!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απάτη το υποτιθέμενο "Άγιο Φως"
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Η απάτη του «αγίου» φωτός
Νανδρε,ο Ειρηναιος ειναι αθεος,σαν εσενα.Σου ξεδιπλωνει ολο το αθεο ηθος.
Εγω ο φουκαρας ο χριστιανος μονο παλτο σε εχω πει γιατι κατα βαθος σε αγαπαω ως συνανθρωπο.
Εγω ο φουκαρας ο χριστιανος μονο παλτο σε εχω πει γιατι κατα βαθος σε αγαπαω ως συνανθρωπο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αν αυτός είναι άθεος τότε εγώ είμαι ο Πάπας!under έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:12Νανδρε,ο Ειρηναιος ειναι αθεος,σαν εσενα.Σου ξεδιπλωνει ολο το αθεο ηθος.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αυτος που λεει οτι δεν πιστευει σιγουρα δεν ειναι Χριστιανος.
Αυτα καλε μου φιλε Νανδρε για να δεις στο πετσι σου τι σημαινει αθεια.
- Ιωάννης Ειρηναίος
Από σένα πάντως ναι, δηλώνω περήφανα ότι από ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ναι είμαι πολύ πιο άθεος.
Όντας φυσικά ουδέτερος.
Άντε και καλή ανάσταση με τη λαπμάδα στο χέρι.

Όντας φυσικά ουδέτερος.
Άντε και καλή ανάσταση με τη λαπμάδα στο χέρι.
Ο παλαιός των ημερών...
- Nandros
Μην γράφεις χαζομάρες! Σου πέρασε από το μυαλό πως είμαι κάποιο μειράκιο που παρασύρθηκε στην αθεΐα;under έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:17Αυτος που λεει οτι δεν πιστευει σιγουρα δεν ειναι Χριστιανος.
Αυτα καλε μου φιλε Νανδρε για να δεις στο πετσι σου τι σημαινει αθεια.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Εισαι πλανεμενος,ειναι ολοφανερο.Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:33Μην γράφεις χαζομάρες! Σου πέρασε από το μυαλό πως είμαι κάποιο μειράκιο που παρασύρθηκε στην αθεΐα;
.
- Nandros
Δεν μου απάντησες στην ερώτηση μου: Χρόνια να δίνει ο θεός σου στους δικούς σου, αλλά εκείνη την μοιραία ώρα θα πας στην κηδεία τους ή όχι;Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:17 Από σένα πάντως ναι, δηλώνω περήφανα ότι από ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ναι είμαι πολύ πιο άθεος.
Όντας φυσικά ουδέτερος.
Άντε και καλή ανάσταση με τη λαπμάδα στο χέρι.![]()
![]()
.
- Ιωάννης Ειρηναίος
Καταρχήν δεν μου αρέσει να μαλώνω εδώ μέσα με κανέναν.Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:36 Δεν μου απάντησες στην ερώτηση μου: Χρόνια να δίνει ο θεός σου στους δικούς σου, αλλά εκείνη την μοιραία ώρα θα πας στην κηδεία τους ή όχι;:
.
Σου είπα αγαπητέ, ότι το ότι πήγες στην κηδεία των γονιών σου το κατανοώ. Κι εγώ μάλλον θα πάω.
Αλλά όλα τα άλλα, διατηρούν την κοινωνική σύμβαση της θρησκείας. Που διαφωνείς με αυτό;
Οι άθεοι δεν υποτίθεται ότι υποστηρίζετε ότι χωρίς θρησκείες θα ήταν καλύτερος ο κόσμος. Ε δεν μπορείτε λοιπόν εσείς να πηγαίνετε σε θρησκευτικές τελετές του χριστιανισμού. Αυτό είπα.
Βέβαια, μπορείς κι εσύ να μου πεις, ότι και αυτοί που θα πάνε τώρα στην ανάσταση, πιστεύουν στα αλήθεια στην ανάσταση του Χριστού; Πιθανότατα όχι. Γιατί πάνε όμως;
Σίγουρα πάνε διότι πιστεύουν όμως στο κοινωνικό συμβόλαιο της θρησκείας του χριστιανισμού.
