-
Ορέστης 35
Οταν ημασταν παιδια ζυγιζαμε 30 κιλα. Θα προσπαθησω να ερθω την Κυριακη, να κατασκοπευσω, αν και ειναι δυσκολο για μενα.enaon έγραψε: 27 Μαρ 2019, 19:41 Έλα την Κυριακή, αν και πρέπει να κάνεις κοντά στα 1000 χιλιόμετρα για να το πιστέψεις αλήθεια.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το Ζ10 πιάνει, λέει, τα 45 χλμ την ώρα
http://gr-en.segway.com/products/ninebot-by-segway-z10
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
60 πάει αυτό αν του βγάλεις τον κόφτη, όλα για αυτό τα κάνω τώρα, για να μάθω να τα πηγαίνω πριν το πάρω και γίνω χαλκομανία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:48 Το Ζ10 πιάνει, λέει, τα 45 χλμ την ώραhttp://gr-en.segway.com/products/ninebot-by-segway-z10
αυτό ειναι ωραίο βντεάκι, όταν το είχα πρωτοδεί πέρα απο το ουάου έλεγα πώς κάνει έτσι ο βλάκας, φιγούρα, γυρνάει και το σώμα πλάγια, σιγά. Τελικά γίνεται μόνο του
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Είσαι τυχερός γιατί είσαι ελαφρύς και αρκετά γυμνασμένος απ'ότι φαίνεται, απόλαυσέ το. Εγώ έχω χάσει κάπου 15 κιλά από τότε που με είδες το καλοκαίρι και θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω, αλλά δυστυχώς στην αυστραλία το απαγορέψανε οι μαλάκες 
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
Ορέστης 35
Κανει ενα υψισυχνο ηχο αυτο το μοντελο οταν επιταχυνει.enaon έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:5360 πάει αυτό αν του βγάλεις τον κόφτη, όλα για αυτό τα κάνω τώρα, για να μάθω να τα πηγαίνω πριν το πάρω και γίνω χαλκομανία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:48 Το Ζ10 πιάνει, λέει, τα 45 χλμ την ώραhttp://gr-en.segway.com/products/ninebot-by-segway-z10
![]()
αυτό ειναι ωραίο βντεάκι, όταν το είχα πρωτοδεί πέρα απο το ουάου έλεγα πώς κάνει έτσι ο βλάκας, φιγούρα, γυρνάει και το σώμα πλάγια, σιγά. Τελικά γίνεται μόνο του
-
Ορέστης 35
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Δεν είναι ηλεκτρικό φίλε Ορέστης 35.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 82 Απαντήσεις