Ότι είμαστε ένα ωραίο έθνος, που πολεμήσαμε το 1821, για του θεού την πίστη την αγία και την ελευθερία (έτσι δε λέγεται; το ξέχασα κιόλας:8) )
Και να σου πω και κάτι, δε ξαναπάω ρε σε εκκλησία, ούτε ξαναμιλάω και σε παππά.
Θα σβήσω τώρα από το κινητό μου τον παλιό μου πνευματικό.
Ο παλαιός των ημερών...
Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:17 Από σένα πάντως ναι, δηλώνω περήφανα ότι από ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ναι είμαι πολύ πιο άθεος.
Όντας φυσικά ουδέτερος.
Άντε και καλή ανάσταση με τη λαπμάδα στο χέρι.![]()
![]()
Παίδες, να με σχωρνάτε που παρεμβαίνω αλλά η αθεϊα δεν είναι μόριο για να την μετρήσετε ποιός την έχει μεγαλύτερη.
Αυτό φυσικά ισχύει και σε περιπτώσεις φανατισμένων πιστών που μας πρήζουν κάθε λίγο και λιγάκι με σεντόνια μπας και πείσουν για την σπουδαιότητα της θρησκείας τους.
Τεσπα. Θεωρώ πως η κουβέντα αυτή δεν τελειώνει ούτε στον αιώνα τον άπαντα.
Στο ρεζουμέ. Οι σκευοφύλακες παραδέχτηκαν πως το ''άγιο'' φως ανάβει με ένα κοινό αναπτήρι. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η επιχείρηση '' χριστιανοσύνη- παπαδοκρατία'' , θα ''στεγνώσει'' έπειτα από την αποκάλυψη ( σιγα που δεν το ξέραμε, χεχεχε.) και πόσα βόδια θα εξακολουθούν να τρώνε σανό αναμένοντας θαύματα και περιμένοντας τη θεία επιφοίτηση που όλο έρχεται ρε φίλε..
Ελέησόν με την αμαρτωλή. Φτου..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δε το παραδέχτηκαν οι σκευοφύλακες;;; Ο ορθόδοξος φύλακας έχει μιλήσει σε συνέντευξη, και το αντίθετο κι όχι μόνο λέει. Όταν ειπώθηκε από τον Αρμένη, παρακάλεσε να σταματήσει όλο αυτό
Κι ούτε οι αρχιμανδρίτες όλοι
Για όσους δε γνωρίζουν είναι βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος αυτό όλο και όσοι καχυποψιαστηκαν να το παραθέσουν στον εξομολόγο τους
Εάν δε φάνηκε πάντα μα πάντα θα έγινε κατά παραχώρηση του Χριστού κι οι λόγοι πολλοί,όπως να δοκιμάσει τη πίστη των ανθρώπων που τον ακολουθούν
Κι ούτε οι αρχιμανδρίτες όλοι
Για όσους δε γνωρίζουν είναι βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος αυτό όλο και όσοι καχυποψιαστηκαν να το παραθέσουν στον εξομολόγο τους
Εάν δε φάνηκε πάντα μα πάντα θα έγινε κατά παραχώρηση του Χριστού κι οι λόγοι πολλοί,όπως να δοκιμάσει τη πίστη των ανθρώπων που τον ακολουθούν
- Nandros
Όχι, μη τον πνευματικό! Θα τον χρειαστείς πάλι!Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:44Καταρχήν δεν μου αρέσει να μαλώνω εδώ μέσα με κανέναν.Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:36 Δεν μου απάντησες στην ερώτηση μου: Χρόνια να δίνει ο θεός σου στους δικούς σου, αλλά εκείνη την μοιραία ώρα θα πας στην κηδεία τους ή όχι;:
.
Σου είπα αγαπητέ, ότι το ότι πήγες στην κηδεία των γονιών σου το κατανοώ. Κι εγώ μάλλον θα πάω.
Αλλά όλα τα άλλα, διατηρούν την κοινωνική σύμβαση της θρησκείας. Που διαφωνείς με αυτό;
Οι άθεοι δεν υποτίθεται ότι υποστηρίζετε ότι χωρίς θρησκείες θα ήταν καλύτερος ο κόσμος. Ε δεν μπορείτε λοιπόν εσείς να πηγαίνετε σε θρησκευτικές τελετές του χριστιανισμού. Αυτό είπα.
Βέβαια, μπορείς κι εσύ να μου πεις, ότι και αυτοί που θα πάνε τώρα στην ανάσταση, πιστεύουν στα αλήθεια στην ανάσταση του Χριστού; Πιθανότατα όχι. Γιατί πάνε όμως;
Σίγουρα πάνε διότι πιστεύουν όμως στο κοινωνικό συμβόλαιο της θρησκείας του χριστιανισμού.
Ότι είμαστε ένα ωραίο έθνος, που πολεμήσαμε το 1821, για του θεού την πίστη την αγία και την ελευθερία (έτσι δε λέγεται; το ξέχασα κιόλας:8) )
Και να σου πω και κάτι, δε ξαναπάω ρε σε εκκλησία, ούτε ξαναμιλάω και σε παππά.
Θα σβήσω τώρα από το κινητό μου τον παλιό μου πνευματικό.
Βάζω στοίχημα (δεν) πως έχεις αποξενωθεί από τους χριστιανούς φίλους/ συγγενείς/ γνωστούς, δεν ψωνίζεις από μαγαζιά χριστιανών, δεν νταραβερίζεσαι με χριστιανούς γενικά, αλλά καταφέρνεις να επιβιώνεις μέσα στο κατά 80-09% χριστιανικό περιβάλλον!
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις!
.
Σβήστηκαν ορισμένα προσβλητικά μηνύματα. Φροντίστε να είστε κόσμιοι!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Μην τον αδικείς.Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 20:21 Έλα Νάντρος.
Να πω την αλήθεια, μου έκανες για πιο σκληροπυρηνικός άθεος. Επομένως, θεωρείς την θρησκεία ως κοινωνικό συμβόλαιο.
Άντε να δεχθώ ότι στην κηδεία των γονιών σου δεν είχες άλλη επιλογή. Αλλά σε άλλες κηδείες, όχι, δεν σε δικαιολογώ.
Ούτε φυσικά σε δικαιολογώ να πηγαίνεις σε γάμους και βαφτίσια, επιτάφιους κλπ. Αυτά είναι μυστήρια της Εκκλησίας, τα οποία ένας άθεος δεν τα πιστεύει και δεν τα αποδέχεται. Ούτε τον γάμο, ούτε το βάπτισμα.
Με τον γάμο, η Εκκλησία εννοεί ότι δύο άνθρωποι δένονται πνευματικά για να οδηγηθούν στη θέωση εν Χριστώ. Όχι για να έχουν ατελείωτες ώρες σεξ.
Με το βάπτισμα, η Εκκλησία λέει ότι μπαίνει η δωρεά του αγίου πνεύματος στον πιστό. Ούτε αυτό το δέχεσαι.
Επομένως, ποιο είναι το νόημα το να πηγαίνεις σε τέτοιες τελετές;
Με την πράξη σου του να πηγαίνεις σε τέτοιες τελετές, συντηρείς το κοινωνικό συμβόλαιο που θέλει το χριστιανισμό να είναι δομικό μέρος των κοινωνιών. Αν δεν πάψουμε να πηγαίνουμε σε όλα αυτά, πως θα αφανιστεί πλήρως η θρησκεία;
Βέβαια, όπως και να έχει, θεωρώ ότι δύσκολα μπορεί να αφανιστεί ο χριστιανισμός, διότι είναι η πιο επιτυχημένη θρησκεία, αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι.
Δεν είναι απαραίτητο να είσαι χριστιανός για να συμμετέχεις σε χριστιανική ταφή. Ούτε και σημαίνει ότι όποιος παρίσταται συμμετέχει στα μυστήρια της ορθοδοξίας.
Καλά εκανε και πήγε για να τιμήσει τον άνθρωπο που έφυγε και να προσφέρει παρηγοριά σε αυτούς που τον θρηνούν.
Τον τιμά η περίπτωση.

Πάνος Σκουρλέτης
- OrderAndChaos
Η χθεσινή παρουσίαση της έρευνας του Δ.Αλικάκου γύρω απο την Ορθόδοξη απάτη του Αγίου Φωτός, αν και οι ομιλητές κρατάνε μια ήπια και φιλοχριστιανική στάση.
https://www.facebook.com/EllinikaHoaxes ... SEARCH_BOX
https://www.facebook.com/EllinikaHoaxes ... SEARCH_BOX
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης